2012. augusztus 10., péntek

Kérdések hete -péntek- összefoglalás

A blog történetének legcsodálatosabb hete volt -legalábbis szerintem- a mostani. Nagyon sok mindent megtudtam rólatok, érdekes volt látni, hogy miben voltak nagyon hasonlók és egészen különbözőek a válaszaitok és nem utolsó sorban, egy rengeteg munkával túlterhelt héten segítettetek be nekem, és írtátok helyettem a blogot! Szuperek vagytok, köszönöm szépen!
A hétvégén összegzem a kommenteket, ahol lehet megírom, hogy mi volt a leggyakoribb, és persze én is megírom  saját válaszaimat. Úgyhogy hétfőn indul a válaszok hete, vagy inkább napja!


Egész héten én kérdeztem, de nem fair, mégha válaszolok is, hogy Ti ne tehessétek meg, úgyhogy a mai kérdésem:

Mi az, ami kimaradt az előző 4 nap kérdés áradatából, de mindenképp szeretnétek megkérdezni?

A kérdések a Melyik a kedvenc túrórudid?-tól, a Milyen metszőollót használsz?-on át a Milyen színű a Kalács legtöbb mancsa? spektrumon belül bármerre mozoghatnak, egy a lényeg, hogy olyan kérdések legyenek, amik a héten, és előző kommentben még nem szerepeltek.
Legalább egy kérdést írjatok és készen is vagytok a kérdések hete kihívással. Jee!
Akit nem a kíváncsiság, hanem a nyerni akarás hajtott, annak az a jó hírem van, hogy 2 féle dolgot is lehet nyerni.
Az egyik, egy általam elkészített papírmunka, ami lehet meghívó gyerekzsúrra, válogatás cd-borító, bevásárló vagy teendő-lista, családi fotónak szép keret vagy felirat, igazából akármi, ami csak eszetekbe jut és én meg tudom csinálni!
A másik nyeremény, azoknak, akik nem rajonganak annyira a papírokért egy zöldalma illatú gumikesztyű!!!
Lehet, hogy furán hangzik, de igazi otthonkás "must have eszköz" nem törik össze a postázásnál és elég sokaknak tetszett, amikor írtam róla és lefotóztam!(itt és itt)
Hétfőn a válaszaim mellett a nyertes nevét is megírom a bejegyzésben, akit az eddig is jól bevált, képernyőre bökős módszerrel fogok kisorsolni.

Remélem legalább annyira élveztétek ezt a hetet, mint én, köszönöm és jó hétvégét kívánok Nektek! <3

26 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Engem az érdekel most így hirtelen, hogy Kalács fiú-e vagy kislány cica? :) És hány éves? (ér az, hogy kettőt kérdeztem? o.O :))

    VálaszTörlés
  3. Mennyire szereted telepakolni a lakást virágokkal?
    Mi a kedvenc virágod (ha van), és miért?
    Én ezekre lennék kíváncsi. :)

    VálaszTörlés
  4. Te hogyan tárolod a receptjeidet, Online lista? "Bekönyvjelzőzés"? Kinyomtatva? Kézzel írva? Vagy csak könyv formájú receptek? :)

    VálaszTörlés
  5. Engem az érdekelne, hogy van-e kedvenc számítógépes esetleg internetes játékod, ami órákig le tud kötni, és ha van mi lenne az?

    VálaszTörlés
  6. Hogyan választassz új olvasnivalót? Főként könyvekre gondolok, amiket szórakozás céljából veszel kézbe. A fülszöveg alapján, ajánkásokat olvasol, interneten keresgélsz, vagy az ismerősök beszámolói alapján döntessz?

    VálaszTörlés
  7. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy jutott eszedbe, az, hogy elindítsd az otthonkát, és még az, hogy milyen érzés az hogy ennyien olvasnak? :)

    VálaszTörlés
  8. Mi alapján rendezted be a lakásod? Volt valami előre kigondolt koncepció vagy voltak már meglévő bútorok és aköré próbáltál valamit alkotni? :)

    VálaszTörlés
  9. Ez klassz hét volt :)
    Mi a kedvenc sportod? Amit szívesen csinálsz, és amit szívesen nézel. Szeretsz korizni, szereted a téli sportokat? Ilyesmik jutottak eszembe most... nagyon várom a válaszok hetét :)

    VálaszTörlés
  10. Mi az átlagos esti rutinod? :) Semmi túl személyes, arra gondolok, hogy szereted délelőtt letudni a házimunkát, vagy inkább délelőtt lazítasz és este csinálod ezeket, ill. hogy van-e valami olyan tevékenység, amit muszáj megcsinálnod minden nap, mielőtt elalszol?

    VálaszTörlés
  11. Arra vagyok kíváncsi, h mi (volt, vagy még mindig) a legnehezebb neked az otthoni feladatok közül? Mibe jöttél bele nehezen? Hogyan "küzdötted" le? És még egy, ha lehet :) Kitől tanultál otthonkázni?

