2012. november 15., csütörtök

TAG hét - csütörtök

A mai TAG lesz a legszemélyesebb az összes közül, ugyanis ma a szívünkről lesz szó, természetesen nem kardiológiai értelemben. Nagyon megtetszett ez a TAG, de gondolom lesz köztetek olyan, akinek a legrosszabbkor jön és nem akar hallani ilyesmiről. 
Nektek üzenem, hogy van remény, minden jóra fordul és ha kell valaki, akinek ismeretlenül elpanaszkodjátok a bánatotokat, akkor állok rendelkezésre. A facebookon meglepődnétek mennyi ilyen témájú levél érkezik és eddig 100%-os sikerrel oldottuk meg a szívfájdalmakat.
Szóval, ha nincs kedvetek ne olvassatok tovább, holnap új nap, új TAG. 
Többiek, akik lila felhőn úsznak, meséljetek, a mai nap a lovestory-k napja.


Törték már össze a szíved?
Nem is egyszer, és általában dirib-darabokra. Minden szakításba kicsit belehaltam, mert sose jártam olyan fiúval, akivel ne az egész életemet akartam volna leélni. Utólag visszagondolva szuper-naív voltam, nem biztos, hogy a "finom illata van és szép a hasa" elég egy életre szóló kapcsolathoz. 
A lényeg, sokszor szakítottak velem és összetört a szívem. Néha annyira, hogy az anyukámmal sírva cigiztünk a szobám sarkában. Jó visszagondolni rá, főleg, hogy anyukám első cigije volt és rohant fogat és kezet mosni, és az apukám ránk nyitott és teljesen hülyének nézett minket. De segített és azóta a szívem sokkal jobban van.

Pofoztál már meg srácot?
Kétszer. Egyszer viccből az egyik jóbarátommal versenyeztünk és csak kicsiket ütöttünk, másodszorra még a gimiben egy fiút, de azt hiszem megérdemelte. Utólag visszagondolva viszont nem tenném meg, nem miatta, magam miatt.

Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
Úgy gondolom, hogy most már akármit, nem fogok másik fiút megkedvelni, de ha ettől elvonatkoztatunk, akkor nevettessen meg, ha lehet minden nap, érezzem magam biztonságban mellette, nézzen úgy rám, mintha el se hinné, hogy vele ez megtörténhet és legyen olyan férfi, akire fel tudok nézni.
Ez a legutóbb is bejött, ilyen volt a srác, meg is kedveltem pillanatok alatt.

Hol találkoztatok először?
Az egyetem előtt az utcán mentünk szembe, amikor kiszúrtuk egymást. Azóta pezsgőzünk a Gellért téren az évfordulónkon.

Milyen volt az első randitok?
Nem az az igazán tipikus randi, bulizni mentünk együtt, sétáltunk, táncoltunk, eláztunk megint sétáltunk és természetesen hazakísért.

Az első csók?
Szakadó esőben.

Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
Azt éreztem, hogy a közelében kell legyek, ha nem jön össze, hogy a barátnője legyek, legalább a barátja szeretnék lenni. Egyszerűen nem akartam egy percet se nélküle lenni onnantól kezdve.

Tudtad, hogy ő az igazi?
Teljesen biztos voltam benne és az vagyok a mai napig.

Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
Az első randink hajnalán, mire felértem a lakásba kaptam egy smst és aztán írtam is egyet, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Hova utaztatok először együtt?
Még csak egy hónapja voltunk együtt, de neki már meg volt beszélve egy út Rómába a barátaival, úgyhogy én becsatlakoztam. 2 kocsival mentünk, de aki velünk jött volna, lemondta, úgyhogy kettesben utaztunk. Amint Rómába értünk, feltörték a kocsinkat és ellopták mindenünket, úgyhogy az első közös utunkon egy római rendőrörs és fogda kombóban ültünk az olaszok VB győzelmének estéjén és egy részeg rendőrfőnökkel activitiztünk és ő csak a fociról akart beszélni. 
A többiek városnéztek és tovább álltak, így mi kettesben tettük meg egy nap alatt a Róma-Firenze utat a legkisebb falvakon keresztül és ekkor mentünk el Gubbioba, az Utas és holdvilágot olvasva. 
Ezúton is szeretném megköszönni a tolvajoknak, hogy életem legromantikusabb nyaralását lehetővé tették és remélem sokra mentek a hálózsákommal és a fogkefémmel.

Ki hordja a nadrágot otthon?
Legtöbbször ő, de jól csinálja, nem él vissza vele, úgyhogy ez így szuper. Néha, ha kell akkor én, de ebből soha nem volt köztünk konfliktus.

Mióta vagytok együtt?
Holnap lesz 6 és fél éve.

Vannak beceneveitek?
Elmondhatatlanul sok, hetente biztos van egy új. Ebben ő a profi, a legelképesztőbb neveken tud szólítani.

3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
Elképesztően tud húst sütni, hihetetlenül okos és nagyon jól tájékozódik és vezet.
Rossz a labdaérzéke, ami egy 2 méter feletti embernél, azért baj, mert mindenki azt akarja, hogy kosarazzon. Nehezen tanul nyelveket és nem talál meg olyan dolgokat, amik az orra előtt vannak.
  
Mit szokott nézni a tvben?
Hajszárítás közben, parlamenti közvetítéseket, vagy a híreket, mert akkor nem hallja, csak nézi.

Ezek lennének a romantikus, boyfriend kérdések, remélem Ti is válaszoltok. 
Az eddigi válaszaitokat is elolvastam, csak telefonról nem egyszerű válaszolni és nem akarok csak pár szót írni, de igyekszem, mert nagyon tetszik, amiket írtok!
Holnap jön az utolsó TAG nap, remélem találkozunk! 

31 megjegyzés:

  1. Hát ezt édes volt az eljegyzésem napján elolvasni! :)
    Felelevenedtek bennem az emlékek! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. jajj én is pont Olaszországban voltam a foci vb idején!:) Megjártuk Pisát, Firenzét, Rómát, Assisit, Orvietot....és egy csudajó helyen, Sassettában a hegy tetején egy kis házikó volt a szállásunk! Azóta is visszaakarok oda menni minden évben! Ja és Rómában nekünk is feltörték a kocsinkat a fizetett parkolóban!:(

    VálaszTörlés
  3. Fú, én is ilyen voltam... egyrészt naiv, másrészt én sem jártam soha olyan sráccal, aki ne lett volna legalább fontos nekem. És a pasik amint úgy érzik, hogy bántják őket és csorbul az a fene nagy büszkeségük, ott rúgnak bele az ember lányába, ahol csak tudnak. Legalább ilyen tapasztalatokkal is gazdagabbak lettünk :)
    Mi a párommal két éve vagyunk együtt, és az egész valami tökéletes... Ő azonnal tudta, hogy örökké kell, hogy tartson, nekem kb két hét kellett ehhez a felfedezéshez :) Sok boldogságot nektek!

