2012. augusztus 1., szerda

Nyár, hova rohansz?

A június és július után nyomozva írom ezt a bejegyzést, hiszen valahol a nagy rohanásban eltűntek és máris augusztus van.
A nyaraim mindig elképesztő gyorsan teltek el, gyerekkoromban táborból-táborba utazással, az egyetem alatt meg vizsgázással és aztán ájult pihenéssel.
Most van az első nyaram, hogy sima hétköznapokkal telik az idő, gyorsabban, mint valaha.
De még mindig van egy hónap hátra, amibe rengeteg minden belefér, strandolás, főtt kukorica, dinnye és barack hegyek, árnyékban olvasás és talán egy kicsi utazás is.

Készülhet még mindenről fotó az augusztusi fotó kihívásban, itt vannak a témák:


Az én képeim továbbra is az Instagramra kerülnek fel traubdorka név alá, aki telefonon nem használja ezt az alkalmazást, az ezen az oldalon láthatja őket.

A napokat nem csak fotókkal követhetjük, hanem az augusztusi naptárral is, amit megint a Scout Creative csapata készített el és innen tölthetitek le.


Ti mi mindent csináltatok már a nyáron? Mi az, ami még hátra van? Mit szerettek legjobban a nyárban? Nálatok is ugyanúgy rohan az idő?

9 megjegyzés:

  1. Én is nekiláttam a photo challenge-nek végre :) Egyébként pont ma, ahogy a nyári ruháimat rendezgettem a szekrényben, jött a felismerés, hogy a nyár 2/3-a eltelt! (és a "még ez a ruha sem volt rajtam idén nyáron" típusú gondolatok) Idén nyáron még vár ránk egy esküvő (még nem saját), és próbálunk beszerezni két cicát.

    VálaszTörlés
  2. Na, mostmár tényleg el fogom kezdeni az augusztusit :D Mindig ezt mondom, aztán sosincs belőle semmi :/ De most úgyis nyaralás nagyszülőknél, sok látnivalóval, szóval lesz mit fényképezni :)

    VálaszTörlés
  3. szerintem is nagyon - nagyon gyorsan telik a nyár.....szinte még csak most jöttem ki az utolsó vizsgámról, és lassan megint suli van.....nem jó ez így....hosszabb nyarat akarunk!!!! :) :) :)

    VálaszTörlés
  4. első kihívás amiben részt szeretnék venni...de sajnos németet tanulok,angolt csak 1 éve, és nemigen tudom lefordítani a témákat..valaki esetleg segítene? :D

    VálaszTörlés
  5. A fordítást én is szívesen venném, bár nagyjából sikerült :) Dorina, hova tudnék neked írni? :)

    VálaszTörlés
  6. Na végre elszántam magam, hogy megcsinálom ezt a photo challenget...egyelőre még lelkes vagyok :-D amúgy követlek instagramon nézem a photo challenges képeid, de a 2. napi képet ( one)nem találom :-( pedig pont arra lettem volna a legkíváncsibb! :'(

    VálaszTörlés
  7. Bloggerina Bellala: tejóég, ezek mennyire jó programok! :)

    Ágnes: elkezdted? ;)

    Dia:én kis kibírnám, ha még ugyanennyi lenne hátra, bár az őszt is imádom!

    Dorina, Ágnes: nézzétek a webstagram.com/traubdorka oldalt, mert minden nap # jellel odaírom magyarul a témát! :)

    Ágibábi: a mia cica alá került a tag, miszerint egy cica mindig legyen kéznél! :))
    sokáig gondolkoztam, hogy valahogy becsempészem azt a SexandtheCity részt, aminek one a címe az egyes gyertyával, emlékszel? :)

    VálaszTörlés
  8. Sajnos rohan a nyár... Én ugyan vártam az augusztust, mert minden jó dolog most kezdődik, de azért nem bántam volna, ha egy kicsit lassabban jön el

    VálaszTörlés
  9. dorinarc174@gmail.com most közkinccsé tettem a mail címemet,Ágnes köszönöm a fáradozást és Dorka neked pedig,hogy ilyen figyelmes vagy :)))

    VálaszTörlés