2012. július 23., hétfő

Minden napra egy fotó-költözés

Akik követik az otthonka facebook oldalát, láthatták, hogy nincsenek már napi fotók. 
Nem örülök neki, én nagoyn szeretttem, de a facebook megváltoztatott valamit a mobilos felületén és nem tudok képet feltölteni a telefonomról, csak Dorka-ként, a pedig Ti nem láttok. Érthetetlen-dráma.
Szerencsére Ágnes volt olyan drága és megírta a megoldást: 


Akik csodamobillal bírnak, azok az instagramon tudnak követni traubdorka néven, #-gel lesz fent a napi téma és a hozzátartozó fotó.
Akik meg gépről olvassák a blogot, telefonnal meg telefonálnak, azok a webstagrammal nem maradnak le semmiről, ezen a linken: http://web.stagram.com/n/traubdorka/

Ugyanúgy lehet (és én örülök neki) kommentelni és like-olni, úgyhogy gyertek!
Remélem ez (átmenetileg?) megoldás lesz a problémára és sokan jöttök képeket nézegetni. Én most megyek is és keresek egy tükröt a mai témához! Szép hetet kívánok Nektek!

5 megjegyzés:

  1. Dorka, amikor az instagramon feltoltod a kepet, es kipipalod a facebookon megosztast is, akkor sem tolti fel? Ha a blog fb oldalara vagy bejelentkezve a telefonon, akkor az instagramnak oda is kell posztolnia a fotot.
    Lehet hogy olyat irok amit mar probaltal, de hatha megse, es tudtam tippet adni.

    VálaszTörlés
  2. köszi a tippet, de pont ez a probléma, hogy a felismeri, hogy adminisztrátor vagyok, ki is írja nekem, örülök, de amint posztolnék már a saját fotóm mellé tudok csak írni, amint meg nem tudok lecserélni.
    automatikusan nem akarom átirányítani, mert napi pár fotó van, hogy készül és beterítené a facebookot.
    úgyhogy talán ez lesz a jó megoldás, fb-ra megy majd más kép, instagramon meg aki nagyon kíváncsi nézhet mindent! :)

    VálaszTörlés
  3. Juhúú, úgy örülök, hogy végre láthatom a képeidet :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Tipp: az insagramodat össze is tudod kötni a blogoddal :) illetve egy sidebar-ban kitenni mint ahogy én csináltam: http://chic-from-thrift.blogspot.hu/ nocsikiss-ként követlek instagramon ;)

    VálaszTörlés
  5. Ágnes: :)

    Nó: köszi a tippet! :))

    VálaszTörlés