    VálaszTörlés
  4. Pingvino: nincsenek véletlenek! nagyon gratulálok, mesélj! :))

    bé: milyen jó, akkor szinte együtt nyaraltunk? az út és a parkoló is nagyon hasonló!

    VálaszTörlés
  5. Nada Stenonis: szerintem nem baj, legalább értékeljük, ha valami végre jó! :) de jó ilyet olvasni, köszönjük, nektek is! :)

    VálaszTörlés
  6. Víííí, ez annyira cuki szerelmes, hogy kedvem támadt nosztalgiázni, ország-világ előtt. :)
    Törték már össze a szíved?
    Szerencsésnek érzem magam, mert az első igazán komoly kapcsolatom a mai napig tart, így összetörésről szó sem volt. Korábban persze azt éreztem, hogy összetört a szívem, de felnőtt fejjel már tudom, hogy nem. Nem is szeretném... :)
    Pofoztál már meg srácot?
    Komolyan nem és nem is tervezem.
    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Ha a mostani szerelmemet veszem alapul, akkor nem kell semmit tennie, egyszerűen fogjon meg. Tudom, hogy ez milyenhülyeszövegmár, de tényleg. nagyon vicces volt a megismerkedésünk.
    Hol találkoztatok először?
    A TV-ben. :) Igazi mesebeli történetnek tartom a miénket. Persze lehet, hogy csak az én szememben az. 15 éves voltam, amikor a legjobb barátnőmmel a szokásos órákig tartó telefonbeszélgetésünket folytattuk, miközben kapcsolgattam a TV-t. A barátnőmmel mindketten kézilabdáztunk és épp a helyi csapat meccse ment a TV-ben. Nem is tudtam addig, hogy van csapat. Nézegettük a meccset és a végén Ő nyilatkozott. Akkor azt mondtam, hogy kell nekem. Aztán rá egy hétre megláttam egy plakátot kitéve, hogy meccs lesz a csapatnak. Jelnek vettem, szóval bezsongva mentem el a meccsre, ahol ott volt Ő is. :) Aztán minden hétvégén ott voltam a meccseiken, és valahogy Ő is mindig egyre közelebb melegített be, aztán először köszönt a pályán, aztán már az utcán is.. :)
    Milyen volt az első randitok?
    Az is persze a kézilabdának köszönhető, mert egyszer amikor hozzánk látogatott egy nagy csapat, a barátnőmmel mentünk és közös képeket csináltunk a példaképeinkkel, de én főleg Vele akartam csinálni egy közös képet, és akkor hívott el egy kis összejövetelre, ahol az egész csapat ott volt. Szóval a miénk sem volt klasszikus randi.
    Az első csók?
    Azon a bizonyos randin. :)
    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Lásd feljebb. Azóta hiszek a szerelem első látásra közhelyben. :)
    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Akartam, hogy Ő legyen az igazi!
    Ki mondta először, hogy szeretlek és hogyan történt?
    Tudni kell, hogy 10 év van köztünk, az ő javára, nagyon fiatal voltam mikor összejöttünk, de mégis mindenről el tudtunk beszélgetni nagyon éretten. Egy ilyen komoly beszélgetés végén mondta el, hogy szeret.
    Hová utaztatok először együtt?
    A szüleihez, a Vajdaságba.
    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Igyekszünk együtt hordani, de azt hiszem inkább én. Azt hiszem ennek is köszönhető, hogy leszokott (leszoktattam) a dohányzásról.
    mióta vagytok együtt?
    6 éve szeptemberben volt az elő hivatalos kapcsolatkezdésünk. Volt közben egy év szünet, mert nem ment a távkapcsolat amíg külföldön dolgozott, de mivel egyikünknek sem volt közben kapcsolata így ezt a 6 évet számoljuk.
    Vannak beceneveitek?
    Nem igazán. Néha egy-egy kicsim és hasonlók, de inkább a szeretleket mondjuk egymásnak. :)
    3 dolog amiben nagyon jó és nagyon nem?
    Nagyon jól kézilabdázik (ő is közel 2 méter magas..:)), nagyon jól tud hallgatni és utána bölcs tanácsokat adni. Mindig, de komolyan MINDIG képes megnevettetni.
    A főzés nem az ő asztala, rosszul osztja be az idejét és hajlamos a késésre is ennek hatására.
    Mit szokott nézni a TV-ben?
    Kézilabdát, focit...ja meg sportot is. :)

    Bocsi, de ezt muszáj volt kitöltenem. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez a TAG igazán szívmelengető volt :)) Csak úgy olvadozom és közben örülök, hogy Nekem is ilyen csodálatos társam van. Sok helyen tudtam Veled azonosulni! Az évfordulós pezsgőzés tuti tipp, jövőre ezt én is bevezetem, mert nekünk hasonló volt az összeismerkedésünk :)))) Ezt most nagyon-nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Törték már össze a szíved?
    Szerencsére csak 2x, és utólag visszagondolva nem is volt értelme "sírnom" utánuk :)

    Pofoztál már meg srácot?
    Igen, 1x, véletlenül :) Azt hittem kivédi, de tévedtem :D És bár nem volt nagy ütés, kicsit sajnáltam a srácot. Még általánosba történt egy osztály társammal :)

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Most már akár a csillagokat is lehozhatja, nem hat meg ;) Máskülönben legyen vicces, figyelmes, tüntesse el a pókokat a közelemből (bármi áron :D) és lepjen meg csokival :p Ja, és legyen türelmes, mert az kell hozzám ;)

    Hol találkoztatok először?
    A koliba.

    Milyen volt az első randitok?
    Sose volt igazi randink, mivel vasárnaptól péntekig együtt voltunk a koliba, mindig az aulába találkoztunk.

    Az első csók?
    Vonaton, hazafelé :)

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Aranyos srác, vicces volt és abszolút jó fej, de akkor még nem gondoltam, hogy ő lesz a nagy Ő :) A legjobb barátom volt, épp egy szakításból lábaltam ki és megvigasztalt ha szomorú voltam :)

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    9 hónap haverkodás után mikor összejöttünk, onnantól már tudtam, hogy nekem csak ő kell ♥ :)

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Nyilván ő mondta ki először, mivel nekem nagyon nehezemre esett kimondani, az előtte lévő pasim miatt, aki szó szerint kikényszerítette belőlem... Hogy hogy történt arra sajnos nem emlékszek :(

    Hova utaztatok először együtt?
    Gondolom a koliba utazások nem számítanak :D Viszont a koli szervezett egy kirándulást, és oda mentünk először együtt :) Legeslegjobb buszos élményem, mert amúgy rosszul vagyok a buszon, de azóta, mióta együtt voltunk, már elég jól viselem :p

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Hát, talán mindketten.

