2012. május 19., szombat

Óriási és gyönyörű melltartók

Update: Időközben ráakadtam egy magyar cégre is, ha inkább ők érdekelnének, akkor itt írok róluk!

Ez a bejegyzés, főleg a nagyobb mellű lányoknak szól, nem mintha bármi bajom lenne a kisebb mellű lányokkal (szimplán csak irigylem őket). ;)
Mindkét oldalnak megvannak az előnyei és a hátrányai, amiket most nem sorolok fel, csak egyet említek:

 
Nagy mellre képtelenség szép melltartót találni. 

Annál inkább vannak matyó-csipke-nagyi fazonok, madonnásra csúcsosító rettenetek vagy szimplán katonai sátrak.
Azok pedig, akiknek csak a mellük nagy, de a hátuk nem széles, jobb ha megtanulnak melltartó nélkül élni.

Semmit nem utáltam jobban, mint melltartót venni, egészen addig, amíg meg nem ismertem ezt az oldalt.



Kevés utánajárás és baromi nagy mázli kellett hozzá, hogy rábukkanjak a tökéletes melltartó-lelő helyemre, sokat megnéztem és ez valami miatt megtetszett.
D-kosaras, vagy nagyobb melltartókkal foglalkoznak, akinek ilyen kell, ne keressen tovább.

A cég nagyon szimpatikus, rendeléskor minden rendben volt, olyannyira, hogy amikor egyszer egy olyan melltartót választottam, ami nagy volt rám, írtam nekik, visszaküldtem és választottam egy másikat, ők pedig nem csak hogy azt már ingyen küldték ki, hanem, mivel az új választásom olcsóbb volt, a különbözetet visszautalták a számlámra. 
Én erre megintcsak: mivaaan? (Itt olvashatjátok az előző mivaaan-t.)

A szállítás a szokásos 2 hét körül van, jól becsomagolva, nem félbehajtva érkezik meg. Az árak fontban vannak feltüntetve, úgyhogy úgy számoljatok. 
A méreteket van ahol át lehet állítani európaira, de érdemes megtudni az angol és amerikai ruha- és cici méretünket is.
Nekem ez az oldal jól váltja át, de lehetnek márkabeli eltérések, úgyhogy én első alkalommal 2 féle méretet rendeltem, szerencsére az egyik tökéletes volt, a másikat pedig ugye kicserélték.
Azóta tudom melyik márka, milyen mérete jó rám.
Az árak szállítással együtt jönnek ki annyira, mint amiket én itthon láttam, úgyhogy szerintem megéri.

Most mindenre 10% kedvezmény van és ha használjátok a ULMAY12-kódot, akor még 5% kedvezményt kaptok! Hurrá! :)

Van közöttetek olyan, aki nagy melltartót keres? Tudtok jó magyar lelőhelyet? Hány melltartótok van összesen? Ismeritek a busty girl problems-oldalt? Van olyan rajz, amiben magatokra ismertek?
Mit szerettek a legjobban a cicitekben, legyen az bármekkora?

60 megjegyzés:

  1. Én elfogadom, de nem szeretem kifejezetten....kicsit nagy nekem, nem arányos a testemhez és fáj a hátam tőle, de bele se merek gondolni mekkora lesz a szüléssel mondjuk! Azon kívül, hogy így csomó ruha előnytelen (pl. a pánt nélküli top...amit pedig imádok), nekem is horror találni egy normális melltartót, fürdőruhát(!)..de nem nyafogok miatta, már megszoktam, csak azt utálom, mikor valaki ezért irigykedik és mondja, hogy Neked milyen jo...ahha!

    VálaszTörlés
  2. Nekem nincsenek nagy melleim, átlagosak, de nem is akarnék nagyobbakat. Meg vagyok velük elégedve. Én utálom a csipkét, egyszerűen nem bírom magamon elviselni és viszketek. Kedvenceim a fekete melltartók, fehéret csak akkor veszek fel, ha muszáj (fehér póló, topp, blúz). Nagyon szépek tényleg ezek a darabok.

    VálaszTörlés
  3. Nekem bőven elég a B-C, de van egy barátnőm akinek kell a D-E azonnal hívtam, és nagyon örült neki! :)

    VálaszTörlés
  4. Már elegem van abból, hogy ha melltartót szeretnék magamnak venni, akkor azt 10 000 Ft-ért és azon felül tehetem meg :(
    Régen voltak cuki kis melltartóim a H&M-ből, 3000 Ft körül voltak (szerintem) tök jó snoopysak, de egy ideje már D kosaras melltartó kell :( Mondjuk legutóbb megint találtam 2 jót a H&M-ben, persze sima egyszerű feketék, de legalább jók.
    Általában csak 2 hordható melltartóm van egyszerre, mert mire megtalálom ezt a kettőt, addigra 1) idegbeteg leszek a vásárlástól 2) elfogy a pénzem is...

