2012. május 9., szerda

Jillian jóga videó

Nem tudom Ti hogy álltok a jógával, én sose kaptam rá igazán, lehet, hogy azért, mert a térdemig tudok csak előrehajolni, vagy azért, mert amikor az egyetemen jógáztunk valaki a csoportból mindig bepukizott és bárhogy is próbáltam sírni, röhögni, mindezt elfojtani és jógázni egyszerre képtelenség!
Ha valaha megint jógáznék, biztos Jilliannel kezdeném! Az előző tornáit, szeretem, kitartóan csinálom és nekem nagyon beválnak. Itt és itt találtok videókat, aki meg jógázna, kattintson a képre:




Nektek mi volt a legfurább élményetek sport közben? A legkínosabb? Kibírnátok egy ilyen helyzetet nevetés nélkül? Akkor is, ha a barátnőtök mellettetek már remeg tőle?

7 megjegyzés:

  1. Én nem bírnám ki. Biztos, hogy a sírásig röhögnék. :'D

    Dorka

    VálaszTörlés
  2. Régebben hastáncoltam, és az egyik mozdulatnál lefejeltem a falat :D Az egyik fellépésen pedig kikapcsolódott a melltartóm. Ezeken kívül más "ciki" dolog nem igazán történt. Talán azt emelném még ki, amikor a barátnőmmel pilates órára mentünk, és az egyik gyakorlatnál gyertya állásba kellett állni. Én még csípősen meg is jegyeztem magamban, hogy "Na persze, majd az ötven éves néni gyertyaállásba fog itt állni!", és az volt a "ciki", hogy a nénike meg tudta csinálni, mi meg nem...

    VálaszTörlés
  3. Bambusz: örülök, mi se nagyon bírtuk! :)

    N.: :))) annyira jóóók! a nénikkel meg vigyázni kell, nagyon szívósak!

    VálaszTörlés
  4. Dorka köszönöm szépen ezt a bejegyzést, nagyon rég óta kerestem valami ilyesmit youtubeon de eddig még nem találtam! :)

    VálaszTörlés
  5. örülök neki, jó tornázást! :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a tornáit,egyszerűek és hatásosak, ez is megvan, de még sosem csináltam. Nem is tudom, hogy miért. Holnap előveszem.

    VálaszTörlés
  7. nekem is illene már! :)) hajrá holnap!

    VálaszTörlés