2012. június 28., csütörtök

Június képekben

El se hiszem, hogy a június is eltelt, és a hétvégén már július lesz, úgyhogy a mai bejegyzés az elmúlt hó fotóiról és a következő hónap feladatairól szól. 
Megmutatom, hogy a júniusom eddig, hogy alakult, 2 képpel adósotok vagyok még, de aki facebookon követ, nem marad le semmiről.

Ezek voltak a feladatok:


És így teljesítettem őket:

 
A technika ugyanaz volt, mint május végén (itt)és az összkép is hasonló hangulatú, szerettem a júniust is. 
De most jöjjön a július.



Melyik lett most a kedvencetek? Melyik volt a legjobb feladat és a legjobb fotó? Melyiket várjátok júniusban? Mit terveztek még júniusban?
Szép hétvégét mindenkinek!

11 megjegyzés:

  1. Én sajna a 12. napnál már elcsúsztam, és végül nem is fejeztem be... na majd talán a Júliust! Lehet előre dolgozni a képekkel? :D

    VálaszTörlés
  2. A múltkor lecsúsztam, de most semmi sem állhat utamba!:)

    VálaszTörlés
  3. Én is csinálom, de néha komoly fejtörést okozott egy egy nap :))

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. általában követtem a képeket instagramon vagy a facebook oldaladon :) a júniusit én is megcsináltam,de majd csak vasárnap írok belőle posztot :) egyébként a "art" témához ugyanezt választottam én is,csak másik képpel :')

    VálaszTörlés
  6. elkezdtem, és a tumblr-re fel is tettem a képeket, de aztán beteg lettem, nem mentem sehova, sőt sokszor felkelni sem tudtam, meg vizsgaidőszak is volt, úgyhogy nem fejeztem be, elég rossz hónapot sikerült kitalálnom :D de belevágok a júliusiba is, hátha azt végig tudom csinálni

    VálaszTörlés
  7. Na a júliusit ha törik ha szakad megcsinálom :D Bár a júniusit jobban szerettem volna (szülinap miatt), de ez is jó lesz :)

    Egyébként végre megtaláltam pinteresten én is :D Köszi! :) :*

    VálaszTörlés
  8. Kedves Dorka!Nagyon szeretem ezt a blogodat is-bár hiányoznak a sminkelős blogjaid is!Szeretném ha végig lapoznád a How Clean is Your House?könyvet!Nagyon szerettem ezt a sorozatot kár hogy levették müsorrol!Mi a véleményed a most futó takaritós müsorrol ami ez alapján készült???Sajnálom hogy nem irtam le azokat a praktikákat amikor szódabikarbona +citromlével szagtalanitott- takaritottak!Jó hüsölést ebben az örült melegben!!!!

    VálaszTörlés
  9. én is végigcsinálom a júliust! :)

    a júniusnál kb ötödike körül vettem észre, hogy van ilyen, úgy voltam vele, hogy majd ebben a hónapban. jöhet :)

    VálaszTörlés
  10. Ezt most fedeztem fel a könyvjelzőim között, gondoltam érdekel valakit :D Még nem vettem rá magam :D És a júliusival is le vagyok maradva :/

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110329152126AAyOQN0

    VálaszTörlés
  11. Verus: persze, mindent ér! :)

    Katalin: oké, hamarosan! :))

    Hajrá lányok, fotózzatok és linkeljétek be, kíváncsi vagyok! :*

    VálaszTörlés