    VálaszTörlés
  5. Végre! Köszi ezt a postot! Tudom, hogy sokaknak tényleg ez irigylésre méltó, de a nagyobb ciciknek sajna sok hátránya van. :( Nekem is az a problémám, hogy kosárban kell nagy méret, D és E kosaras. Triumph melltartókat hordok, mert én ott találtam ilyen kosarasakat, de azt is nagyobb Triumph üzletben. Nem olcsó mulatság, mert 10.000ft alatt én még nem tudtam magamnak melltartót venni az elmúlt 4-5évben. Elszomorító! És sajnos sok választás nincs is. Van fekete és fehér... és ezek közül is fontos, hogy széles pántja legyen, mert különben nem tart semmit. Szettet még csak nem is tudok venni, mert a gyártók nem tudom miért vannak úgy vele, hogy akinek a mellei nagyok a feneke is... Utálok melltartót vásárolni, de komolyan... és irigykedve nézem, hogy mennyi szép,mintás, izgalmas és különleges darab van a kisebb mérettel rendelkezőknek.
    Én a netes rendeléstől ilyen kényes ruhanemű ügyben kicsit óckodom, de lehet egy próbát megérne... Köszi a tippet!!

    VálaszTörlés
  6. én szeretem, hogy C kosaras melltartót kell hordanom, azt viszont baromira utálom, hogy szinte! sehol nem lehet normális 85-ös méretűt találni. mikor kint voltam Angliába nem viccelek tényleg egyik boltba se találtam 85C-s melltartót.. nemrég voltam a KIK-ben és csodák csodájára ott sorakoztak a drágaságok, szépségek 85C méretben :) vettem is kettőt egyből, 2250.- volt, szóval nem egy nagy ördöngösség. nekem is egyszerre kb 2-3 hordható melltartóm van. főleg pamutokat hordok, szerintem nagyon kellemes és kényelmes érzést nyújt :) köszi a tippet, anyukámnak szerintem hasznos lesz :))

    VálaszTörlés
  7. bé:
    elmondhatatlan megkönnyebbülés, azt hittem senki nem fog írni és itt állok majd egyedül,hülyén a nagy melleimmel.
    haha mennyire tipikus, én erre mindig azt mondom, hogy adok belőle, de akkor máshonnan is kap! :))

    Izolda:
    azt hittem én viszolygok csak a csipkétől, mármint attól a viszketős gagyi fajtától, itt találtam olyat, mi kicsit csipkés és szép!

    Lotti:
    hurrá, mondd neki a kódot is!

    phoenix:
    ezt én is nagyon utálom, de az a fura, hogy egy C-D-s barátnőm is panaszkodik, hogy sehol semmi!
    nekem 4 van: mindennapi fekete, szép fekete, fehér, sport.

    utólag raktam csak ki a kérdést, szóval ha nem láttátok:
    összesen hány melltartótok van?

    VálaszTörlés
  8. Zóra:
    igen, a mell-fenék egyensúly is annyira tipikus!
    amerikában vettem meg életem első szettjét 24 évesen és most ezen az oldalon, itthon seholsemmi.
    nekem innen van olyanom, aminek nem széles a pántja, de mégse érzem, hogy levágná vállból a karjaimat, olyan jól van megépítve, hogy igazából pánt nélkül is jó lenne! :)

    muccuus: ne fájdítsd a szívemet! :) kínálat és ár miatt is irigyellek, a c szerintem tökéletes!

    VálaszTörlés
  9. Nálam B-C között vannak az ikrek, szóval még találok értelmes melltartókat a boltokban is.
    Ami viszont sokszor kiakaszt, hogy csomó olyan push-upos, hogy ki sem lehet belőlük venni a plusz betétet. Mindig sima szivacsosat veszek, mert csak az tart rendesen, de a push-up alj nekem köszi nem kell mert olyan leszek mint aki pajzsmirigyes. Nem tudom miért kell ilyeneket gyártani, nem mindenki akar kurválkodni, csak sima melltartót venni.