    Mióta vagytok együtt?
    Októberben volt 6 és fél éve :)

    Vannak beceneveitek?
    Igen, "cica" és különféle elnevezései :D

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    a) Bármit meg tud javítani, legyen szó mosógépről, vagy csak az eltört fülbevalómról :p
    b) Szép palacsintákat tud sütni, ami azért nagy szó, mert nekem sose sikerül palacsinta-alakúra :D
    c) Az nem publikus :p Na jóó, valami ami nyilvános: mindig meleg a keze, az enyém meg jég hideg, és prímán fel tudja melegíteni :)
    Olyan nem nagyon van, amibe rossz, viszont az rá is jellemző, hogy sose találja azt, ami az orra előtt van :D Na jó, talán még a megágyazás az, amit nem úgy csinál, ahogy nekem tetszik, de abba se rossz, csak más :D

    Mit szokott nézni a tvben?
    Dokumentum filmeket, Family guy-t, South park-ot, Jimmy Nutron-t, Firka villát, meg azt amit én nézek :D

    VálaszTörlés
  9. Kata: ez tényleg hihetetlen, annyira szép történet! :) olyan jó ilyet olvasni! :))

    Juciter: édes vagy, én is leragadtam és olvasom a kommenteket! :)

    Ágnes: milyen jó válaszok, köszi, hogy megírtad! :) ezek szerint 2012 tavasza mindkettőnknek (négyünknek) nagyon jól sikerült! :)

    VálaszTörlés
  10. Előestéteken: boldog hat és félévfordulót! Mi egy hónapja voltunk pont ugyanennyi ideje együtt:) Tavaly meg már esküvő+baba is...

    @Pingvino: gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  11. Drága Dorka!
    Jó néhány hónappal ezelőtt én voltam az egyik többek közt, aki Neked sírta el a bánatát. Először azt, ahogyan kétségbeesetten próbáltam megoldani problémákat, aztán pedig a szakítást.
    Te mindig olyan türelmesen és odaadóan vigasztaltál, tanácsot adtál, meghallgattál, ezért mindig hálás leszek Neked, remélem tudod! :)
    Aztán nem is olyan régen, pár héttel ezelőtt már egy másik történetet meséltem és Te velem lelkesedtél, ami szintén nagyon sokat jelentett nekem. Nos az a sztori egyelőre úgy tűnik, nem csak azt a célt szolgálja, hogy majd az unokák fogják a fejüket, milyen bolond volt a nagyi. :)
    Ezúton is köszönök mindent, igazi kincs vagy!
    (Küldök facebook-on egy képet.)
    Puszi!
    Viki

    VálaszTörlés
  12. Törték már össze a szíved?
    Igen. Két kapcsolatom után éreztem úgy, hogy belehalok a fájdalomba.


    Pofoztál már meg srácot?
    Igen, az első szerelmemet. Nem bántam meg az óta sem. Megérdemelte. Ha valaki képes engem ennyire kihozni a sodromból, akkor az megérdemli.

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Ezen még soha nem gondolkodtam... Legyen magabiztos, férfias, és első sorban legyen olyan a humorérzéke, mint Nekem. Plusz, ha érzem, hogy valakinek nagyon-nagyon tetszem, akkor a fentebb felsorolt tulajdonságok mellett tuti befutó. (De Rólam már mindenki lecsúszott!)

    Hol találkoztatok először?
    Székesfehérváron, a Romkert – Nemzeti Emlékhelyen. (Segítettem Neki a szakdolgozatában, mert én ott dolgoztam)

    Milyen volt az első randitok?
    Soha nem volt randevúnk. Viszont minden első találkozás meseszerű volt. Jaaaj de jó visszaemlékezni. Azt hiszem az esténk meg lett alapozva ezzel :)))

    Az első csók?
    Most tudtam meg egy hete, hogy egy szórakozóhelyen látott minket csókolózni az általam hitt első csók előtt a bátyám barátnője :D Erre én abszolút nem emlékszem. Viszont, amire emlékszem az vicces volt, de jó :))

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Hú, teljesen zavarba voltam, mert Nekem azt mondták a munkahelyemen, hogy nyissam ki a Romkertet, mert vannak ott munkások. Én pedig azt hittem, hogy valóban a munkások vannak ott, akikkel nap, mint nap találkozom. Haladtam a bejárat felé és ott állt Ő és a legjobb barátja. Teljesen lesokkolt. Annyira nem voltam észnél, hogy még gondolkodni se igazán tudtam. (De szerencsére erről a pillanatról írásos feljegyzéseim vannak, mert írtam róla a barátnőimnek)

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Nem. Sokáig nem tudtam. Most már tudom.

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Ő mondta, mert szakítottunk még mielőtt összejöttünk volna.(Egy kissé bonyolultan indultunk) Életem leggyönyörűbb szerelmeslevelét kaptam akkor. (Nem nyálas szerelmes, hanem ez annál sokkal több.) És nem is azt mondta, hogy „Szeretlek”, hanem azt, hogy „Szerelmes vagyok beléd.” Bármikor elolvasom, sírok.

    Hova utaztatok először együtt?
    Debrecenbe, elkísértem orvoshoz.

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Szerintem ez teljesen megoszlik. Tökéletesen alkalmazkodunk egymáshoz. Ha kell engedem, hogy Ő legyen a parancsnok, ha kell engedi, hogy én legyek a kapitány :) )

    Mióta vagytok együtt?
    1,5 éve

    Vannak beceneveitek?
    Dorkához hasonlóan Nekem is hetente új beceneveim vannak focisták neveitől kezdve, mesefigurákon át, általa kreált szavakig minden. De van több állandó is.

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Végtelenül elfogult vagyok, mert azt látom, hogy bármibe fog Ő abban ügyes. Nagyon jól főz, okos és elképesztő kreatív. Egy igazi ezermester és még takarítani is szeret. Viszont a fogkrémet középen nyomja meg, a törölközőt ledobja maga után oda, ahová éri és eléggé hirtelen haragú.

    Mit szokott nézni a tvben?
    Dokumentumfilmeket és focit.

    VálaszTörlés
  13. ez mennyire édes volt, úgy szeretek ilyen kis történeteket olvasni!=) egész délutános tanulás után feldobott a poszt!=) a részeg olasz rendőrfőnökön nagyot nevettem!=DDD
    én ezt a TAG-et passzolom, pár hete voltam egy rémes randin egy iszonyú nyomulós sráccal, azóta hallani sem akarok kapcsolatról, de majd eljön az én időm is!=D

    VálaszTörlés
  14. Jaj ez annyira szép bejegyzés volt :)

    VálaszTörlés
  15. Jajj a kosaras dolgot megértem. :) Az én barátom is magasabb mint 2 méter és Őt is mindenki ezzel nyaggatja. :D De nagyon aranyosra sikeredett ez az egész bejegyzés.:)

    VálaszTörlés
  16. Igen, kicsit kedvenc évszakom is lett a tavasz emiatt :)

    VálaszTörlés
  17. Detti: édes vagy, köszönjük és igyekszünk behozni Titeket! :))

    Vick: angyal vagy, megkönnyeztem! <3 köszönöm, köszönöm! :) legalább nem csak én fogok égni nagyi fejjel! sok sok puszi

    Juciter: nagyon klassz, gyönyörű helyen találkoztatok! kitalált szavak itt is gyakoriak !:)))

    apolka drága: örülök, hogy tetszett, olasz részt gondoltam, hogy kiszúrod! olyan fiatal vagy, sose bánd! nyomulós fiúból nekem is kijutott, hihetetlen volt, elmenekültem a randiról!

    Ágibábi: örülök, hogy tetszett! :)

    Bernadett: kapjon ő is pólót, amire fel van írva, hogy pontosan hány cm magas és, hogy nem, nem kosarazom! olyan sok kérdét úszott meg ezzel! :))

    Ágnes: azóta én is zsongok tavasszal! :)


    VálaszTörlés
  18. Nem szoktam hozzászólni, mindig csak szorgosan olvasom a bejegyzéseket, de ezt nekem is ki kell töltenem, olyan jó:))

    Törték már össze a szíved?
    Nagyon sokszor. Szinte mindig én voltam az a fél akivel szakítottak, szóval elég edzetté váltam ezek által.

    Pofoztál már meg srácot?
    Egyszer egy volt osztálytársamat viccből, de ezen kívül nem nagyon adtak még rá okot.

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Legyen figyelmes, nevettessen meg, legyen érdekes, kedves, olyannak szeressen amilyen vagyok.

    Hol találkoztatok először?
    Egy focimeccsen.

    Milyen volt az első randitok?
    Elég rendhagyóra sikerült. A helyi fociklub évzáró ünnepségére hívott el, mert Ő ekkor még a csapatban játszott, mint kapus. Egész este egymás mellett ültünk zavartan, aztán elmentünk sétálni a pálya körül.

    Az első csók?
    A halásztelki focipálya egyik kispadján.

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Nagyon különleges fiúnak gondoltam, olyannak ami nem nő minden bokorban. Rengeteget tudtunk beszélni, ez is nagyon imponáló volt, hogy minden témában otthon van. Vicces volt, aranyos, kicsit zavarban volt de nekem ez tetszett.


    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Már az első beszélgetésünk után éreztem, hogy Ő más, mint a többi fiú.

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Erre pontosan nem emlékszem, de szerintem én mondtam ki, aztán ő is mondta pár hét után.

    Hova utaztatok először együtt?
    Második közös nyarunkon mentünk le a Velencei tóra 3 barátunkkal, azóta már megjártunk egy pár helyet együtt.

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Változó, bizonyos dolgokban Ő, másokban én. Helyzetfüggő.

    Mióta vagytok együtt?
    Decemberben lesz 3 és fél éve.

    Vannak beceneveitek?
    Rengeteg, mindig kitalálunk valami hülye becézést aminek semmi értelme. Mások biztos hülyének néznének minket, ha hallanának, de egymás között vicces és megszokott.

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Hihetetlen dolgokat tud megjegyezni a focivilággal kapcsolatban, (mindig tudja kit hogy hívnak, hány éves, hova igazolt, mennyiért, hányas lába van) jól vezet, minden helyzetben nyugodt tud maradni.
    Nem tud tájékozódni még térképpel sem, nem tud táncolni, nem nagyon beszél nyelveket.

    Mit szokott nézni a tvben?
    Focimeccset, ismeretterjesztő filmeket, autókkal kapcsolatos műsorokat, a Discovery-n sugárzott összes műsort.

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Törték már a szívedet? Törték már a szívemet, ha jól emlékszem, az enyém abba is bele tudott törni, ha én szakítottam..
    Pofoztál már meg pasit? Csak egyszer, véletlenül pofdoztam meg valakit. Árnyékboxoltunk és odaért a kezem :)
    Mit tegyen, h megkedveljem? Mindenki mást, akár hangulatomtól függően. Szeressek vele lenni, csak ennyi.
    Hol talákoztatok először? Állásra jelentkezett nála egy barátom, akit elkísértem.
    Első randi? Csupa klasszikus, virág, séta, vacsi :)
    Első csók? Van egy kocsmája, ott a konyhában a mosogató előtt :)
    Mikor először megláttam? Hogy nem létezik, h nincs senkije..
    Tudtad, h ő az igazi? Nem, el kellett telnie egy kis időnek.
    Ki mondta először, h szeretlek? Én, de nem mertem mondani, csak írni :)
    Hova utaztatok először együtt? Keszthelyen voltunk egy hosszú hétvégén, ha külföld, akkor pedig Ibiza volt az első.
    Ki hordja otthon a nadrágot? Mindketten nagyon határozottak vagyunk, úgyhogy nem volt könnyű ezt "lejátszani", kicsit ő is enged, kicsit én is és működik.
    Mióta vagytok együtt? Októberben volt 9 éve :)
    Vannak beceneveitek? Vannak, de jobbára csak ketten használjuk őket, mióta a kisfiam úgy kért inni, h "élet, hozol nekem teát?" :)
    3 dolog, amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Térkép nélkül képes odatalálni bárhova, csak úgy ösztönből. Pl, amikor Pécsen dolgoztunk, biztos voltam benne, h mindjárt az országon is kívül leszünk, mégis odaértün:) Érdekes, én csoda, h itthon nem tévedek el.. Nagyon jól átlátja a dolgokat, legyen az probléma, vagy munka. Jól szót ért az emberekkel. Borzasztó rosszul osztja az idejét, képtelen rendet tartani és talán ebből fakadóan nem talál semmit. Nem, nem ebből fakad, mert sose talál semmit :)
    Mit néz a tvben? Focit, ismeretterjesztő filmeket, tipikusan az a kapcsolgatva tévézős fajta.

    VálaszTörlés
  20. Szia Dorka!

    Törték már össze a szíved?
    Igen, mindig mindent beleteszek a kapcsolatba, ezért fájt amikor vége lett. De enélkül nem tartanák most ott ahol, és most nagyon jó... :)

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Remélem most már nekem sem lesz más srác az életemben. De a legfontosabb, hogy megbízzak benne, figyelmes legyen, jókat nevessünk együtt, lehessen vele jókat beszélgetni. Szerencsére most ennél sokkal több van.

    Hol találkoztatok először?
    Az egyetemi gólyatáborban.

    Milyen volt az első randitok?
    Három évvel a gólyatábor után együtt buliztunk a Casanova bulin a QPA-n. Táncoltunk és nem tudtuk egymást elengedni, olyan jó volt. Ő végig mosolygott, és én is. :)
    Aztán együtt mentünk vissza a koliba.

    Az első csók?
    Valamikor tánc közben.

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    A gólyatáborban nagyon hiperaktív volt, de Ő volt az, aki előre vitte a csapatot. Jó ötletei voltak.

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Rögtön az elején minden úgy összejött, hogy éreztem ez lesz a legjobb.

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    SMS-ben én, de ő rögtön válaszolt. Szilveszter volt, amit sajnos külön kellett töltenünk.

    Hova utaztatok először együtt?
    Volt sok közös csapatépítős tábor, de az első igazi kiránduláskor kettesben a bécsi karácsonyi vásárra mentünk.

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Legtöbbször Ő, de van amiben én.

    Mióta vagytok együtt?
    5 év, 1 hónap, 11 nap

    Vannak beceneveitek?
    Vannak :)

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Nagyon-nagyon okos, nagyon segítőkész és mindig mosolyog és ezzel engem is feldob. +1 lelkes a főzésénél
    Sokszor elfelejt dolgokat; nem tud nemet mondani, ha segíteni kell vkinek és emiatt túlóráznia kell a végén pedig az lesz, hogy éppen csak odaérünk a színházba :); nehezen jegyzi meg, hogy minek hol a helye.

    Mit szokott nézni a tvben?
    Nagyon ritkán forma 1-et. Főleg a hd és 3d filmek miatt vettünk tvt. Előfizetésünk is csak azért van, mert olcsóbb vele net. :D

    Nagyon tetszik ez a hét, este még a többi napot is megválaszolom, ha nem túl késő.

    VálaszTörlés
  21. Jaj imádtam ezt a TAG hetet, szuper volt, ez a kedvencem, ha nem baj, gondoltam kitöltöm én is itt :)

    Törték már össze a szíved?
    Finoman fogalmazva akadtak rá próbálkozások, de tudatosan igyekeztem elérni, hogy ne sikerüljön :D

    Pofoztál már meg srácot?
    Csak mókából történt meg 2szer, és icipici kis legyintések voltak csak

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Legyen valamilyen érdeklődési köre, ami felőlem bári lehet, a tetoválástól a kocsikán át szüfrazsett mozgalomig akármi, de az nagyon érdekelje, meséljen róla sokat, mert az lenyűgöz, ha valaki beleássa magát valamibe és szenvedélyesen érdeklődik iránta, én meg tanulhatok tőle. Ezenkívül tudjunk együtt rengeteget nevetni, enélkül el sem tudom képzelni az egészet.

    Hol találkoztatok először?
    Azt hiszem az évnyitó előtti kis 3 napos osztálykiránduláson, ő eggyel fölöttem járt a gimibe, de kiment egy évre tanulni külföldre, így lekerült a mi osztályunkba.

    Milyen volt az első randitok?
    Nagyon igazi első randink nem volt, mert előtte jó 3-4 hónapig nagyon jó barátok voltunk, mindent együtt csináltunk, így ebben az összejövés maga nem sokat változtatott.

    Az első csók?
    Idióta tiniként történt természetesen :D Felesz vagy merszeztünk egy kávézóban suli után, mikor még nem jártunk, és nekünk a merés címszó alatt kellett megcsókolni egymást. Persze előtte és utána is jobbra balra vihorásztunk, ennek ellenére szuper jó emlékként maradt meg :)

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Azt hogy na végre egy helyes srác is jött az osztályba :D

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Kellett hozzá 3 hónap hogy realizáljam, de azt hiszem az elejétől fogva sejtettem :)

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Ő. Én nem mertem volna ilyen hamar, de ő egy hét együtt járás után egy osztálytársas buli közepén közölte, én nagyon meglepődtem, és el is sírtam magam örömömben

    Hova utaztatok először együtt?
    Hévízre 4 napra ősszel, azóta az egyik kedvenc évszakom az ősz:)

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Felváltva. Az apróbb, intézkedősebb ügyekben és a konfliktuskezelésben is én, de a nagyobb súlyú, átgondolós dolgokban ő.

    Mióta vagytok együtt?
    Két éve és 7 hónapja

    Vannak beceneveitek?
    Jaj nekem rengeteg, neki csak néhány, de nem is viseli feltétlen jól őket :D


    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Hihetetlenül intelligens és gyorsan vág az esze, szuperül tud dönteni és mérlegelni, nagyon megbízható minden szempontból.
    Viszont brutálisan makacs, nem annyira a szavak embere, vagyis néha okoz félreértést az, hogy nem tudja rendesen elmondani, amit gondol, és semmit nem tud rendesen megszervezni


    Mit szokott nézni a tvben?
    Imádja a meséket, az akciófilmeket és jónéhány sorozatot, úgyhogy nagyon egyezünk ebben, soha nincs gond a közös filmválasztással :)

    Szépséges 6 és feles ünneplést Nektek mára!

    VálaszTörlés
  22. Zsani: jó, hogy most írsz! nagyon tetszik a történetetek! :)

    Salime: szerintem ha te szakítasz, az ugyanolyan rossz! árnyékbox :)) 9 év, húha! :))

    doory: szia! :) nagyon jól hangzik, és 5 év, az már szinte örökre szól !:) válaszold meg, persze, nem késő! :))

    Sophie: örülök, hogy tetszett a hét és hogy Te is válaszolsz!
    szüfrazsett mozgalomra szavazok! :))) én is szeretem, ha valaki ennyire lelkesedik valamiért! nagyon édes történet, legyetek nagyon boldogok!
    köszi, már sütöm is a tortát! :))

    VálaszTörlés
  23. Törték már össze a szíved?
    ajaj nem is egyszer, de így visszagondolva nem is baj. hülye voltam, hogy együtt voltam velük :D

    Pofoztál már meg srácot?
    nem, nagyon megalázónak tartom mindkét fél részéről

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    legyen jó humora, figyelmes és tudjon csendben végignézni egy filmet :D

    Hol találkoztatok először?
    egy kocsmában, még az akkori barátom mutatott be minket egymásnak

    Milyen volt az első randitok?
    elvitt motorozni *-* akkor szerettem bele ebbe a sportba

    Az első csók?
    egy kocsmában, fogadásból részegen :$ de tisztán emlékszem rá :)

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    egyáltalán nem volt szimpatikus, mindig beszólogatott, csipkelődött és nagyon felbosszantott

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    nagyon sokáig nem, de miután ténylegesen összejöttünk már tudtam :)

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    elvitt motorozni, megállt egy buszmegállóban pont ott ahol frontálisan karambolozott(megjegyzem karcolás nélkül megúszta mindkét fél, de a motorok totálkárosak lettek) és ott szerelmet vallott az éjszaka közepén :)

    Hova utaztatok először együtt?
    egy maczkótanya nevű faluba(?), a közelbe, mert megtetszett a neve :D

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    általában én

    Mióta vagytok együtt?
    lassan másfél éve :)

    Vannak beceneveitek?
    igen rengeteg, a kedvencem, ahogy a szülei és már én is nevezem a Törpe, az ő 2m-éhez :D

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    amiben jó: nagyon türelmes, jól porszívózik, nagyon finom pörköltöt főz
    amiben nem jó: nem tud csendben végignézni egy filmet, nem tud táncolni és nagyon rendetlen

    Mit szokott nézni a tvben?
    meséket főleg, a tom és jerryt tátott szájjal :D és a discoveryn szinte minden műsort

    ez volt a kedvenc tag-em :D

    VálaszTörlés
  24. Törték már össze a szíved?
    Igazából még sosem, hiszen mindig én szakítottam. Amire eljutottam arra az érzelmi szintre, hogy szakítok, arra már kiábrándultam rég, így nem tört össze a szívem. Hacsak nem számít annak, hogy az általános iskolás "szerelmem" nem akart járni velem... :)
    Pofoztál már meg srácot?
    Igen, de csak hülyeségből.
    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Legyen intelligens, és legyen sajátos humora, illetve egyénisége. És ő is nevessen az én poénjaimon, mert hiszem, hogy ha két ember humora összepasszol, akkor valószínűleg nyert ügy van. :)
    Hol találkoztatok először?
    Suliban, osztálytársak voltunk.
    Milyen volt az első randitok?
    Egész délután beszélgettünk az élet nagy dolgairól, közben boroztunk és a végére jól be is csíptünk :)
    Az első csók?
    Az első randin bormámorosan, de nem bántuk meg, józanul is megtettük volna.
    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Hogy biztos egy okostojás! :D
    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Első látásra még nem.
    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Fúúú, nem is emlékszem, de szerintem nagyjából egyszerre mondtuk ki, semmi nyálas romantika. :)
    Hova utaztatok először együtt?
    Várpalotára, egy fesztiválra.
    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Nem fogom szépíteni, általában én. De fontos dolgokban ő dönt.
    Mióta vagytok együtt?
    Több, mint két éve.
    Vannak beceneveitek?
    Vannak, de semmi különleges, én általában a keresztnevén szólítom, vagy azt becézgetem, ő pedig mindig máshogy szólít.
    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Nagyon jó töriből, mindenhez ért, és iszonyú türelmes.
    Nem jó viszont nyelvtanulásban, lusta, és kicsit szétszórt.
    Mit szokott nézni a tvben?
    Háborús műsorokat, fantasy-ket, vígjátékokat, gép-összeszerelős-robbantgatós műsorokat, de az első kettő inkább a jellemző.

    VálaszTörlés
  25. Annyira jó TAG, és annyira nagy rajtam a lila köd, hogy képtelen vagyok kihagyni. :)

    Törték már össze a szíved?
    Egyszer, de akkor nagyon. Utána baromira féltem belevágni új dolgokba, végül azonban összeszedtem magam és nem bántam meg. :)

    Pofoztál már meg srácot?
    Szintén csak egyszer fordult elő, egy jóbarátom verekedni akart egy bulin én pedig így állítottam le. Még mindig jobban járt, mintha beverték volna az orrát. Másnap megköszönte a közbejárásomat.

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Nincs konkrét dolog, nálam a "szerelem (vagy legalábbis vonzalom) első látásra" jött eddig be.

    Hol találkoztatok először?
    Igazából elég röhelyes, és nem vagyok rá büszke. De augusztus végén éppen nagyiméknál nyaraltam egy kis faluban, és unokatesómék legénybúcsút tartottak, ahová engem is elhívtak... nem, nem melóra :) Csak bulizni. Aminek az lett a vége, hogy jó sok pálinkával megitattak, és totál K.O lettem, merthogy nem igazán nézek én ám gyakorta a pohár fenekére.. És ekkor jött egy kedves úriember, aki felajánlotta az ágyát, és letett egy gyógyalvásra, plusz a gondomat viselte, aztán hazakísért.
    Másnap elmentem húgommal egy koncertre, ahol ő is ott volt, a nővérével és a sógrával együtt. Azt hiszem, akkor jöttem rá, hogy ez nem lehet véletlen. :)

    Milyen volt az első randitok?
    Az ominózus legénybúcsú és koncert után néhány nappal elhívott pizzázni. :) Aminek végül is az lett a vége, hogy két üveg Nestea fölött megvitattuk az élet nagy dolgait. És közben valahogy egymásba gabalyodtunk.

    Az első csók?
    Nagyimék kapujában, miután elmondtam neki, hogy hálám örökké üldözni fogja. Aztán, ami ténylegesen első csóknak számít (ekkor már beszámítható állapotban voltam) az a "pizzázás" után, a mi kapunkban, az autójában ülve.

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Először is azt, hogy bizonyára az ég küldte. Azóta meg már ezerszer bebizonyosodott, hogy tényleg :)

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Tizennyolc évesen, három hónap után elég merész kijelenteni, de most úgy érzem, hogy igen, ő az. :)

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?
    Ő mondta először, a születésnapomon. A legszebb ajándék volt.

    Hova utaztatok először együtt?
    Igazából hosszabb közös utunk, még nem volt, de egy napra kirándultunk egyet Tokajba, ahol hajókáztunk, sétáltunk a Tisza-parton, fagyiztunk, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve beautókáztunk Miskolcra, beültünk a moziba, és megnéztük a Ted-et.

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Még nem igazán alakult ki, változó. Egyes kérdésekben ő a dominánsabb, van amikor én mondom ki az utolsó szót.

    Mióta vagytok együtt?
    Három nap híján három hónapja.

    Vannak beceneveitek?
    Rengeteg, ő legtöbbször Drágámnak, vagy Csőrikének hív; én általában Édesnek szólítom őt, de persze van, hogy kreatívkodunk kicsit, és különböző neveket aggatunk egymásra.

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    A kínai amit csinál megismételhetetlen, baromi jó a kézügyessége és nagyon jól vezet.
    Hmmm. Igazából nem tudok olyan dolgot mondani, amiben nem jó, de annyi bizonyos, hogy nagyon türelmetlen és pici dolgokon is fel tudja magát húzni.

    Mit szokott nézni a tvben?
    Imádja a Forma-1-et, és miattam képes megnézni az X-faktort. :) Amúgy többnyire mozifilmeket néz.

    VálaszTörlés
  26. Törték már össze a szíved?

    Hát persze. A legutóbbi alkalommal úgy gondoltam, hogy tutira belepusztulok (gondolom ezzel midenki így van).Utólag persze inkább örülök, hogy így alakult és nem azzal a pasassal vagyok. Tehát jó ez így:)

    Pofoztál már meg srácot?
    Nem emlékszem...

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?

    Humor, intelligencia, tudjak vele bármiről beszélgetni, ahhoz, hogy több is kialakuljon, nem tudom megfogalmazni mi kell. Talán valami olyasmi, hogy ha csak ott van a közeledben, úgy érzed, hogy rendben van minden és hazaérkeztél.

    Hol találkoztatok először?

    A világ egyik legsablonosabb helyén, Nyugati, óránál.

    Milyen volt az első randitok?

    Egyáltalán nem randi volt, találkoztunk, ettünk valami junkfoodot és röhögtünk meg ökörködtünk:)

    Az első csók?

    Kb másfél héttel az első randi után, egy nagyon romantikus gyorskajáldában:) viszont olyan jóóóó volt:)


    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?

    Végre láthatom élőben, végreeee!!!


    Tudtad, hogy ő az igazi?

    Sejtettem:P

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?

    Ő mondta és megijedt attól, hogy kimondta:)


    Hova utaztatok először együtt?

    Egy barátokkal bulizós hétvégére Surányba. Hosszabb időre meg a Balatonra.

    Ki hordja a nadrágot otthon?

    Ő mindig. Hiszen fiú.:D
    Na jóóó, szerintem mindketten egyenrangú partnerként vagyunk jelen.

    Mióta vagytok együtt?

    2 és fél éve.

    Vannak beceneveitek?
    Csupa értelmetlen becenevet találtunk ki egymásnak a szokásos édesem, szivi, és hasonló kombókon kívül.

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?

    Nyelvek. Hihetetlen érzékkel tanul meg nem latin betűs nyelveken írni, olvasni és alapszinten beszélgetni. Tehát pl arabul ír, olvas, nagyon egyszerű mondatokat el tud mondani. Humorérzék: teljesen mint én:))))
    A 3. nagyon jó: tökéletesen tudja, hogyan bánjon velem.
    És tudom, hogy gáz, de nagyon nehezen mondok olyat, amiben nem jó, mert nekem ő így tökéletes, ahogy van. Talán annyi, hogy nem mindig passzítja jól az öltözékét, de ez pozitív irányba változott már. Persze nem kell reménytelen divathalottként gondolni rá, de ő nem nézegette annyira soha a zokni színét pl.:)) Ez változott.

    Mit szokott nézni a tvben?

    Semmit, mert utálja. Nagyon ritka, hogy bármit megnézzen tévében.
    (a filmeket átszinkronizálják, nem tetszik neki, a műsorok untatják, a híreket meg elolvassa neten)

    VálaszTörlés
  27. Törték már össze a szíved?

    Igen, volt már ilyen, de ma már azt mondom, hogy ez kellett ahhoz, amilyen ma vagyok. Szóval köszi fiúk!:)

    Pofoztál már meg srácot?

    Talán egyszer, de azt lehet, hogy csak álmodtam!:)

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?

    Legyen humoros, igényes, okos és legyen szép érzéke! Szerintem kell valami "plusz" is, ami megfoghatatlan és leírhatatlan, mert ez teszi majd olyanná, hogy ránézel és tudod, hogy kell.

    Hol találkoztatok először?

    Egy szórakozóhelyen, de ott nem is beszéltünk sokat, csak bemutattak minket egymásnak. Aztán még ugyanaznap este hajnalban a város másik felén tök véletlen összefutottunk úgy, hogy mindketten egyedül voltunk!:)
    Mikor elmeséltük egymásnak később, hogy hogy keveredtünk akkor oda este, nagyon megdöbbentő volt, látni mennyi "véletlenen" múlt. :)

    Milyen volt az első randitok?

    Először is megbeszéltük valahogy, hogy ez nem randi, csak találkozunk. Persze nyilván tudtam, hogy ez az, meg ő is, szóval sok értelme nem volt! Kiültünk egy parkba, szivaroztunk (pedig egikünk sem szivarozik), aztán mikor átfagytunk beültünk egy jobb féle kocsmába.

    Az első csók?

    A buszmegállóban!:)

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?

    Mindig csak úgy tudtam valakivel együtt lenni, hogy az ne csak 1 hónapra szóljon, szóval ilyen szempontból nagyon válogatós vagyok. Akkor már kb 8 hónapja nem volt komoly kapcsolatom, senki sem fogott meg, de mikor először ránéztem emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy valami hihetetlen szép mosolya van és, hogy na vele mondjuk el tudnám képzelni magam!:)


    Tudtad, hogy ő az igazi?

    Akkor még nem, nekem összetett, hogy biztosra tudjam. Ma viszont már tudom, hogy nem találnék még egy ilyen embert!:) Szerencsére ő is így gondolja, mert már az eljegyzés is megvolt!

    Ki mondta, hogy szeretlek először és hogyan történt?

    Biztos, hogy ő, mert én mindig szeretlek sznob voltam, sose akartam először és hamar kimondani, de arra emlékszem, hogy nem úgy mondta ki, hogy "szeretlek", hanem valami mondatba beágyazva. Egy hétig töprengtem a barátnőimmel, hogy most ez minek számít, de úgy voltam vele, biztos ami biztos alapon várok egy olyan igazi "szeretleket" is. Arra már én is válaszoltam!:)

    Hova utaztatok először együtt?

