2012. október 4., csütörtök

A legjobb barátnőnk szülinapja

Judit kérdezte tőlem a facebookon, hogy milyen tippjeim vannak, a legjobb barátnője 25. szülinapjára.
Buli ötleteket, dekorációt, nasit és ajándékot kérdezett, úgyhogy jöjjön sorban minden, ami csak eszembe jut, Ti pedig engedjétek szabadon a fantáziátokat, hiszen Ti ismeritek legjobban, a legjobb barátnőtöket, Ti tudjátok mit szeret a legjobban.

Buli és előkészületek

Szerintem a lányos bulikban a készülődés messze a legjobb, ezt érdemes jól elnyújtani, és csak a táncolós részt elvinni otthonról, azt viszont mindenképp. 
A készülődés alatt mehet a kedvenc filmje a háttérben, vagy összeválogathattok zenéket azokból az évekből, amióta ismeritek egymást, és amire a legnagyobbakat buliztátok.
Kis feliratokkal fel is oszthatjátok a lakást fodrászat-smink-manikűr-bár részekre és kikészíthetitek előre, amire szükség lesz.
Csináljatok koktélokat, a klasszikusokon túl kitalálhattok egyet, amit elneveztek az ünnepeltről.
Készüljetek valamilyen étellel is, rendeljetek sushit, vagy készítsétek el otthon. Csináljatok egészséges nasikat, mindenféle zöldséget feldarabolva, különböző mártogatókkal.


Dekoráció

Főleg szülinapnál nem érdemes krepp-papír masnikkal próbálkozni, ha van egy tuti megoldás: lufik! Méghozzá rengeteg!! Nem nagyon ismerek olyan embert, aki nem jön teljes extázisba a lufik láttán. Nem is kell héliumos, ha nem tudjátok megoldani, vegyetek egy olcsó, 100 db-ost a tescoban és feszüljetek neki, fújjátok fel az összeset. Mi egyszer a plafonig telefújtunk egy szobát és azóta emlegetjük, hogy mennyire klassz volt!


Ha magatokkal is vinnétek a dekorációból, hogy az utcán is feltűnő legyen a kis csoportotok, legyen nálatok pár héliumos lufi, vegyetek az ünnepeltnek birthday girl-ös kitűzőt, vagy ha épp arra vágyik, tollas tiarát! Ha az egész banda benne van csináltassatok egy pólót, ... 25. szülinapja vagy valamilyen felirattal. Ha tudtok tervezzetek egy kis rajzot, logot vagy valamit, ami miatt máskor is fel tudja venni a pólót, legalább otthonra.


Az ajándék

Biztos valami olyasmit vennék, amit a nagyszüleitől vagy a barátjától nem kap, olyan, amire csak egy lány, aki nagyon jól ismeri gondolhat. Ilyenek szerintem:
Wellness - nem kell egy egész hétvége, egy kastélyszállóban, csak fizesd be egy masszázsra, ha mindig fáj a háta, vagy egy pedikűrre, ha ő sajnálja rá a pénzt, de imádja.

Sminkelés - nem tudok elképzelni lányt, nőt, asszonyt, aki ne örülne mondjuk egy MAC-es sminktanácsadásnak. 15000 Ft, úgyhogy lehet, hogy többen kell összedobni, de utána le is vásárolhatja ezt az összeget, úgyhogy az élményen túl kézzel fogható ajándékot is kap!

Ékszer, táska, cipő - biztos van valami, amit együtt kinéztetek, de sose vette meg, mert nem volt rá pénze, itt a remek alkalom, fogjatok össze, vegyétek meg neki!

Ajándékozz élményt - szeret színházba járni, tornázni? Adni? Adj neki egy bérletet, igazán boldog lesz! Sose akar egyedül elmenni edzeni? Menj vele! 
Évek óta szeretne megtanulni főzni? Menjetek el együtt egy tanfolyamra!



Ti mit adnátok a legjobb barátnőtök szülinapjára? Mi az, amit Ti kaptatok és nagyon örültetek neki? Nektek milyen egy tökéletes csajos-buli?

5 megjegyzés:

  1. Mi 30. szülinapot szerveztünk tavaly. De az meglepetés buli volt.
    A srác, akinek a lakásán lett volna a megbeszélt buli, útközben telefonált, hogy ugorjunk be valahova még székekért. A valahova viszont a buli meglepetés helyszíne volt, akkor már főlő gulyással, sütitengerrel, lufikkal, barátokkal. Nem is igazán csajos buli volt, inkább a lány minél több barátja, aki fontos volt neki az eltelt 30 évben.
    Ajándékba tortát és egy nagyon szép órát kapott, ezt dobtuk szét sokan. Úgy voltunk vele, hogy inkább egy nagy emlékezetes valamit kapjon, mint sok kis dolgot.
    Azért én késztettem neki sk. ékszert is :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Dorka :))) Beszámolok, hogy milyen volt :-))) Nagyon jó ötleteket adtál:)

    VálaszTörlés
  3. Ami: milyen jó lehetett, szerencsés, hogy ilyen barátai vannak! :)

    Judit: örülök, hogy segíthettem, mindenképpen írj, milyen lett és jó bulizást! :)

    VálaszTörlés
  4. Jó a téma, az én legjobb barátnőm ebben a hónapban lesz 30 éves. Hát gondban vagyok,mert igazából mindene megvan, a lakása is fel van szerelve, ékszere mint a rosseb...

    VálaszTörlés
  5. akkor marad a kényeztetés, főleg, akinek mindene megvan, nem is tárgyakra vágyik, vidd el vacsizni egy nagyon klassz helyre, biztos örülni fog, főleg, ha meglepi!

    VálaszTörlés