    UI: nem vennéd ki a szóellenőrzést? :D

    VálaszTörlés
  10. :)))) igen, tök jogos! a facebookon is pont ezt írta valaki!
    valami miatt nekem a szivacsos az, ami soha nem volt jó, pedig póló alá milyen jó lenne!
    szóellenőrzés: basszus, nem tudtam, hogy be van kapcsolva, pedig kevés dolgot gyűlölök jobban és mellesleg sose tudom elolvasni!
    nagyon nagyon köszönöm, hogy szóltál! puszipuszi

    VálaszTörlés
  11. Érdekes téma, én kövér vagyok, és a kövér lányokról szinte automatikusan azt gondolják, hogy a mellük is nagy. Hát az én kosárméretem kalkulátorral számolva elvileg A, bár a B mindig kelleni szokott. Nekem az jelent gondot vásárlásnál, hogy a hátam nagyon széles, a melleim ehhez képest kicsik, és egyszerűen még életemben nem volt kényelmes és egyben jól tartó melltartóm. Ezt a nagy vagy kis mell mizériát én annyival szoktam elintézni, hogy a sajátjaimat mondhatni szeretem (formában persze nem vagyok elégedett, de méretben és feszességben igen), és több nagy cicivel rendelkező barátnőm is van, akik inkább szeretnének kisebbeket, mert fizikailag megterhelő számukra a mellük, szóval az ő véleményüket hallva meg végképp nem elégedetlenkedem.

    VálaszTörlés
  12. örök klasszikus női téma:)) ha kicsi nagyobb kell, ha nagy kisebb kell (mint a haj, ha göndör akkor egyenes kéne, ha egyenes akkor meg a göndör:))
    Én mindkét végletet megértem, mert a családban van minden... anyunak majd megmutatom ezt az oldalt, mert ő is folyton szenved, hogy nem kapni normális D-E kosaras melltartókat...és tényleg nagyon széles pántok tartoznak hozzá... 1-1-et néha kifog, de valóban 10 alatt nem ússza meg...
    Énmeg nem az ő alkatát örököltem ilyen téren (szerencsére vagy nem? nehéz kérdés, valóban legalább a hátam nem fáj tőlük...)
    Nekem az egyik kisebb mint a másik, az egyikre 75B kell, ami a másikra nagy, de ha a másikra veszek, akkor az egyik nem fér bele... ez se könnyű:D
    én a kínaiban találtam tavaly 1-2ilyen pici méretűt:D csak sajnos nem valami tartósak... nekem is 2-3van, amit hordok, de az összesent nem tudom, tele van egy fél fiók a "kifogyott a hátam belőle, de még jó állapotú" és a "kibökte a merevítő, de lehet egyszer megvarrom?" típusú minimum 5 éves melltartókkal is... így szerintem van vagy 10 legalább...
    Szerintem a melltartóvásárlás mindenkinek nehéz, csak mindenkinek másmiatt...:)

    VálaszTörlés
  13. Telitalálat ez a téma! Pont ma voltam melltartót venni a magam 75/E méretével. Az eladók meg hülyén néznek rám, hogy van ilyen egyáltalán? A hátam keskeny, a cicijeim meg nagyok... Fürdőruhát szinte lehetetlen venni, mert D kosárnál ritkán gyártanak nagyobbat, ami még jól is néz ki. Én szeretem a melleimet, bár néha kellemetlen, hogy bizonyos ruhák tabuk(pl. a feljebb említett pánt nélküli top, amit én is nagyon sajnálok), na meg az itt fáj-ott fáj... hol a hátam, hol a cicim, de hát ez a súlyával jár! Nem szeretnék kisebbeket semmiképp, de félek, hogy szülés után hogy fog majd kinézni! :)

    VálaszTörlés
  14. Köszikösziköszi! 75E nálam is mint RedDemonnál, és a magyar kínálat vicc. Az, meg hogy fizessek 12000-et egy melltartóért, pláne.