    VálaszTörlés
  12. Sokan úgy ismertünk meg, mind Dorka sminkel, mikor érezted úgy először, hogy már nem lelkesedsz annyira a beauty témákért, mint mikor elkezdted a blogot? Nem volt nehéz szakítanod az előző bloggal? (Lehet hülye kérdések.) Máig úgy gondolom, neked is köszönhetem, hogy engem is magába szippantott ez a világ, aminek nagyon örülök és hálás vagyok. :) Persze az Otthonkát is ugyanannyira, ha nem jobban szeretem. És eszembe jutott még egy kérdés: Ha egy nagyon lepukkant házat kellene kitakarítanod, mi az a 3 csodafegyver, amit magaddal vinnél (ha csak ezeket használhatnád takarításhoz)?

    VálaszTörlés
  13. Szia Dorka! Engem az érdekelne, hogy honnan van ennyi energiád ennyi mindennel foglalkozni (pl. házimunka, meló, sport, főzés, blog,stb)? Hogyan tudod megszervezni ezeket, előre eltervezed a napokat?

    VálaszTörlés
  14. Szia Dorka! Nagyon élveztem ezt a hetet, tetszettek a témák, és nagyon várom a te válaszaidat is. Hű, olyan jó kérdéseket írtak a többiek, hogy nem is tudom mit kérdezzek :) Pl, ami most engem is érint: Milyen tippekkel látnál egy kezdő bloggerinát, mi a siker kulcsa:)? Milyen kikapcsolódási formát választasz, egy-egy húzós nap vagy hét után :) ?

    VálaszTörlés
  15. Szerinted mitől jó egy blog?

    Ha a pénz nem számítana, akkor hol vásárolnál/építenél házat, és milyen lenne? Hogyan lenne berendezve? Esetleg lakberendező segítségét kérnéd?

    VálaszTörlés
  16. Szia Dorka!

    Nagyon tetszett a kérdések hete :)
    Engem az érdekelne, hogy szereted-e a kutyákat? Illetve szeretnél-e majd valamikor egy kiskutya gazdija lenni?:)

    VálaszTörlés
  17. én szeretném megkérdezni milyen egy napod a szemkinyitástól a lecsukásig?

    VálaszTörlés
  18. Szia
    Én arra vagyok kíváncsi,hogy miért éppen kalácsnak nevezted el Kalácsot?:DD
    Egyébként nagyon aranyos névnek tartom egy cicának:D

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Nagyon tetszett ez a hét. Jó volt olvasgatni a többiek válaszait, és alig várom a tieidet. :)
    Egész nap emésztgettem, hogy mégis mit kérdezzek. De azt hiszem megvan.
    -Nem érzed néha terhesnek a blogot? Vagyis, hogy nincs e olyan pillanatod, amikor úgy érzed egyszerűbb lenne nélküle? Túl sok?

    VálaszTörlés
  20. Szia!

    Jó ötlet volt, amit s héten megvalósítottál, velünk együtt :)
    Nekem csak egy dolog jutott eszembe így hirtelen (remélem nem volt még, nem olvastam el az előző hozzászólásokat), mekkora kihívás a cica a lakásban? Már úgy értem takarítás-ügyileg. :)

    VálaszTörlés
  21. Jó kis hét volt, tetszettek a kérdések, kíváncsi vagyok a válaszaidra!:)
    Van-e olyan baki vagy buktató, amit jó elkerülni a saját háztartás kialakításakor?
    Van Kalácsnak valamilyen vicces szokása?

    VálaszTörlés
  22. tegnap sehogy se sikerült internet közelbe érnem, de azért még megírom mi érdekelne engem :)
    Milyenek voltak az egyetemi éveid? Az a bulizós fajta voltál vagy a szorgos rendes lány, akinek midnig minden megvolt vagy sikerült kombináld a kettőt? :)
    Albérletben laktál barátokkal/ismerősökkel/félismerősökkel? Ha igen a válasz, írhatnál arról, hogyan sikerült hozzájuk alkalmazkodni és hogyan oldottátok meg a házimunkát, ha különbözőek voltak az igényeitek.. Én két éve lakok albérletben, volt pár lakótársam, de ez örökös probléma sajnos : (

    VálaszTörlés
  23. Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha bekerülsz egy idegen környezetbe, hogyan ismerkedsz? Értem ezalatt, hogy hogyan szerzel új barátokat? Én sajnos elég nehezen nyílok meg másoknak, nehezen barátkozom. Érdekelne, hogy Te hogy csinálod? (Eltekintve persze a lenyűgözően kedves alaptermészetedtől :))

    VálaszTörlés
  24. Mitől félsz? illetve milyen szokásaid bármivel kapcsolatban, amin nem akarsz változtatni senki kedvéért? :D pl a könyveket szín szerint raknád sorba, akkor is, ha emiatt elválna tőled a férjed :P

    VálaszTörlés
  25. nekiülök, és holnap olvashatjátok is a válaszokat! :)

    VálaszTörlés