2012. július 19., csütörtök

Szőnyegsöprű

Van egy titkom, amit eddig szerintem csak két ember tudott rólam, de most nem félek, kimondom, mert passzol a mai poszthoz.
Imádom a tv-ben a takarítós teleshop reklámokat nézni. Általában hajszárítás közben, de újabban máskor is, leragadok és képtelen vagyok elkapcsolni, annyira nagyon szeretem nézni, ahogy tisztítanak nagyon koszos dolgokat. Nem tudom, hogy tényleg igaz-e és soha semmit nem rendeltem tőlük, de megbabonáz a látvány, hogy minden tiszta lesz.
A minap pont egy antisztatikus seprűt reklámoztak, amit a NASA fejlesztett ki (mint minden mást is, nem tudom marad-e idejük az űrhajókra) és a feketefehér/szépia hölgy, bosszankodott, hogy mindenhol állatszőrös a szőnyege. Gondolom ő is volt olyan hülye meggondolatlan, mint én, hogy fekete állathoz krémszínű szőnyeget választott. A porszívót ő is lusta volt mindennap elővenni, úgyhogy miután képzeletben kezetfogtam az asszonnyal elkezdtem gondolkodni, hogy de jó lenne egy porszívás nélkül is tiszta szőnyeg.
Bár már kifejezettem szeretek porszívózni (itt olvashatjátok az érveimet) a lakásunk tisztasága továbbra is nagyrészt azon múlik, hogy tiszta-e a szőnyeg (erről meg itt írtam) úgyhogy figyeltem hogyan oldódnak meg a tv-s nő problémái. Arra jutottam, hogy nedves gumikesztyűvel nem akarok négykézláb szőnyeget simogatni, pedig nagyon jó módszer, kellene egy eszköz, ami gumiból van és lehet söpörni vele és bummm! Jött a felismerés!! Az ablakpucolós bejegyzésben a kommentek között felmerült az ablaklehúzó, mint csodatevő eszköz, vettem is, azóta is azzal pucolok és mivel olyat vettem, amihez nyél is csatlakoztatható, van egy gumi élű seprűm. Hurrá!
Boldog vagyok, legalább annyira, mint a teleshopos nő, meg is mutatom az én előtte-utána képeimet!



Ugye milyen klassz? Kereken 2 perc alatt lett teljesen tiszta a szőnyeg, porszívó nélkül és teljes csendben.

Ti hogy álltok a teleshoppal? Hipnotizál Titeket? Rendeltetek már valamit? Van valami a lakásotokban, ami mindig koszos, pedig nagyon szem előtt van?

15 megjegyzés:

  1. Mi a macska keféjét használjuk szőnyegre is. Borzasztóan megkönnyítette a dolgunkat. Sajnos a cica nem szeret fésülködni, egyszer szőnyegkefélés közben meg is támadott...:D gondolom nem akart ő lenni a következő.:)

    VálaszTörlés
  2. :DDD Engem is megbabonáznak a teleshopos tisztító reklámok! Ezen kívül pedig a zöldség pucoló-hámozó bemutatók, és a csoda-ruhafolt tisztítók.
    El tudnék tölteni egy napot azzal,hogy végigpróbálom az összeset! Spagettit dobálok a földre, berozsdásítom a lakás összes fém eszközét, sáros cipővel ugrálok fehér szőnyegen,majd kéjesen vörösboros céklalevet löttyintek az abroszra, és utána mindet visszacsinálom a megfelelő csodagéppel!! :DD
    Aztán pedig felhörpintek egy 2 perc alatt elkészített csodaturmixot, és 5 kiló zöldséget mindenféle különleges mintákra vagdosok 1 perc alatt, juhhéjj!
    Jössz??
    Puszi
    Piri

    VálaszTörlés
  3. Nézni én is szeretem nagyon ezeket, rendelni még én személy szerint semmit, anyósom több dolgot is. Van egy elektromos seprű szerűség, aminek először nagyon örültem, amikor megkaptam tőle, hogy de tök jó, én a szétszóródott macskaalomra akartam volna használni, de persze azt nem igazán szedte fel, illetve olyan sok időbe telt, ami alatt 3x összesöpörtem volna. Nem is használom semmire.
    Viszont a smoothie makert imádom, az tényleg úgy működik, mint a reklámban :)

    VálaszTörlés
  4. Én ha meglátok egy teleshop-os reklámot tuti, hogy nem kapcsolok elXD Én se rendeltem még soha, de olyan jó nézni :DDD Ez az ötlet nagyon tetszik, a szobámban a szőnyeg, az olyan mintha mágnessel vonzaná be a koszt... :)

    VálaszTörlés
  5. Engem a konyhai dolgokkal tudnak a tv elé ragasztani! Nekem nem túl széleskörű a főzőtudományom, és arra gondolok, hogy milyen egyszerű lenne ilyen cuccokkal főzni... Aztán rájövök, hogy valószínűleg kacat az összes, de ez alatt az idő alatt kellően éhes leszek, úgyhogy nem kínzom magam ezekkel a műsorokkal túl gyakran! :) Bár a "hmmmmm" nőciken sokat szoktam röhögni! :)

    VálaszTörlés
  6. Engem a gyümölcs- és/vagy zöldségprés babonáz meg teljesen:D

    VálaszTörlés
  7. Hat év távollét után hazaköltöztem anyukámhoz, ahol egy Teleshoptól rendelt felmosószett fogadott. (Akkor jöttem rá, hogy nem folytathatom az életemet ott, ahol abbahagytam:))Az a pedálos fajta, ami centrifugázza a felmosófejet, és olyan hangja van, mint valami gyorsulási versenynek. Hisztérikus röhögések után be kellett látnom, hogy igenis jó a cucc, és az anyu anyósának a piacos hamisítványa szétesett pár hónap után, ám az original Spin&Go azóta is pompásan üzemel. Spin&Go for president! :D

    VálaszTörlés
  8. Valamelyik este a HírTv-n (szoktuk nézni,hogy képben legyünk...), kb. fél órán keresztül nyomták végtelenítve a Gnolorp motoradalékot. Már fejből megy a reklám. Háttérzajnak jó volt (este 10kor álltunk neki meggyet befőzni, tudom...), de egyébként jókat tudok rajtuk röhögni. Anyumnál főzés közben szokott duruzsolni a tv shop/ezo tv :D

    VálaszTörlés
  9. akkor ezennel megnyitom az anonim teleshop hipnotizáltak baráti körét! :))
    jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!! :))

    Pirikém: csináltunk mi már fura dolgokat együtt, ez simán belefér! én adom a szőnyeget! :))

    VálaszTörlés
  10. a fent megnyitott körhöz csatlakozom, én egyszer kaptam ajándékba olyan szauna övet, azóta hideg napokon azt használom a régi retró villanypárna helyett (felfázás meg lábamfázik esetén). Édesanyósnak van olyan smoothie izéje, imádja, meg ahh bra, azért is oda van (bár szerintem az akkor is átbszás..bocsánat) szóval ő neki lelki alapon vállt be inkább. én meg ami nem is jó is használni tudom valamire.. :))

    VálaszTörlés
  11. örömmel várjuk az új tagokat! :))

    VálaszTörlés
  12. Én is szeretem nézni a teleshopot, bár már egyre kevesebbet tévézek :) Mi nem rendeltük, de anya onnan nézte ki ezt a zöld műanyag dobozt/ételtárolót, meg a frissen tartó zacsikat, és boltba vettük meg. És tényleg nagyon jó :)
    Mikor gyakszis voltam (fodrász), az üzletbe volt gumis seprű. Rendes seprű, csak ilyen gumis "kukackái" voltak. Na szóval az tök jó volt, bár fogalmam sincs hol lehet beszerezni :)

    VálaszTörlés
  13. Fodrászom hozott nekem a fent említette gumiseprűből.A hajat, szőrt, mindent visz :)))2500 ft-ba került.Tényleg jó.

    VálaszTörlés
  14. Fodrászom hozott nekem a fent említette gumiseprűből.A hajat, szőrt, mindent visz :)))2500 ft-ba került.Tényleg jó.

    VálaszTörlés
  15. Ágnes, Évici: ez szőnyegen is megy?? hol lehet kapni?

    VálaszTörlés