2012. augusztus 6., hétfő

Kérdések hete - hétfő- szépségápolás

Túl 100 bejegyzésen, 800 nyilvános/bátor, 6000 rejtőzködő olvasóval, rá kell jöjjek, hogy ezt a blogot legalább annyira Ti is írjátok, mint én.
Gyanítottam én ezt már akkor is, amikor a legjobb ötleteket a kommentjeitekből  olvashattuk, illetve akkor, amikor egy megjegyzés, csak azért született, mert valaki kérte.
Jó veletek blogot írni, köszönöm szépen!
Éppen ezért jöjjön most egy egész hét, amikor Ti vagytok a főszerepben! Írjunk együtt blogot!


Minden napra más téma és más kérdések jutnak, de mindegyik otthonkához szorosan kapcsolódó.
Van amelyik már felmerült máshol, de jó, ha itt is újra olvashatjátok és van ami csak most pattant ki a fejemből. Akinek eszébe jut még kérdés, az adott témából, írja meg!

Jöjjenek a témák, hogy tudjuk mire számíthatunk ezen a héten:

Fürdőszoba, azaz szépségápolás
Konyha és a finomságok
Háztartási helyiség és az otthoni tennivalók
Könyvtár és a kedvenceink
Mindenmás és ami kimaradt

Kezdjük a hetet a beauty-témával,hiszen tudjuk honnan jöttünk:

 
  • Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
  • Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
  • Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
  • Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
  • Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
  • Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?

Válaszoljatok a kérdésekre, amelyik szimpatikus, vagy mindegyikre és mérjük fel a köz véleményét! Akik minden nap válaszolnak az összes kérdésre, azok közül kisorsolok valakit és meglepem valamivel! :)
Ha valakiben felmerült volna, hogy ezekkel a válaszokkal valaki kezdene valamit, az se izguljon, csupán az én kíváncsiságomat fogják kielégíteni és remélhetőleg sok jó tippet adunk egymásnak!
Szép hetet és jó válaszolgatást mindenkinek!

63 megjegyzés:

  1. tafás oriflames arclemosó, lancome resurface AHA savas és nivea hidratálós arckrém, a tuti befutó, szemkörnyéken még nem találtam meg a nagy Őt.
    naptejjel kenem az arcom az alapozó előtt..vagy helyett, mikor hogy.
    revalid vált csak be idáig a hajamra.
    garnier deo, illetve ha izzadásgátlás nem szükséges, csak szagtalan akarok lenni (pl edzés) akkor szódabikarbóna
    ha csak egy féle márkát választhatnék, de azt kitudnám fizetni akármilyen durva az ára, akkor lancome, ha nem, akkor dm, balea.

    és sajna lemaradok a játékról, mert csütörtökön elutazom 3 napra.. :( nem baj, talán majd Prága kárpótol:)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves ötlet, Dorka :)
    A kedvenc sminklemosóm a Balea kétfázisú szemfestéklemosója, egyszerűen tökéletes, és jó az ára.
    A Balea nature arckrémeit használom, nagyon elégedett vagyok velük :) sokkal üdébb a bőröm. Szemkörnyékre még keresem a megfelelőt, eddig az Avon gránátalmás géljével próbálkoztam, jó, de nem az igazi.
    Sosem használtam még primert, és nem is szándékozok még egy jó darabig :) alapozót sem szoktam, csak színezett hidratálót (nyáron még azt is elhagyom néha), korrektort, és púdert.
    Balea ultra sensitive sampont használok, mert olcsó, egyszerű, szép összetevőjű. Aztán almaecetes öblítés meg balzsam.
    Mostanában barátkozom az alumentes deókkal (alverde sensitive dry) kíváncsiságból, meg úgy vagyok az egész natúrkozmetikum-kérdéssel, hogy ha lehet minél kevesebb káros anyaggal élni, akkor miért ne?
    Nem hiszem, hogy tudnék egy márkát választani :) úgy egyáltalán DM nélkül biztos nem tudnék élni.

    VálaszTörlés
  3. Eddig csak kukkoltam, de most reagálok én is :)

    Én a "nem-sminkelős" lányok sorát bővítem. Ami nem jelenti azt, hogy elítélem a sminkszereket, csak nem szeretem az arcomon, inkább alkalmakkor dobok fel valami könnyebbet :) Nekem Garnier Essentials lemosóm van, ismerős ajánlotta, és szeretem, nem csípi a szemem, kellemes az utóérzet :) Másmilyet eddig nem is használtam, nagyon lassan fogy :D

    Arckrémet nem használok, szerencsés génjeim vannak, jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál :) Talán annyi, hogy arcot-kezet mindig hideg vízzel mosok.

    Sampont 2 hónapja váltottam, miután elolvastam néhány "szilikont-ne" cikket. Azóta Alterra sampont használok, és nem bántam meg a váltást :) Már most látszik, hogy erősödött a hajam. Eleinte mondjuk durván szét volt töredezve, ahogy lejött róla a szilikon, előtűnt az "igazi" állapota, de azóta rengeteget javult, szép tartása van és könnyebbnek is érzem.

    Nos a samponos keresgélés után rögtön a deo jött, eléggé ráfüggtem akkoriban a natúrkozmetikum témára (amiért igencsak nehezen viselt el a környezetem :D). Nekem akkor hajtógázas izzadásgátlóm volt (Rexona, ha jól emlékszem), de úgy döntöttem, a környezet is boldogabb lesz, én meg inkább nem kockáztatok. Akkor vettem egy CD golyós dezodort, a vízililiomosat. Eléggé megbántam, nagyon átható alkohol-szaga van, amikor használom. Utána mondjuk elpárolog és egész tűrhető az illata, és az izzadságszagot teljesen elfedi, de nem venném meg újra. Még emiatt fogok keresgélni egy darabig :)

    Ééés ha már csak egy hely lenne, akkor Rossmann és ha egy márka, akkor Alterra :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    A Garnier szőlővizes sminkelmosóját használom, nem mondanám, hogy a kedvencem, mert nem teljesít maximálisan, de nem találtam nála jobbat (az olajos, kétfázisú lemosókat nem szeretem).
    Csak nappali arckrémet használok, ez pedig a Garnier Pure Active krém, de elkezdtem próbálkozni az essence my skin mattosító hidratálóval.
    Megvettem a Catrice mattosító sminkalapját, de csak 1-2x használtam, utána beköszöntött a kánikula, ilyen hőségben meg érthető, hogy nem használom. Majd ősszel kiderül, hogyan teljesít :)
    Mindig más sampont, balzsamot választok, folyamatosan kísérletezek.
    Most egy golyós Garniert használok (elvileg alkohol- és parabénmentes), jól teszi a dolgát, és ami nekem nagyon fontos: nem hagy nyomot :)
    Hmm, hmm. Márkát biztos nem tudnék választani, de ha boltot kéne, akkor talán a Müllert választanám.

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de jó, krónikusan imádok kérdésekre válaszolni. :D

    1. Az Avon kímélő szemfestéklemosója a jelenlegi kedvencem, bár a vízálló spirállal nem bír el, mégis annyira kíméletes és hatékony, hogy őt kell választanom.

    2. Nappalra három arckrémet használok most felváltva, attól függően, éppen mennyire lesz meleg: ha elviselhető a hőség, akkor Sunfleur mélyhidratáló nappali arckrém (nem szeretem, de nagyon el akarom használni és már közel járok a célhoz), Paula's Choice Moisture Boost Hydrating Treatment Cream (az viszont nagyon jó, csak ilyenkor túl gazdag krém ez nekem), ha pedig már reggel 30°-hoz közelít a hőmérő: Nivea Make-up Starter, amit tavaly nyáron nagyon szerettem, idén viszont már nem akkora kedvenc. Éjszakára nem használok most semmit, bár azt télen se nagyon szoktam. Szemkörnyékápolóból pedig az Essence My Skin szemhűsítőjét fogyasztom.

    3. Néha szoktam, az Avon Magix sminkalapját.

    4. Most Faith in Nature teafás sampont és balzsamot használok, és jelenleg ez is a kedvenc hajápolási márkám.

    5. Nivea Angel Star rózsaszín golyós dezodorom és Nivea Double Effect spraym van, sokáig nyerő páros volt ez a kettő nálam, viszont az utóbbi 1-2 hétben valahogy nem érzem annyira hatékonynak őket. Alumínium mentes dezodorral próbálkoztam (Nivea), de nagyon nem vált be.