    VálaszTörlés
  15. Én pénteken tudtam meg, hogy az eddig E kosarasnak hitt melleimre inkább H kosár való! Dobtam egy hátast, de a melltartót felvéve karcsúbb a derekam, szóval fontos a jó méret! Ajánlom az Anita márkát, Nyugati Átjáró Üzletházban van egy nagyméretű melltartós és fürdőruhás bolt, nagyon segítőkész eladókkal.(eskovoifehernemu.hu)

    VálaszTörlés
  16. Az a vicc, és azon akadok ki mindig, hogy a "sztenderd" méretek mindig olcsók, és hatalmas belőlük a választék, de egy bizonyos méret felett már csak 10-12.000 Forintos melltartót/fürdőruhát lehet venni. Ugyanez van a nadrágokkal is. Ha gyártanak is nagyobb méretet, azt olyan áron akarják rádsózni, hogy egy "átlag" méretekkel rendelkező lány egy leárazáson simán lecseréli a tavaszi ruhatárát. És utána még ebédel is egyet ;]
    Szóval engem inkább ezek a dolgok zavarnak. Mert ne mondja nekem senki, hogy nem lenne kereslet a nagyobb méretű olcsóbb melltartókra/ruhákra. Mert lenne.

    Erről jut eszembe, hogy úgy felhúzott egy velvetes "cikk" valamelyik nap O.o

    Ez mondjuk teljesen én vagyok: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3pkj3B9Bh1rone1bo1_500.jpg

    A cici közé csúszó/való táskapántokról már ne is beszéljünk...!

    VálaszTörlés
  17. Én pont az ellenkező eset vagyok: szinte nincs is mellem. Éppem ezért melltartót sem hordok, simán elég nekem egy sporttop. Kényelmes is, tartani meg nincs mit... :) Viszont én soha nem is vágytam nagyobbra. Ez van, ezt kell elfogadnom, legalább nem zavar sport közben :)

    VálaszTörlés
  18. citromhab:
    az sem könnyebb helyzet, akinek meg teljesen átlagos, az arra panaszkodik, hogy hamar elfogy a mérete, mint pl. cipőknél. :)

    Tündi:
    nekem is ez a másik dolog jutott eszembe, amiből mindenkinek más kellene. :)
    nekem szerencsére majdnem teljesen egyforma, nem tudnám mit kezdenék még egy cici-problémával.
    merevítőkibökést én most varrtam meg a héten és most szuper, de nem figyeltem és majdnem kiszúrtam a szemem! :)))
    az utolsó mondatoddal 100%ig egyetértek! :)

    RedDemon:
    kezet foghatunk! :)szülés utánra én nem merek gondolni se! :)

    H:
    75 E pedig nem is extrém méret, csak simán egy jó cici.
    értem én, hogy nem klassz a szilikon, és nyitunk a plus size felé, de ez kevés esetben segít a nagy ciciken, csak simán mindent nagynak mutat.

    Kata:
    :)) veled is kezet fogok! nyilván Te sem azért hordtál E-t, mert lusta voltál megnézni az abc többi betűjét, hanem mert mindenhol az a legnagyobb.
    Anita melltartóm volt, szerettem, de én a kékgolyó utcában vettem, cici-csípkedős és mell-irigy eladó nénivel.
    az oldalon én sokkal szebbeket találtam!

    N.:
    pedig annyival nem több anyag! :))
    pattogatott kukoricával állandóan...de nekem majdnem az összes rajz stimmel! :)

    zooey:
    annyira jól állsz a dolgokhoz, szuper vagy! :)

    VálaszTörlés
  19. na akkor most én vagyok aki már átélte a rettegéseteket:D
    nekem 70/G -s a méretem, és túlvagyok a szülős- szoptatós időszakon (tavaly októberben szültem:) )! na akkor volt 75/J erre varrjatok gombot. én a melltartókat ebay-ről vagy esetenkét vateráról veszem, és nincs 4000-nél drágább darabom (ami azt illeti az már nem férne a családi kasszába hogy tízezerért vagy többért vegyek.) viszont még egy pántnélküli darabot is kifogtam, ami tökéletesen tart, és állati praktikus, el sem tudtam képzelni, hogy ez még elképzelhető ekkora cicivel.
    fürdőruhát csináltatom, mert ha még véletlenül találnék is, (egyébként biztos, hogy nem!) akkor sem tudnék hozzá illő s/m-es bugyit szerezni.
    de legalább sosem fájt tőle a hátam!:))

    VálaszTörlés
  20. Viszonylag nagy cickókkal vagyok megáldva a 153 cmhez képest. Kb C kosaras kell. (mi lesz gyerekszülés után hajhajj...) Most kicsit ki vagyok kerekedve, de annak idején vicces volt kb 48 kilósan találni magamra egy normális melltartót. Sok helyen él a szereotípia: vékony lány kis mell, kövér lány nagy mell... Amúgy nekem a legjobban az F&F melltartók és a Triumph melltartók jöttek be addig a legjobban.

    VálaszTörlés
  21. Te jó ég, 70/G... