2012. november 26., hétfő

Ajándék lista

A héten már muszáj nekiállni az ajándéklistámnak, ha nem akarok elcsúszni az idei teendőimmel.
Pár ajándék,a fejemben már hetek óta megvan, de azt hiszem érdemes leírni, hogy nehogy valamit elfelejtsek.
Természetesen nem lehet szó arról, hogy csak úgy egy papírra írjak, úgyhogy készítettem egy listát, 3 verzióval,  hátha nektek is szükség van rá.




Jó ötletelést és szép ajándékokat mindenkinek!

Hogy álltok az ajándékokkal? Milyen hosszú a lista? Mindenkit megajándékoztok, vagy csak azokat, akik nagyon közeli rokonok és barátok? Azonnal csomagoltok, amint megvan valami vagy a legvégén, mindent egyszerre?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, de én maradok a sima lapnál, annyit nyilazgatok, húzgálok, hozzáírok, nincs szívem ilyen szép papíron csinálni :)
    Én mindig a végén csomagolok, ki tudja, mikor látok meg még valamit, amiről az illető jut eszembe.

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépek és ötletesek:)a telefonomon lévő jegyzetbe írogatok már kb. október óta, ki mikor elejt valamit egyből felírom:))

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép, köszi! :) bele is írkálok painttel, szövegdobozokkal :D:D

    VálaszTörlés
  4. Szia! Úgy érzem, h a Mikulásnak sincs ilyen hosszú listája, mint nekem, pedig csak a legszűkebb családban ajándékozunk. A távolabbiban a gyerekek kapnak. Csak a legvégén csomagolok, fadíszítés után éjjel. Úgyis óriási rumli lesz a díszítéssel is és a csomagolással is koszolok, így egyben feltakarítom és megyek aludni.

    VálaszTörlés
  5. Excel-táblázatba írok mindent, kb. október óta. Itt vezetem az ötleteket, hogy mit készítek kézzel vagy mit kell venni. Sőt, mivel azóta jó néhány szüli- és névnap is van, ezeket is ide szedtem össze. Aztán színezem a hátteret, a betűket, attól függően, hogy állok az ajándékkal. Én általában egyszerre csomagolok, 22-23-a környékén, attól függően, hogy állok a készülődéssel. Nálunk a legközelebbi családtagok és a nagyon jó barátok kapnak ajándékot, a távolabbiak max. egy-egy kézzel készített képeslapot. Viszont mindig van 3-4 standard ajándék itthon, mert tuti beesik néhány nemvártvendég:)

    VálaszTörlés
  6. szia, egy olyan kéréssel fordulnék hozzád, hogy nem tudnál-e egy ajándékötletes bejegyzést csinálni? Szülők, testvérek, barát, barátnő...
    Valamint karácsonyi ajándékozásra húztunk csoport szinten az egyetemen, és mivel elsősök vagyunk nem ismerjük egymást. Nem tudnál esetleg segíteni, hogy mit vegyek egy 19 éves korú (((vicces))) fiúnak, kb. 1000Ft értékben? Nem akarok csak csokit vagy ilyesmi, hanem valami értelmeset is, de nincs ötletem. December 6-án lesz az ajándékozás....
    Előre is köszönöm!
    (Nagyon nagyon szeretem a blogodat, az első "dorkasminkel"-es bejegyzése óta olvaslak és imádlak :) )

    VálaszTörlés
  7. Lora: nagyon jó ötlet! :)

    Salime: :))) olyan karácsonyi hangulatom lett a kommentedtől! :)

    Detti: tudtam, hogy nálatok rend van itt is! :)

    Veca:jövő héten mindenképp nézz fel a blogra, erről lesz szó majdnem egész héten! :))
    válogatás cd fura számokkal, kaparós sorsjegy, saját készítésű süti, valamilyen szép díszítéssel.
    köszönöm! :))

    VálaszTörlés
  8. én is írtam listát, de nálam a párom mindig egy nagy kérdőjel. Szerencsére idén sikerült Neki egy tök jó ajándékot találnom. Részletre szerencsére megengedhetem magamnak, és én is élvezem az előnyeit :) http://2.ly/qF4u

    VálaszTörlés
  9. nekem mindig ő van meg elsőnek! :)
    szuper ajándék, remélem örülni fog!

    VálaszTörlés