    6. A Müllert, mert ott van minden.

    VálaszTörlés
  6. - Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Nincs kedvenc, amit használok az egy Avonos. Ritkán sminkelek, ritkán használom :)

    - Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Rossmannba vettem, Synergen arckrém, ezt használom estére, nappal nem szoktam. Szemkörnyékre egy Avonos van, a gránátalmás, de már kifogyóban :)

    - Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem :)

    - Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Barátomnál Swiss opar márka, kókusztejes sampon hozzá illő balzsammal. Imádom, puha hajat csinál meg nagyon selymeset :) Itthon gyógynövényes van hajhullásra :) Nincs kedvenc márka, mindig váltogatom a samponomat :)

    - Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Télen stiftet, nyáron fújósat :D Márka mindegy, alumínium-kérdéssel nem szoktam foglalkozni :$

    - Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Húú, ezen erősen gondolkozok :D Mindent máshonnan szerzek be, szóval ez nehéz kérdés számomra :D Sminkcuccokból Essence, egyéb dolog meg... Mint pl tesápoló, tusfürdő az legyen Avonos :) Sampon meg Swiss opar :D Na, ez így már sok márka, de akkor legyenek a Nivea termékek, azokat szeretem, samponjuk is jó :)

    VálaszTörlés
  7. juhé, de izgi. 5 dolog közepette gyorsan válaszolok is, pedig naaagyon el vagyok maradva a blogolvasással, de ez ilyen kérdéssorozatnak ki tud ellenállni?! :)

    Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? Bioderma Sensibio Micellás (mert olajmentes, valamint kíméletesen és szuperül eltávolítja akár a pirosítót, akár a vízálló zselés tust is)

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? Bioderma Sénsibio Light, bár ez fényvédőtlen, így keverek hozzá némi Vichy spf 30-as arcra valót (ez szintén mattít, csak nem olyan jó összetételű), illetve valamikor BB krémezek (nyáron most mondjuk havi 2x és csak estére). Szemkörnyékápolóból én is keresem az igazit, a The Body Shop Nutriganics Smoothing Eye Cream nagyon szimpi, lehet, h az lesz a tuti befutó. Ez már nem géles, hanem krém, de nem olyan nehéz, mint valami idősebb bőrre való, az eddigi legjobb. Amúgy 30-as nőknek ajánlják ezt a termékcsaládot, a 29-emmel szerintem nem túlzás.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? Sohasenem, de nem is alapozom-púderezem magam, max. BB krémezek

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Ebből is keresem az igazit még, mert az eddig beváltak túl drágák. De hiszek a szilikonmentességben, évek óta olyan samponjaim vannak.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? ez is Body shopos, az alumínium mentes család virágos (rózsaszínkupakos tagja). Viszonylag izzadós típus vagyok és ez nem szünteti meg a verejtékezést, de mégis hatékonynak érzem. Bármikor újrakenve pedig ismét friss, üde illatot varázsol, még akkor is, ha galád mód épp nem tiszta bőrre kenem.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Nehéz kérdés, talán a Bioderma vagy a TBS az, illetve picit átvitt értelembe mondhatnám, h egy Müller drogéria, mert ott biztosan sok jó dolgot össze lehet szedni. Én szeretnék mindenből egy márkát használni, de eddig még nem jött össze (úgy nehéz is, h lelkes új dolog felfedező vagyok, nehéz a szimpi és guszta dolgoknak ellenállni:))

    VálaszTörlés
  8. Kedvenc sminklemosóm egy kendő ami valami kendőcsalád tagja sajnos nem tudom melyiké de nagyon jól leszedi a sminket és az elhalt hámsejteket is, babapopsi puhaságúvá varázsolja az arcot :)Arckrémet nem használok, sminkelés előtt a nivea controll shine-t szoktam felkenni. A kedvenc samponom a garnier avokádó és karités sampona, valami isteni illata van és csodákat tesz a hajammal. Most az avon advance techniques zöld samponját és balzsamját használom. A száraz hajamat élettel telivé és csillogóvá varázsolja, nagyon szeretem nyáron ezt használom csak. A deókat nem szeretem a fa fújós dezodorait használom, nekem beváltak. Ha bármilyen márkát választhatnék valószínűleg az elf lenne vagy a coastal scents.

    VálaszTörlés
  9. Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?

    Nekem a john frieda jött be nagyon!! Eddig 3 félét próbáltam, abból egy volt ami nem tetszett, de az is szerintem azért, mert nem az én hajamra való.
    Milyen dezodort használtok?

    A Vichynek van egy dezodora, véletlenül találtam rá, de azóta csak azt használom. Nem viszket tőle a hónaljam, viszonylag semleges illata van és nem izzadok tőle. :) Az ára ugyan nem valami baráti, de szerintem megéri!
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?

    Én valószínűleg a Maybellinet választanám. :)

    VálaszTörlés
  10. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? Bioderma Sensibio H2O Micellás Lemosó. A vizes állagú lemosókat szeretem, és ez MINDENT lemos. Tökéletes!
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? Nappalra a Garnier Essentials Skin Naturals nappali krémjét, nagyon könnyű a textúrája. Éjjelre a Biotherm Aquasource Nuit éjszakai hidratáló zseléjét, szintén nagyon könnyed. Szemkörnyékre még semmit.
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? Nem, nem vettem észre, hogy szükségem lenne rá.
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Head & Shoulderst. A korpa ellenit.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? Én még a tökéletes keresésénél tartok, és ha az alumíniumos, akkor is jöhet, mert eddig kicsit megfelelőt se találtam. A Vichy-ben reménykedtem, de borzasztó volt.
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Én megelégednék a Body Shop-pal, mert minden illatos, és szép, de nem ismerem minden terméküket, nem tudom beválna-e. De ugyanúgy szívesen választanáma Lush-t is, de azt sem ismerem eléggé, csak hírből. :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem Avonos arclemosóm van, amit imádok, szépen eltávolítja a zsírt a bőrömről. Arckrémet nem használok, mert nem szeretem. Most épp csalános sampont használok, de eddig a Gliss Kur volt a kedvencem, abból is a rózsaszín. Most éppen Fa dezodort használok, de a Dove dezodorait imádom*-* Hmmm...ha csak egy helyen lehetne, akkor a DM-be mennék, imádom a balea cuccait:D

    VálaszTörlés
  12. 1.a kedvenc sminklemosóm: saját készítésű kamilla tea+babaolaj. azért mert nem kerül sokba és bármikor eltudom készíteni ha elfogy :)
    2.nappalra és éjszakára ugyanazt a krémet használom avon-kamilla és pipacs arckrémet
    3.nem használok primert, de gondolkozom beszerezni valamit..
    4.syoss sampont használok és ez a kedvencem :)
    5.én olcsó dezodorokat használom, rossmann vagy müller sajátmárkásat. jó gyümölcsösek szeretem őket nagyon. alumínium kérdésnek nem igazán néztem még utána..
    6.mindenképp az elfet választanám, olcsó jó minőség

    VálaszTörlés
  13. •Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Oriflame kétfázisú. Szeretem rázogatni, és gyönyörűen leszedi még a vízálló sminket is.
    •Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Nappalra Garnier BB, éjjel Neutrogena hidratáló balzsam. Szemkörnyékre Garnier golyós szemkörnyékápoló.
    •Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Amíg dolgoztam (tv-s szerkesztő, műsorvezető), addig "kötelező" volt. Manhattan basic (azt hiszem, valami ilyesmi lehetett a neve). Amióta itthon babázom, nem használok:)
    •Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Garnier Fructis. Próbáltam mást i, most is "hivatalosan" alverde van a polcon, de mindig lopok a Zuraméból, mert jobban bevált.
    •Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? Nem márkafüggő. Nem zavar az alumínium.
    •Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Dm sajátmárkás cuccokat. Nagyon jó minőségűek.

    VálaszTörlés
  14. Így nyáron mellőzöm a sminket, de néha ha adódik alkalom, akkor persze kihasználom az alkalmat.
    Szóval a kedvenc sminklemosóm talán a balea kétfázisú sminklemosó. Gyengéd, nem csíp, de alapos.
    Arckrémet nyáron nem igazán használok, nincs rá szükségem, de télen néha elkél, és olyankor nivea, vagy nivea soft. Nivea színezett hidratáló is nagyon tetszik, de túl sötét nekem.
    Úgyhogy nyáron csak szappannal mosok arcot, na de szappanokkal imádok kísérletezni, az illatosak és kézzel készülteket nagyon szeretem.
    Nem, nem használok primert.
    Kedvenc samponom a WU2 zsíros hajra. Szerintem egy samponnak nem kell sokat tudnia, csak végezze a dolgát, a haj ápolására millió más termék található. Hajmosás után csalán levélnek a főzetével leöblítem, nem zsírosodik olyan gyorsan, és hajnövesztő hatása is van. (6-7 naponta mosok hajat, és még akkor se látszik ha zsíros) Nálam leginkább a haj ápolása áll a középpontban mint az arc. :)
    Dezodorból is Niveát használok. nivea pearl and beauty. Igazából az alumínium-kérdéssel nem foglalkoztam, nem is vagyok képben. De akkor utána nézek.
    Mindenképpen DM-ben, hiszen a balea és nivea termékek állnak nálam az első helyen.
    Remélem minden nap fel tudok jönni.
    A múltkori nyereményjátékot kihagytam, meghagytam a lehetőséget azoknak, akik igazán szerették volna, de itt azért fúrja az oldalam a kíváncsiság. :)

    VálaszTörlés
  15. 1. a tesconak van babapopsitörlőkendője, az a kedvenc, mert mindent leszed, az ára is jó (na meg az illata :)). illetve a balea kétfázisú lemosója, mert ellenáll a vízálló sminknek
    2. ha nagyon fáradt vagyok, akkor szoktam az avon anew thermafirm krémjét használni szemköré, mert kisimítja a karikákat :)
    télen nivea krémet szoktam a hideg ellen :)
    3. nem
    4. fodrászkellékesben lehet kapni aloe verás sampont, ilyen noname :D meg jojobás-uborkás, ezek a kedvenceim.
    5. nivea invisible for black and white. az illata is jó és nem hagy nyomokat :) nem nagyon foglalkoztam az alumínium-kérdéssel. de jó lenne tudni, hogy mely termékek tartalmaznak alumíniumot és melyek nem.
    6. smink terén essence, testápolásnál viszont balea a sztár! :)

    VálaszTörlés
  16. -Balea Young arclemosót használok vegyes bőrre. Szeretem, mert az apró szemcséi miatt tisztábbnak érzem a bőrömet.
    -Avon Solutions, illetve Nivea arckrémet használok szintén kombinált bőrre. Éjszakára nem érzem szükségét krémnek, szemkörnyék terén még keresgélek.
    -Nem használok primert, hétköznapra nem látom értelmét, különleges alkalmakra használnám esetleg.
    -Mindig másféle sampont használok, még nem találtam meg az igazit. Most éppen Balea barna hajra valót, Garniert, Swiss-o-par hamvasítót is használok egyszerre. De szerintem a legjobb sampon még mindig a WU2.
    -Egyszerre használok stiftet(Secret)és spray-t(Nivea happy time-az illata isteni), nekem így együtt küszöbölik ki legjobban az izzadást. Az alumínium kérdéssel eddig megmondom őszintén nem nagyon foglalkoztam.
    -Egy márkát nem tudok mondani, inkább kettőt, Avon és Balea. Mindkettőnek vannak erősségei és gyengéi, de mindent megkapok náluk, ami kell. A kedvenceim is tőlük vannak.

    VálaszTörlés
  17. Sminklemosó: jelenleg Bourjois, épp tegnap vettem.
    Arckrém: Avon Solutions complete balance, estére nyáron nem kell :)
    Primert az arcomra nem használok külön, a fényvédős arckrém megy csak.
    Sampon: Kallos korpásodás elleni hajerősítő sampont használok éppen, de az eddigi legszuperebb, amit használtam, az Indola anti grease sampont volt.
    Dezodorból a Dove termékeit használom, nekem teljesen megfelel, nem kell semmi extra.
    Az utolsó kérdés nagyon fogós. Sminket illetően ellenék szerintem a Bourjois cuccaival, az arcápolási cuccokat viszont annyi különböző márkát használok, hogy nehéz választani. Yves Rocher talán.

    VálaszTörlés
  18. 1.Balea sminklemosó kendő
    2.Garnier
    3.Nem használok.
    4.Most éppen Fructis, általában váltogatom, nincs kedvenc.
    5.Alumíniummentes krémdezodor(Meskáról szerzem be).
    6.Márkát én sem tudok egyet kiemelni,csak üzletet:DM.

    VálaszTörlés
  19. 1.Balea sminklemosó kendő
    2.Garnier
    3.Nem használok.
    4.Most éppen Fructis, általában váltogatom, nincs kedvenc.
    5.Alumíniummentes krémdezodor(Meskáról szerzem be).
    6.Márkát én sem tudok egyet kiemelni,csak üzletet:DM.

    VálaszTörlés
  20. En is a balea ketfazisu sminklemosot hasznalom, mar a masodik dobozzal, nekem ez valt be ar/ertek aranyban a legjobb.
    Arckremet csak nappal hasznalok egyelore, 21 eves vagyok ennyi talan eleg, gerovital plant vagy az elmiplant hidrataloit normal borre - roman markak, de ilyenkor nyaron az arcon nem igenyli annyira a kremet, kiszoktam hagyni.
    Az e.l.f primeret hasznalom, probaltam az alverdet is, de nem tudtam boldogulni vele.
    Samponok kozott nem valogatok annyira, epp csak annyit, h ne lapitsa le meg jobban, es mindig a volum-osokat veszem meg.. de sokat nem segit, a samponra en inkabb tisztitokent tekintek, a csodakat a pakolasoktol varom :)
    Most egy fa dezodort hasznalok, de nincs kulonosebben kedvencem, vegezze a dolgat es ne hagyjon foltot :) az aluminium temaban nem igazan vagyok otthon.. lehet majd utana olvasok
    Egy markat valasztani.. nehez.. a tisztalkodashoz, apolashoz talan a baleat valasztanam, sminkeknel.. avon talan..

    VálaszTörlés
  21. Nagyon jó ötlet ez a beszéljük meg dolog :) :)

    Az én válaszaim :

    1. Sminklemosó : korábban Garnier kétfázisú sminklemosó, de mióta a természetes dolgokat keresem olívaolajat használok ilyen célra :) Még jobb is, mint a korábbi smink eltávolítóim, ajánlom mindenkinek
    2. Nyáron nem használok arckrémet, a téli hónapokban a shea vajra esküszöm :)
    3. Nem használok primert.
    4. Alterra gránátalmás sampon, Alterra papayás sampon és most próbálkozom a samponszappannal
    5. Dezodor-kérdés: egyértelműen csak alumínium-mentes dezodor jöhet szóba nálam. Jelenleg a meskáról vásárolt krémdezodort használom, nekem teljesen megfelel, az izzadást (ami ugye természetes folyamat) nem gátolja, de a kellemetlen szagokat megelőzi
    6. Hmmm, melyik márka? Sminktermékek terén Make Up Academy. Ha tisztálkodószerek, akkor a meskáról vásárolt kézműves termékek :)

    VálaszTörlés
  22. Szia Dokra! Jaj mindig olyan jó dolgokat találsz ki, ezért úgy gondoltam, hogy én is válaszolok ezekre a kérdésekre :D

    1. A Balea 2 fázisú sminklemosóját használom. Egy kicsit furcsa érzést hagy maga után, de szeretem mert olcsó és nagyon jól teszi a dolgát. Azelőtt volt Niveám is, ugyanúgy 2 fázisú, de nem láttam köztük különbséget azon kívül, hogy a Nivea 1000 FTtal drágább.
    2. Még fiatal vagyok (18 éves), ezért az arckrémet nem tartom fontosnak :)
    3. A primerrer is ugyanígy állok :)
    4. Perpillanat egy Garnier sampont használok, de igazából hattttalmas Gliss Kur rajongó vagyok :) mindenek Gliss Kuros (ami a hajápolási szereket illeti), de most nyárra kellett egy kis váltál :)
    5. Soha nem figyelem, hogy milyen összetevők vannak egy dezodorban, igazából azt használom ami már évek óta bevállt és hűséges barátom lett, az pedig a Dove.
    6. Egyértelműen a kedvenc sminkmárkám a Max factor. Imádom :D

    4.

    VálaszTörlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  24. Nagyon kedves ötlet, szerintem mindenki szereti, ha interjúvolják:)


    1. Sminklemosó: mivel nem sminkelek sokat, a Balea egyszerű sminklemosóját használom. A célnak tökéletesen megfelel.
    2. Arckrém: zsíros az arcbőröm, ezért nyárra egy kis könnyű, Bécsből hozott nappali-iccakai krémem van, ami nagyon gyorsan beszívódik, és mattít is. Télre pedig sima Nivea kék tégelyes.
    3. Smink előtt: semmi. A fent említett könnyű krémecskét.
    4. Sampon: Isana mindennapos sampon és Alverde nyírfa-zsálya.
    5. Deo: ilyen szipiszupi kristályt használok évek óta, nekem nagyon bevált. A nővérem tukmált rám annó alu-mentes dezodorokat, rettenetes szaguk volt és nem is igazán teljesítették a feladatukat.
    6. Márka: ajajj... el vagyok kötelezve vagy három sminkeshez (essence, Max Factor, Maybelline), de testápolásilag még üzletet sem tudok választani, mert akkor kimaradnának többiek sajátmárkás termékei.

    VálaszTörlés
  25. De jó ötlet :)

    Arckrém nappalra: http://kremmania.hu/kremek/avon-solutions-olajmentes-mattito-krem-spf15
    éjszakára: http://kremmania.hu/kremek/oriflame-pure-nature-nyugtato-hatasu-arckrem-feketeafonya-

    Primert nem használok, BB krémem van :)

    Kedvenc samponjaim az Avon Naturals cseresznyevirágos és málnás. Amit még nagyon szeretek, a Faith In Nature kakaós samponja, jól tisztít és jól bánik a hajammal :)

    A kedvenc dezodorom most a Balea rózsaszín kupakos izzadásgátlója+Balea Extra Stark éjszakai dezodor. Alumentes deoból még nem volt olyanom, amivel elégedett lettem volna.

    Azt hiszem, az előző kérdésből kifolyólag a Baleát választanám: van jó dezodoruk, a tusfürdőikből, samponokból nagy a választék, a kókuszos testápolójukat pedig imádom! :)
    (Ha az ár nem számít, akkor még az Yves Rocher.)

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok :)

    1. Kedvencem nincs, mindig mást próbálgatok :) Most az a Bioderma van, amit még tavaly nyáron lehetett olcsóér' venni, akkor vettem kettőt, meg volt előtte egy Niveás, ezeket használgattam, már csak a Sensibio-ból van még egy nagyon kevés.

    2. Arckrémet ritkán használok, még nem találtam meg az igazit, zsíros bőrre elég nehéz :( Szemkörnyékápolóm az Nivea Aqua Sensation (vagy hogy hívják :)), szeretem :)

    3. Primert nem használok.

    4. Most fogyott el a 3. flakon DM-es samponom, lövésem sincs, milyet vegyek, de most váltani fogok az tuti. (Mint mindenben szinte az eddigi kérdéseknél... :D)

    5. Szintén Nivea (nekem bevált, na), bár alumíniumos, de amikor próbáltam anélkülit, semmit sem ért. Nyilván jó lenne minél természetesebbet használni, de ha nem működik... Ez valami tengeri sós. Legalábbis az illata. :D

    6. Márka... hát, nagyon Nivea jön le a válaszaimból, és szeretem is, bár ha sminkről lenne szó, akkor Catrice, essence... de mondjuk a többiek válaszát látva, én is azt mondom, max. üzletet tudnék igazán kiemelni, én a Müllert szeretem nagyon. :)

    VálaszTörlés
  27. 1. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    A Bourjois szemfestéklemosója, nem a legerősebb, de finom az illata és úgy érzem, felfrissíti a bőröm.
    2. Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Most, nyáron nagy kedvencem lett a Nivea Control Shine, de télre az én bőrömnek kell a L'Oréal Nutri-Gold. Szemkörnyékápolóból a Garnier golyósát fogyasztom, jó-jó, de azt hiszem, vannak tőle hatásosabbak is.:)
    3. Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Csak néha, alkalmanként az E.L.F. Studio bázist.
    4. Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Most fekete flakonos Gliss Kurt, de leginkább eddig a sárga Garnier Natural vált be.
    5. Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Mindig Niveát, különösebben nem foglalkoztat, hogy van-e benne alumínium.
    6. Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Fogós kérdés. Legyen a Müller, én alapvetően nem szeretem annyira, de ott megtalálnék mindent, olcsóbb-drágább sminkeket, test- és hajkencéket, parfümöket... úgyhogy legyen az.:)

    VálaszTörlés
  28. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? Nekem a Rival de Loop krémes lemosója a kedvencem. A sminket nagyon jól lehozza, az arcbőröm szereti, és nem kell hozzá vattát használni, mert nedves ujjakkal szoktam felvinni. Mióta ezt használom, sokkal kevesebb vattát fogyasztok.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? Én csak esténként használok arckrémet, és azt sem minden nap. A márkájára nem emlékszem, a Rossmannban szoktam venni.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    A BB krém primernek számít? Mert mostanság azt használom.

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Kallos sampont és balzsamot/pakolást használok. Nagyon szeretem a Kallos termékeket, mert a samponokban nincsen szilikon, és jól tisztítanak.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Dove-ot használok. Nekem teljesen megfelel, és nagyon szeretem az eredeti, sötétkék Dove illatot. Az alumíniummal én nem szoktam törődni :$


    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Márkát nem tudok kiemelni. Sminkcuccok közül szeretem a NYC-et, és az Essencet, test és hajápolás terén a Kallost, egyébként meg a Rossmann saját márkás termékei, ill. a DM sajátmárkás termékeit is szeretem.

    VálaszTörlés
  29. •Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Nekem az Avon ápoló szemfestéklemosója, mert valamiért a többi csípi a szemem. :(
    •Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Balea Aqua :) "Fincsi", könnyű, nem zsírosít. :)
    •Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem.
    •Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Hm...Most épp Loreal Collagene-t, meg Fructis dús tartást adó samponom van, kedvencem nincs.
    •Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Garnier Mineral roll-on, rózsaszín kupakos. Nem igazán foglalkoztat az alumínium kérdés.
    •Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Márkát én sem tudnék mondani, csak üzletet, ami a Müller. Olcsóbbtól az egészen luxuskategóriáig vannak benne cuccok. :)

    VálaszTörlés
  30. 1. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    A sima egyszerű világoskék Nivea sminklemosót szeretem a legjobban. Tökéletesen végzi a dolgát, kevés is elég belőle és pénztárca barát is.
    2. Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Nappalra és éjszakára is a Vichy rózsás arckrémét használom, szemkörnyékápolót viszont nem szoktam használni.
    3. Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Külön primert nem, nekem megfelel a hidratáló krémem is az alapozó/ BB krém alá.
    4. Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Festett szőke vagyok, egészen pontosan hamvas szőke, ezért hamvasító sampont használok hajmosásnál. A kedvencem a Swiss-o-par, sosem fogom lecserélni, nekem ez vált be legjobban a hamvasítók közül.
    5. Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Stiftes izzadásgátlót használok, általában a sötétkék tetejű Dove-ot vagy a Garnier Invisi mineral világoszöldet váltogatom.
    6. Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Egy helyen? Itt akkor egy drogériát kell választani, ugye? Müller. :)

    VálaszTörlés
  31. Jó ötlet :]

