2012. július 25., szerda

Koncert vacsoráhozMúlt héten elmentünk vacsorázni az egyik kedvenc helyünkre, ahol többek közt a zene is mindig nagyon jó és épp Sting berlini koncertje ment halkan a háttérben, másnap itthon rá is kerestem, hogy milyen jó lenne megint erre vacsorázni és megtaláltam a teljes koncertfelvételt a youtube-on, több másik teljes koncert anyag mellett. A következő pár vacsorára megvan a háttérzene.


Sting Live in Berlin 2010U2 Glastonbury 2011Robbie Williams Live at Knebworth 2003

  Coldplay Rock in Rio 2011

Melyikre vacsoráznátok legszívesebben és melyiken lennétek ott? Kit hallottatok már élőben?

4 megjegyzés:

 1. Úristen, mennyire jó mindegyik!!! Hogy melyikre mennék el? Mondjuk így visszafelé haladva jó lesz szépen sorban :D A Coldplay a legeslegnagyobb kedvencem, de élőben még sajnos nem hallottam se őket, se a többieket, pedig nagy kedvenceket sorakoztattál fel. :)
  Egyszer egy Seal koncerten voltam, ő is megállná itt a helyét. :)

  VálaszTörlés
 2. Hát egy Robbie és egy U2 koncertre beneveznék szívesen :) de egyikre sem vacsoráznék.

  VálaszTörlés
 3. Nálunk tv van bekapcsolva állandó jelleggel, háttérzaj.. általában a NatGeo-t nézzük de a párom újabban rákattant a Hír tv-re is :D Főzőcske közben szoktam zenét hallgatni, Sarah Brightman-t vagy Enigma-t. A koncertrejárás meg eddig kimaradt az életemből, szerintem ez már nem is fog változni.

  VálaszTörlés
 4. pkata25: pedig ők gyakran vannak a környéken, nem? ha olvassa valaki aki ismeri, vigye el Katát koncertre! :)

  Nó:én is inkább énekelnék, mint rágnék! ;)

  Bloggerina Bellala: nálunk is ilyenek szoktak menni, de pont amikor vacsorázunk nem olyan a műsor. hír tvt hajszárításhoz nézi a barátom, mert tudja olvasni az alsó sávot! :))
  ha van valami nagyon nagy kedvenced, akkor menj el, mert elképesztő élmény!

  VálaszTörlés