2012. november 27., kedd

Levél a Jézuskának

Nem tudom ki volt az aki, először kitalálta, hogy a Jézuskának lehet levelet írni, de le a kalappal, szuper ötletnek találom. 
Ami kicsit igazságtalan, hogy a felnőttek nem írnak neki. Hozzuk ezt helyre, jöjjön a mai nyomtatnivaló, egy elkezdett levél a Jézuskának, így a legkisebbek és a legelfoglaltabbak is hamar kitölthetik, hogy mire vágynak igazán és gondolkodás közben színezni is lehet.
Csak egy hely van a listán, annak az ajándéknak, amit talán kis se merünk mondani, de amire mindennél jobban vágyunk. Írjuk meg a Jézuskának és hátha idén is valóra váltja a kívánságunkat.




Az eredeti ötletet a zseniális mese illusztrátor, Kate Smith oldalán találjátok, sok más gyerekrajzzal, 
nézzetek be hozzá!


Mikor írtatok utoljára a Jézuskának? Mindig teljesítette a kívánságaitokat? 
Most mi lenne az az egy, amit kérnétek?

7 megjegyzés:

  1. "köszönöm szépen és boldog születésnapot kívánok" :) ez tiszta cuki!!! :)
    Mi levelet nem írunk, csak kívánságlistát, de azt már nagyon hamar, akár már tavasszal is kerülnek rá ötletek, óhajok-sóhajok. Ha én levelet írnék a Jézuskának, akkor egészséget kérnék a családom minden tagjának :)

    VálaszTörlés
  2. kb. két éve írtam a Jézuskának :D Nagyon cuuuki ez a levél <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes, most rég elfeledett emlékek jutottak eszembe. Utoljára az oviban "írtam" a jézuskának, de már akkor sem hittem benne, miután a Mikulást is azonnal felismertem. Sajnálom, hogy nekem kimaradt ez a boldog izgalom, hogy várom a Jézuskát, a Mikulást vagy a húsvéti nyuszit, de a szüleimtől is jól esett ajándékot kapni és mindig mosolyogtam a nagymamámon, mikor megpróbálta elhitetni vel a létezésüket

    VálaszTörlés
  4. Szia! Most annyi idős a kisfiam, h ideje levelet írni, rajzolni a Jézuskának, Mikulásnak. Úgy diktál, mint egy igazi főnök :) És legalább annyira élvezem, mint ő! Elmesélem, mert szerintem nagyon édes, azt is diktálta, h hozz légyszíves anyának egy új hajgumit, mert a régi elszakadt és anya szomorú volt... Este teszem ki a mikulásvárót :)

    VálaszTörlés
  5. Zóra: szívemből szóltál, ennyivel én is megelégednék! :)

    Kriszti :))

    Ágibábi: akkor itt az ideje újra írni! ;)

    Jucus: ;)

    Ivett: én amikor már tudtam, akkor is hittem benne, a mai napig meglepetés az ajándék!

    Salime: gondoltam rátok, hogy Ti biztos fogjátok tudni hasznosítani! :))
    ennél édesebb nincs is, hogy figyel rád, tüneményes, ismeretlenül is imádom! :)

    VálaszTörlés