    - A Balea kétfázisú lemosója, mert azt a sok fekete festéket, tust, szemceruzát meg ilyesmit, amivel általában festem magam, csak ez szedi le maradéktalanul.
    - Nappalra az AA Prestige márka mattító krémét használom, bár ennyire melegben ez sem marad matt sokáig, normál időben egész szépen rendben tartja az arcomat, akkor is, ha csak púderezek. Éjszakára az annyira be nem vált mattító krémeimet kenem fel, ebből több is van.
    - Van két primerem is, az egyik a Catricé, a másik Manhattan, ehhez mondjuk leértékelten jutottam hozzá, de nem is vagyok tőle elájulva. Előbbit is csak alkalmi szinten használom inkább.
    - Sokáig Garnier Fructist használtam, most váltottam le, mert meguntam, meg nem láttam annyira hatásosnak, előtte meg évekig Elseve sampont használtam. Mindkettőt szerettem egyébként.
    - Rexona golyósat használok, az alumínium kérdéssel meg nem foglalkoztam, ez az, ami bevált, és mivel izzadás és szagfóbiás vagyok, nem akarok kísérletezni :D
    - Őszintén nem tudom! Sosem voltak drágább szépség és arcápolási cuccaim, a most használtak közül viszont nem tudnék meg nevezni egyet, mert nincs olyan, hogy egy márkától túlnyomó többségű kedvenceim vannak :(

    VálaszTörlés
  32. Jaj ez nagyon jó ötlet!!!
    Szóval a válaszaim:
    1. Én sminklemosónak az avon ápolószemfesték lemosóját használom,mert általában csak a szememet szoktam sminkelni, azért ezt mert nem csípi a szememet, le hozza a sminket és az ára se olyan húzós (már mint ha akciós).
    2.Én arckrémet nem használok inkább csak valamilyen arctonikot (pl. Balea) :)
    3. Primert se nagyon használok, mert mivel csak a szememet sminkelem ezt nem nagyon tartom szükségesnek :)
    4. Most egy avonos sampon használok (Naturals Teafa és menta sampon), de egyébként legtöbbször head and shoulders-eset szoktam.
    5.Most Niveás dezodorom van, az alumínium kérdés eddig nem nagyon foglalkoztatott, szóval erre a kérdésre nem nagyon tudok válaszolni...
    6. Háát... nehéz kérdés, de mint avon tanácsadó valószínűleg az avont választanám, de szerencsére eddig nem kerültem ilyen választás elé ;)
    Hát ezek a válaszaim :)))

    VálaszTörlés
  33. Jujj lányok, mennyien nem használtok arckrémet! Ha a bőrötök nem is igényli annyira, gondoljatok a fényvédelemre! A későbbiekben előjön az, ha nem óvjátok az arcbőrötöket az UV-sugaraktól!

    VálaszTörlés
  34. Sminklemosónak jól bevált a St.Ives krémes lemosója, nappali krémnek Gigi szinezett hidratálója fényvédővel, szemkörnyékére nem szoktam semmit nagyon kenni, mert amilyen ügyes vagyok mindig belejut valahogy a szemembe előbb-utóbb..
    Primert nem nagyon szoktam használni, bár vettem pár hónapja Avonost, az állaga is elég jó, de valahogy mindig kimarad...
    Samponnak imádtam régebben a Gliss Kurt, de nagy kedvencek a John Frieda termékek. Dezodornak Rexona a kedvenc (Happy, Sexy). Mostanában egyre többet járok DM-be, egyre több Balea termék tetszik meg

    VálaszTörlés
  35. 1. Mint már jó páran említették előttem én is az Avon sminklemosóját használom, bár néha mikor nagyon el lustulok akkor előveszem a popsitörlőt és ezzel távolítom el a sminket az arcomról.
    2. Az arckrémem szintén az AVON-tól van, ami egy energizáló krém a korai keléseknél nagyon jól jön. Emellett a Clean & Clear Morning Burst energizáló tonikot használom. Pattanásokra nagyon jó! Emellett tesztelem az új BB krémet, ami nagyon jól táplálja a bőröm. :)
    3. Primert viszont nem használok, mivel csak a szemem sminkelem általában.
    4.Samponok terén viszont elég mániákus tudok lenni, nem rég vettem egy Balea egyenesítő sampont ami tartalmaz panthenol-t is, nekem nagyon bevált. :) De a Schauma Krém & Olaj Intenzív Krémsamponja is nagyon jó, bár a hajam elég hamar zsírosodik tőle.
    5. A dezodorokkal is hasonlóképpen vagyok mint a samponokkal, sok van belőlük. Egyet szeretnék azonban csak kiemelni, még pedig a "Nivea Pearl Beauty"-t. Egyszerűen annyi könnyed, hogy nem lehet nem imádni! :)

    VálaszTörlés
  36. Juj hupsz a 6.-ik lemaradt. Melyik márka? Hm nem is tudom, biztos olyat választanék ami egyébként nem elérhető a számomra, vagyis én nem szeretnék bele sok pénzt ölni ez pedif a MAC.
    Gyönyörű minden egyes termék amit piacra dobnak, de egy 17 éves lánynak nem éppen pénztárca barát. Sajnos! :(

    VálaszTörlés
  37. Bourjois sminklemosó, mert leszed mindent, nem irritál, nagyon nagy tubus 1000,- ft volt.
    Éjszakára A. Börlind, nappalra semmit (néha bb krém), szemkörnyékre Bioderma.
    Primert nem használok.
    Faith in Nature samponokat használom.
    Bioderma rózsaszín kupakosat (alus változat) használom. Próbáltam az alu menteset, de sajnos még szódabikarbónával felturbózva sem volt elég.
    Bioderma.

    VálaszTörlés
  38. -Nem sminkelek,sminklemosóm nincs.Arclemosáshoz a Bioderma Sensibio micella oldatot használom nagyon régóta.
    -Arckrém:ma a kánikula miatt semmi,csak egy kis aloe vera gél az Oriflame-től.Egyébként arckrémet,szemránckrémet is kizárólag gyógyszertárban vásárolok,vagy rendelek.(Pingvin Patika,zseniális a kozmetikai kínálat,és 2 nap múlva hozta is a futár a csomagot.)
    -Semmi primer,semmi smink.
    -Sampon:most éppen Bioderma Nodé és Gerovital Plant.
    -Deónak csakis illatmentes terméket használok,munkába alumíniumosat.(vichy,eucerin,balea,neutro-mikor milyen vastag a pénztárcám.)Otthonra,hétvégére a meskáról alumentes krémdeó és babahintőpor a dm-ből.
    -Egyetlen márkát nem tudnék választani,de gyógyszertár és müller nélkül nagyon hisztis lennék:)

    VálaszTörlés
  39. 1.Yves Rocher kétfázisú, és azért, mert lemossa rendesen a sminket.
    2.Ha van pénzem, akkor Yves Rocher, ha nincs, akkor gyógyszertári hidratáló.
    3.Nem használok primert.
    4.A samponokat próbálgatom, de már évek óta nem vagyok elégedett egyikkel sem. Vagy csak a hajam/szervezetem működése változott meg, így harmincon (jócskán) túl.
    5.Yves Rocher levendulás. Van benne alumínium. kipróbáltam már vagy tízféle -menteset, de egészen konkrétan semmire nem találtam használhatónak őket... pedig ha lenne egy jó, olyat használnék.
    6.Ha lenne rá pénzem, akkor Body Shop, de nincs.

    VálaszTörlés
  40. 1. Avon szemfestéklemosóját használom (http://kremmania.hu/kremek/avon-apolo-szemfesteklemoso). Nagyon jól leszedi a sminket, kevés elég belőle, így nem is csíp. Arcomra Garnier Pure Active Exfo-Brushert használom, amivel teljesen megvagyok elégedve, hiszen szépen letisztítja a bőröm, utána pedig friss érzetet hagy :) A hátránya,hogy nagyon nagyon nagyon lassan fogy :D kicsit már unom, úgyhogy elfogyhatna :P szeretek kipróbálni új dolgokat.

    2. arckrém :nappalra La Roche-Posay termálvízzel, nyugtató hidratáló krém (erősen szárító bőrápolók miatt érzékennyé vált bőrre) Könnyű kis krém és nem zsírosít. Már harmadjára vettem újra.
    Éjszakára: Avon solutions beautiful hydration night. Reggelre ad egy kis egészséges színt a bőrömnek.
    Szemkörnyék:Loreal Triple Active Eyes . Nincsenek ráncaim, úgyhogy nem tudom mennyire hatásos:D néha el is felejtem használni, de mindjárt elfogy, már csak az alján van.