    Balcsira, a nyaralónkba!

    Ki hordja a nadrágot otthon?

    Szerencsére kiegyensúlyozott.

    Mióta vagytok együtt?

    3,5 éve.

    Vannak beceneveitek?

    Mindig más, mindig valami egészen hihetetlen, pont múltkor szedtük össze. Vicces volt látni, hogy kezdetben még milyen kis szerények voltunk!:)

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?

    Nagyon okos, nagyon figyelmes és rendes! Viszont nagyon türelmetlen, hamar lesz ideges és nehezen ismeri el, ha nekem van igazam!:)


    Mit szokott nézni a tvben?

    Foci, tudományos meg állatos filmek:)

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok!

    notórius after-posztoló vagyok, de tán nincsenek ilyen szabályok, hogy megjelenés napján kell válaszolni:)
    én is úgy lelkesedem, ahogyan az előttem szólók. olyan jó néha újra tudatosítani magunkban, hogy miért is szeretjük azt, akit.

    mi csoporttársak voltunk az egyetemen, de nekem fél év kellett, mire leromboltam a magam köré épített falat. hogy miért építettem, az egy másik sztori, de semmi köze szerelmi csalódásokhoz....szóval hagyjuk:) de Ő türelmesen várt. és barátok lettünk. aztán egyszercsak azt vettem észre magamon, hogy féltékenységet érzek, ha más lánnyal látom. ettől megijedtem, és megkérdeztem (bátor smsmben), áll-e még a randira hívása...(ami fél évvel korábban történt, én meg beszarimód halasztgattam). gondoltam, a reakcióján áll vagy bukik az egész, mert úgy voltam vele, hogy ha csak átlagos vagy semleges választ küld erre, akkor hagyjuk is. szerencsére olyan lelkes választ kaptam, amire nem is számítottam, és azóta is együtt vagyunk. dec.19-én lesz 6 éve. nekem ő az első komoly kapcsolatom (előtte is csak egy nagyon komolytalan volt), de egyáltalán nem bánom, és tudom, vele akarok megöregedni, mert minden helyzetben meg tud nevettetni, és még mindig tud meglepetéseket okozni. szerintem a kapcsolatunk alapja az, hogy imádjuk, hogy értékeljük egymás humorát:D:D najó, csak vicceltem, de hogy iszonyú fontos, az tény. és mindig lenyűgöz, ahogyan valami furcsa kisfiús ámde mégis férfias bájjal észrevétlen az ujja köré csavar mindenkit. és még csak nem is tud róla. nem bókokkal teszi, hanem az egyszerű, őszinte lényével. megfogalmazhatatlan. jajj, remélem, ezt ő nem fogja elolvasni, mert akkor lebukom.:D:D

    de hogy az ömlengésnek véget vegyek, szerintem a férfiak genetikailag képtelenek keresni. valami kód hiányzik...vagy inkább a lustaság a miértje, én nem tudom, de a családom összes férfitagja úgy keres, hogy egy helyben cirkál...szemmel(!) pásztáz...párnát, ledobott nadrágot nem emel fel, zsebbe nem néz be. és sokszor olyan egyértelmű helyeket is kihagynak. rémes! :D
    de akkor is azt mondanám, ebben Édesapám verhetetlen. fején a szemüveg alap, de mikor az óráját nézve mondja, hogy már 5 perccel múlt fél, és még nincs meg az órája....ő külön misét ér. ó, hihetetlen, hogy a szerelmes tagbe bekevertem az apám...pedig én ezt mindig tagadtam, hogy a lányok olyan férfit keresnek, aki a legjobban hasonlít az Édesapjukra...és még mindig tagadom :D max annyival dobnám meg, hogy csak jó tulajdonságaikban hasonlóak, az idegesítőekben pedig teljesen eltérnek.punk tum. :D

    VálaszTörlés
  29. Törték már össze a szíved?
    Hajjaj, de hányszor... össze kellett ragasztani az apró darabokat.

    Pofoztál már meg srácot?
    Kiskoromban az osztálytársam nyakába vágtam a rotringomat, mert bántott, erre én kaptam intőt... mondjuk utána már nem bántott többé.

    Mit tegyen egy srác, hogy megkedveld?
    Legyen férfias, udvarias, jó humorú, normális, legyen életcélja, egyezzen a politikai nézetünk és legyen igényes.

    Hol találkoztatok először?
    A Nyugatinál.

    Milyen volt az első randitok?
    Beszélgettünk, sétáltunk, leültünk az Eiffel térre, vacsoráztunk, aztán megöleltem és tudtam, hogy jó lesz.

    Az első csók?
    Moziban.

    Mit gondoltál róla, amikor először megláttad?
    Hogy normálisnak tűnik... aztán eltelt egy óra és azt éreztem, hogy nagyon jó vele.

    Tudtad, hogy ő az igazi?
    Óvatosan bánok ezzel a fogalommal, de úgy tűnik.

    Hova utaztatok először együtt?
    Ő vidéki, így a családjához.

    Ki hordja a nadrágot otthon?
    Mindkettőnknek jól áll :) ! Általában megtaláljuk az egyensúlyt, nem vagyok egy feminista személyiség, elvárom, hogy a férfi férfi legyen :) !

    Mióta vagytok együtt?
    Még csak 3 hónapja, de már 1 hónapja együtt élünk és eddig nagyon jól működik.

    Vannak beceneveitek?
    Megállapodtunk, hogy nem szólítjuk egymást állatneveken, de amúgy megy a Kicsim, Kincsem, Drágám, Szívem... nem vagyunk valami nagyon kreatívak.

    3 dolog amiben nagyon jó és amiben nagyon nem?
    Jó: nagyon okos, mindent megszerel, logikusan gondolkodik.
    Nem annyira: keveset beszél, ritkán kérdez, sokat hallgat.

    Mit szokott nézni a tvben?
    Nem nézünk TV-t.

    VálaszTörlés
  30. zsofiella: örülök, hogy tetszett! :)

    Flóra: sok minden hasonló, örülök, hogy válaszoltál!

    Szanduss: örülök, hogy így betalált! :) legyetek nagyon boldogok!

    Ayesha: az értelmetlen becenevek a legjobbak! :)

    bé: nálunk is elfajult a becenevezés, nagyon jó ötlet az összeírás, nagyokat nevetnénk! :)

    Bonnie: szia, a legjobbkor írsz én is mindig csúszok a kommentek megválaszolásával! :)nagyon jó, amit írsz, kösziköszi, írj máskor is!

    Jucus: sok sikert Nektek, jó sztorinak tűnik! :))

    VálaszTörlés