    3. Nem használok primert.

    4. Több sampont kipróbáltam már eddig (Head&shoulders, Fructis), de azokat megszokta a fejbőröm. Mostani samponom: Garnier Ultra Doux Revitalizáló Sampon, és mióta használom, ritkábban kell hajat mosnom :)

    5. Mindig Garnier Mineral dezodort használok. Alumínium mentest még nem próbáltam. Ha elfogy, lehet kipróbálom.

    6. Ha választanom kellene a márkák közül, akkor Avon vagy The Body Shop, mert ott mindig elcsábít valami :D

    VálaszTörlés
  41. Szuper jókat írtok lányok jó hogy Dorka ki találta ezt a hetet nekünk! :)
    Én régi olvasója vagyok Dorkának így elég sok mindent az Ö ajánlására gyüjtöttem be és nem bántam meg!
    Sminklemosóm Nivea és Dm-es kendő. A nyáron nem festem magam csak ha párommal elmegyünk valahová de csak a szemem kenem ki és a szám szájfénnyel.
    Éjszakai krémem Loréal Triple Active jó az illata és finom tőle a bőröm. Arctisztítónak Clinique 3 lépésest használom (Dorka ajánlása előző blogján) nagyon jó úgy érzem mélyen tisztítja az arcom. Most felfedeztem az Eveline termékeket és szuperek árban is kedvezőek. Szemkörnyékápolót rendeltem nagyon ajánlom!
    Garnier Naturals sörélesztő és gránátalma sampont már másodszorra vettem mert annyira finom dús hatású tőle a hajam. Hajápolóm hővédőm John Frieda márka ezt is szeretem és örülök hogy Dorka ezt is megmutatta anno egyik videójában.
    Stift most Rexona és Adidas dezodor. Alumíniumról olvastam és örülök hogy egyikőtök írta hogy az Alverdének is van alu mentes stiftje. Megnézem majd.
    Ha márkát kellene választanom akkor a Nyx de Essence is krém pedig az Eveline. És kettő drogéria ahova járok és szeretem a Müller és DM. De ha egyet kell választanom akkor Müller mert ott sokkal nagyobb a választék.

    VálaszTörlés
  42. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Phyt's Eau Micellaire Hydratante - mert tökéletesen mossa le a sminket és a szennyeződéseket, és közben minősített bio.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Phyt's Fluide Hydratante, szemkörnyékre Phyt's Fluide Contour Yeux et Lévres. Sokkal szebb lett a bőröm, amióta ezt a professzionális bio márkát használom és ezt mások is észreveszik!

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Faith in Nature, nagyon szép, selymes a hajam tőle, imádom.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Vichy, de keresem a megfelelő alumínium mentest!!! Ha van ötlet, várom! Dr Organic nem jött be sajnos.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Egyértelműen a Phyt's.

    VálaszTörlés
  43. •Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    - Nekem a Bioderma Sensibio H2O Micellás lemosója a kedvcencem, azért, mert húzás-nyúzás nélkül, egy törlésre, kíméletesen leszedi a festék 95%-át, és pihe-puha utána a bőr, nem olajos és nem is szárít.

    •Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    - Egyszer krémezem az arcom naponta (este), legtöbbször L'oreal Hydrafresht használom, szemkörnyékre pedig a Nivea Q10 szemkörnyékápolóját.

    •Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    - Nem használok, nem túlzottan problémás a bőröm, az alapozóm is kellően tartós, így is eleget bíbelődök reggelete az arcommal, ezért nem látom indokát. :)

    •Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    - Problémás a hajam, nem találtam még olyen sampont, ami hosszú távon is a kedvencem lenne. (Mostmár a megoldást nem is a samponoktól várom egyébként). Amit nem tartok rossznak és rendszeresen használok az a Bioderma Nodé DS+ és a WU2.

    •Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    - A Nivea stiftjei jönnek be nekem, mellette most Rexonam is van. Aluminium-kérdést illetően, ha lenne/lesz igazán jó alternatíva, számomra nem lenne kérdés, de egyelőre úgy látom, annyira nem hatásosak az alumínium mentesek...


    •Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    - Fogós kérdés, DM-párti vagyok(Manhattan, Balea, Alverde), de a Catrice-pult és az akciók miatt rendsezresen fel kell keresnem a Rossmannt is, szóval inkább ne kelljen választani. :)
    Amúgy ha ez a kérdés szépségápolási márkára vonatkozik, akkor Balea.

    VálaszTörlés
  44. Jó kis avonos sminklemosó nálam is befutó :)
    Nyáron ritkán krémezek, ilyenkro szinte tökéletes a bőröm. Télen gyógyszertári kencével nappalra is, és éjjelre is. A szemkörnyékápolóval meg bizonytalankodom. Nem tudom eldönteni, h kell- e ennyi idősen, vagy többet árt, mint használna. Majd eldől :)
    Csak akkor használok primert, ha szükségem van a kis pluszra, amit ad, másként inkább alszom még két percet helyette..
    Sampon: head and shoulderset használok, nekem perfekt.
    Dezodor: Nivea. Nagyon szerettem az illatmentes vichy dezodort, de drágállottam, így tértem vissza a niveához. Alumínium? Nem tart lázban..
    Most épp Max Factor szerelem dúl nálam, de ez elég sűrűn változik :)

    VálaszTörlés
  45. csodálatosak vagytok lányok! mennyi válasz...hihetetlen! <3
    végigolvastam őket és nagyon jókat írtok, arra gondoltam, hogy hétvégén lehet, hogy összesítem őket, biztos tanulságos lesz!
    nagyon várom a holnapi válaszaitokat is és még egyszer köszönöm szépen a maiakat! :)

    VálaszTörlés
  46. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  47. ¤ Garnier Essentials (Szőlős) Gyors, kíméletes, finom az illata és nem hagy zsíros/ragacsos érzést.
    ¤ Oriflame Optimals Matte Touch Gel-Cream. Nappali és éjszakai is van. Szemkörnyékre ugyanezek, egy kis
    2 perces szemkörizom masszírozással.
    ¤ Nem
    ¤ Sampon, balzsam, nemosdkibalzsam csakis Gliss Kur festett hajra. Puha, könnyen kifésülhető haj és fincsi illat.
    ¤ Dove Original az örök kedvenc, de a Nivea Pearl&Beauty is nagy kedvenc. Az alumíniummal nem foglalkozok.
    ¤ Nem tudok egy márkát kiemelni, LEHETETLEN :) Sok márkát szeretek/használok, mindegyiknél megvan a jól bevált
    termék. Rossmann függő vagyok...Ha csak egy tusfürdőért ugrok be azt nem járom meg fél órán belül :D

    VálaszTörlés
  48. Jó téma, jó megközelítés :)

    Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Az all time favorite sminklemosóm a Bioderma Sensibio micellás lemosója, mert alapos és tényleg kíméletes.A kevert típusú bőrömnek sokkal jobbat tesz, mint eddig bármilyen más kifejezetten erre a bőrtípusra tervezett termékek. (Az igazat megvallva egyébként nálam a sminklemosás többlépéses: natúr szappan/ Balea kék arclemosó, utána arctej, és utána a Bioderma Sensibio és igen, még szed le szennyeződést az arcomról.)

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Őszintén szólva sokszor csak reggel kenem fel az arckrémet, sajnos elég kampányszerűen használom. Alterra barackos nappali és aloés éjszakai krémet használok, egyik sem nagy durranás, látványos eredménye nincs, de ártani biztos nem árt. A szemkörnyékápolóval még rapszodikusabb a kapcsolatom, pedig a megelőzés nem ártana, ezelőtt Ilcsi csengőlinkás szemkörnyékápolót használtam, szerettem, újravenném.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem, pedig jaj de szeretnék porcelán bőrt, de attól félek, hogy az én egyenetlen, miteszeres bőrömnek nem igazán tenne jót, eltömítené a pórusaimat.

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Jelenleg Kallos tojássampont, egész jó, tud annyit mint a többi drogériás sampon, ráadásul szilikonmentes. Szerintem az Yves Rocher samponjai jók, nekem azzal van a legpozitívabb tapasztalatom.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Balea pH-neutral alumíniummenteset plusz teafaolaj és szódabikarbóna. Niveás illat, jó hatásfokú. Eddig a legjobb alumentes deó, de nagyon szeretném kipróbálni a The Body shoposat is. Nekem nagyon fontos, hogy alumíniummentes legyen.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Ilcsi, mert magyar, természetes, viszonylag jó áron, széles termékpalettával vagy Paula's Choice, mert annyi jót olvastam róla.

    VálaszTörlés
  49. -Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Az én kedvencem a Huggies nedves törlőkendője. Finom az illata, az összes sminket leszedi és pont annyira nedves amennyire kell. Egy hibája van, hogy könnyen szakad. Előtte a Garnier érzékeny bőrre való arclemosóját használtam, az is nagyon jó volt, de ez nekem praktikusabb.

    -Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Arckrémek terén elég rosszul állok, eddig még nem tudtam eldönteni, hogy milyen lenne számomra az optimális. Használtam már oriflamest, niveát, de egyik sem az igazi. Az a baj, hogy mindig elfelejtem sminkelés előtt a hidratálást. Most a Helia D az aktuális, de csak néha veszem elő. Az illatával semmi gondom, de borzasztóan nehéz és fura érzés a bőrömön. Nem vagyok oda érte.:S

    -Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Eddig még sosem használtam. Most rendeltem meg az e.l.f. Mineral Infused Face Primer-t, majd kiderül,hogy teljesít.:)

    -Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Folyamatosan váltogatom, keresem a megfelelőt, de mindig visszatérek a Schauma termékcsaládhoz,nekem eddig ezek váltak be a legjobban. Most a Schauma Krém & Olaj Intenzív Krémsamponját és balzsamját és a Gliss Kur Ultimate Repair Elixír-t használom, eddig elég jól teljesítenek.

    -Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Hmm én ebből szinte mindig másmilyent használok. Ami legjobban bevált az a Garnier Mineral 48h Ultra Dry Golyós. Kb. annyi az elvárásom, hogy normálisan végezze a dolgát, és ne hagyjon foltot. Az összetevőket nem szoktam figyelni.

    -Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Egy márkát nem tudok kiemelni, mert csomónál van, olyan termék ami nagy kedvenc. Top 5 a Coastal Scents, mert imádom a 252-es palettájukat, a Catrice, gyönyörűek a rúzsok, Bourjoius, fantasztikus a Healthy Mix alapozója és korrektora, Artdeco, imádom a szemhéjalapozóját, és az essence, mert ott mindig találok valamit, azonnal ki kell próbálnom:D

    VálaszTörlés
  50. Titokban olvasom a blogot, de a héten én is válaszolok :)
    •Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Bioderma Sensibio a legkedvesebb, mert gyönyörűen lesz mindent, a szememről is. Spórolósabb kedvemben Terra Naturi gránátalmása, annak az illatát szeretem.
    •Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Nappalra La Roche-Posay Hydreane, éjszakára pedig Ilcsi citromfüves talán?(időről időre változó, épp a kozmetikusom mit tartszükségesnek)
    •Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem.
    •Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Nincs kedvenc,még keresem; de addig is WU2. :) Sokkal jobb mint Garnier meg hasonlók..
    •Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Dezodorban CSAK a Dove fújósait szeretem, ez van; ezek nálam a leghatásosabbak. Alumíniummal nem foglalkozom... :(
    •Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Ha csak egy helyen, akkor természetesen Müller, hiszen ott a csúcs minőségig terjed a skála. Én onnan szerzem be a csokikat is pl., mert még mosószert stb.....<3 Müller

    VálaszTörlés
  51. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? Most avonosat használok, teljesen jó, leviszi azt, amit kell. Lehet, hogy vízállóval nem boldogulna, de azt úgysem használok.
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? Nem szükséges még szerencsére. :D
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? Nem használok, egyenlőre. Korrektorozni szoktam nagy ritkán az
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Yves Rocher van, nagyon szeretem, jól habzik, és nem szárítja a hajamat.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? Nivea, és nagyon szeretem. Nemsokára elfogy, de tuti újraveszem. Alumínium kérdés? Nem vagyok tisztában vele.
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Igazából a rossmann termékeit nagyon szeretem, és a boltot is, tök szimpi, szerintem a saját márkáit választanám.

    VálaszTörlés
  52. Mivel kb. 90-95% itthon töltöm a négy fal között, ezért nem sminkelek, értelemszerűen lemosóra sincs szükségem:) Viszont kb. 2 naponta (mikor hogy jut rá időm) Nivea Visage zselés arclemosóval lemosom az arcom, meg hetente használom a garnier gyöngyöcskés bőrradírozós lemosóját is. Arckrémet szintén NV nappali hidratálót, szeretem, az illata is jó. Éjszakára, szemkörnyékre nem használok (bár lehet, hogy néha nem ártana, de szerintem vannak fontosabb dolgok is, amire a pénzemet költsem) Samponból sokfélét próbáltam már, most a kisfiammal osztozunk a Gabi samponon :) Mivel még szoptatok, ezért nem merek dezodort használni, inkább gyakrabban zuhanyozom.

    VálaszTörlés
  53. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    A kétfázisú Balea, mert szerintem különösebb erőfeszítés nélkül leszedi a legdurvább sminket is :)
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    A Vichy Normaderm krémjét használom, nekem jól teljesít. Szemkörnyékre még nem használtam sohasem krémet.
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem használok.
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Mindig váltogatom, eddig a Gliss Kur termékei jöttek be nekem, de szeretem a teljesen természetes gyógynövényes samponokat is.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Mindig váltogatom, de jelenleg Dove golyós dezodort használok.
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Nem tudnék kiemelni kedvencet, de azért a Dove termékeit szeretem, szóval lehet azt választanám :)

    VálaszTörlés
  54. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Kedvenc nincs, jelenleg egy Oriflame-s kétfázisút használok, ahhoz amennyit én sminkelek (spirál) pont elég.
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Nappalra és éjszakára is a FLP Propoliszos krémét használom ha úgy látom, kell neki (mert mondjuk pattanásos, kipirosodott). Ha nem kell akkor egy zsíros bőrre való krémet az Oriflame-től.
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem használok.:)
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Head and Shoulders mentolos és Médea zsíros hajra való felváltva.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Jelenleg Rexona Cotton Dry fújósat, szeretem az illatát és viszonylag jól teljesít. Voltak próbálkozásaim az alumíniummentességre de elég hamvában holtak.:D
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Nem tudok választani, szeretem a Baba tusfürdőt, a Rexonát, az Essencet és az Oriflamet.:)

    VálaszTörlés
  55. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? L'oreal Triple Active. Nem csípi a szememet, és minden általam használt sminket eltávolít.
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? Reggel csak Essence uborkás golyós szemkörnyékápoló (a hűtőből :P), este Baba Akn Stop krém.
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? Nem, még nem éreztem szükségét.
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? Pantene Pro-V full&thick, mindig ezt veszem, ez vált be.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? Nivea Angel Star Chic Mystic golyós. Az alumínium-mentes deók nekem eddig semmit nem értek.
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? Ha boltot kell mondani, akkor Müller, ha márkát, akkor Max Factor.

    VálaszTörlés
  56. Ez de aranyos Tőled:)
    Remélem nem túl későn válaszolok...:)

    1.kedvenc sminklemosóm: A Balea kétfázisú szemfestéklemosója - szépen leszedi a sminket, illetve a Baleás sminklemosó kendők, amire az ecsetmosós videód után szoktam rá:)

    2. Arckrémek: mindig mást használok, mostanában nappalra az olajmentes Garnieres BB krémet, éjszakára Niveás hidratálókrémet, vagy Avonos Solutions krémet, amiből van nappalim és éjszakaim is. Szemkörnyékre plusz réteget a hidratálókrémből...egyelőre még nem kell a ráncokkal küzdenem, csak a karikákkal :)

    3. Primert nem használok, így is kenek magamra elég sok mindent.

    4. Samponból olyat használok, ami éppen van itthon, úgyhogy nem félek h túlzottan megszokná a hajam:) Most épp avonos naturals samponom van, 2in1 mandarin illatú:) Kedvenc márkám talán a Pantene és a Loreal (elseve) - ezek visszatérő márkák a samponjaim között.

    5. Dezodor: most éppen avonos on duty dezodort használok, ami bevállt nagyon, és egy szintre került az eddigi kedvencemmel, ami a Garnier minerals dezodorja volt... sajnos mind2-ben van alumínium, de nagyon izzadós vagyok, úgyhogy muszáj... ha alumínium mentes, és ilyen hatékonyságút találnék, akkor azt választanám, addig meg reménykedem h nem a dezodoromból felszívódott alumínium miatt leszek Alzheimeres...

    6. Ha csak egy helyen vásárolhatnék szépségápolási termékeket, akkor az a dm lenne, bár sokat drágult sajnos :( De jók a saját márkás termékei:))

    VálaszTörlés
  57. 1. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? - Garniert (rózsásat) használtam több évig, most egy Mülleres "Demakup" nevű van, a kétlaki életmódom miatt pedig Jim-Jams sminklemosó kendő, ha nem itthon vagyok
    2. Milyen arckrémet használtok nappal, éjszaka és szemkörnyékre? - Nappalit használok csak rendszeresen, Avon zöld tégelyes, érzékeny bőrre valót, ezt nyáron alapozó helyett. :) Éjszakai most Pandamacis Baviphat, bár ez sincs mindennapos használatban.
    3. Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? - Rendszeresen nem, a hétköznapi sminkekhez nem érzem szükségét (mostanában sokkal visszafogottabban/ egyáltalán nem is festem a szemhéjam - főleg ilyen melegben), ha valami alkalom van, akkor Avon Magix sminkalapot használtam, illetve most új az Urban Decay primere - bár őt még nem próbáltam...
    4. Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? - Jelenleg Avon, gyógynövényes, mikor még vörös voltam akkor Fructis / Elseve piros dobozos, ezeket sokszor újravásároltam... mostanában nem a festett hajra valókat veszem, inkább azt, ami állítja, hogy "rendbe teszi" a hajamat :)
    5. Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? - Dezodort nem használok (bár most utazáshoz vettem egy minit), csak Aloe-s stiftet és parfümöt...
    6. Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? - Jajjj, ez nagyon nehéz... MAC termékeim még nincsenek, nem is ismerem olyan részletesen a kínálatot, hogy biztos legyek benne lefedné-e az igényeimet :D ...Azt tudom, hogy a NARS pirosítóiba szerelmes vagyok és az Urban Decay szemceruzái verhetetlenek...a palettákat pedig meg sem említem :))) Szóval talán akkor U.D. :)

    VálaszTörlés
  58. Jáááj, eltűnt egy fél válasz: a második kérdésre az volt eredetileg, hogy éjszakai nincs (Avonos volt) és a szemkörnyékápoló a Baviphat...

    VálaszTörlés
  59. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért? - A neutrogena grapefruitos gélje a kedvencem, utána tonik, szintén ez a márka, és le is jött minden az arcomról, aminek le kell.
    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre? - Arcra Baviphat almás éjszakára, nappal Missha bb-krém, az alá külön semmit. A szemkörnyékápolót bevallom mindig ellustulom, pedig 30 évesen illene:)
    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet? - Nem használok, a bb-krém alá nem igényli a bőröm.
    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok? - Most épp Lee Stafford az aktuális kedvencem.
    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel? - Épp most készülök házilag készíteni, pont az alumínium kérdés miatt.
    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket? - Ez nehéz ügy, sok mindent nem is boltból veszek, hanem online, szóval meg lennék lőve ha mondjuk csak a dm-re kellene szorítkoznom. Sminkcuccokból a Mac a favorit, máshol már nem nagyon veszek sminkterméket.

    VálaszTörlés
  60. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    a szememre a Balea kétfázisú a favorit, amúgy pedig arctisztítót használok sminklemosásra, nekem le szokta vinni. Most ebből is baleás van, volt már ives rocheres is, meg vichys is, de szerintem ezek sem voltak jobbak.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Hát ugyanígy vagyok vele, mint az előzőnél, volt vichys, és eucerines krémem is, de nekem nem váltak be annyira. a Normadermet használtam amúgy, de nem segített a pattanásaimon, amúgy száraz az arcom, és zsíros az orrom, szóval kombinált a bőröm. Most alterra barackos krémet használok, meg van a nappali és az éjszakai is, teljesen jók. Szemkörnyékre próbáltam már többfélét is, a karikán nem segített semmi, a hidratálásra jó a mostani krémem, mivel natúr, ezért merem szemkörnyékre is használni.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Meg van a Catrice sminkalapja, alkalmakkor szoktam. Nem rossz, de hétköznapra nekem nem kell :)

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Csak és kizárólag fodrászkellékesnél veszem, mert a drogériás termékeket pénzrablásnak tartom. Sokkal jobb minőséget, sokkal olcsóbban, és nagyobb kiszerelésben lehet megvenni. Most amúgy kallos van, és persze a tejproteines pakolást is imádom. A szilikonmentesség nekem az égvilágon nem változtatott semmit a hajamon, nem is romlott az állapota, szóval felhagytam vele.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    A Secret nekem bombabiztos már vagy 8 éve. A kis kukacos fajta :) Ha tudom, hogy másnap nagyon izzasztó napom lesz, akkor este is bekenem, meg reggel is, és egy csepp izzadság nem lesz. igen, próbálkoztam, vettem "lárózposét" (lusta vagyok most ráguglizni, bocsi :D) de egyáltalán nem használt, még csak a szagra sem...

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Ajaj... Hát legyen Balea :)

    VálaszTörlés
  61. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    Lancome Bi-Facil. mert tényleg mindent leszed és kíméletes a bőrhöz.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    csak nappalit használok, MAC Oil Control Lotiont.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    csak akkor ha valamilyen alkalomra megyek :) a catrice primerjét használom.

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    nekem most Lush mániám van, az ibolyás hamvasító samponukat, a Daddy O-t használom.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Old Spice Whitewater:) szeretem a pasis szagokat, és nincs benne Al-származék.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    MAC

    VálaszTörlés
  62. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    1 évig a Baleas sminklemosó kendőt használtam, amit mások utazáshoz szoktak magukkal vinni, de én nagyon szeretem...viszont nem túl gazdaságos elvileg, úgyhogy most vettem egy Garniert, ami szintén jó, nem csípi a szemem, de kíváncsi vagyok, hogy elég lesz-e 2 hónapig, mert akkor vagyok árban ott, mint a Baleasnal.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    Csak nappalit használok, de általában csak télen és tél környékén Garnier kombinált bőrre valót..nekem teljesen oké, könnyű, finom az illata, nem irritálja a bőrömet és hidratál is.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    nem

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    nekem kb mindegyik jó, ami nem zsíros vagy korpás hajra való. Most egy ideje Baba kakaós 2in1 sampont veszek.

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Fa rózsaszín nutrivalami golyós. Ez vált be a legjobban, és az illatát sem unom meg. Őszintén szólva különösebben nem aggaszt az aluminium tartalom, de lehet, hogy csak azért nem, mert nem ismerem eléggé a következményeit.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    müller

    VálaszTörlés
  63. Melyik a kedvenc sminklemosótok, miért?
    A Garnier arclemosó teje, egyben hidratál és jól leszedi a sminket.

    Milyen arckrémet használtok (ha használtok) nappal, éjszaka és szemkörnyékre?
    A Balea tiniknek való arckrémét használom éjjel-nappal. Szemkörnyékre még semmit.

    Használtok valamilyen primert az arcotokra sminkelés előtt? Milyet?
    Nem nagyon szoktam sminkelni, és nem tudom mi az a primer. :P

    Milyen sampont használtok? Van kedvenc márkátok?
    Márka mindegy, de mindenképp festett hajra valót, nekem az ápolja a legjobban. Egyébként nem festett a hajam. :)

    Milyen dezodort használtok? Hogy álltok az alumínium-kérdéssel?
    Fa golyós dezodor, imádom az illatát. :) Ebben az alumíniumos témában nem nagyon vagyok otthon, úgyhogy nem izgat annyira.

    Melyik márkát választanátok, ha csak egy helyen vásárolhatnátok a szépségápolási szereiteket?
    Márkát nem tudok választani, de csak a DM-ben vásárolnék. :)

    VálaszTörlés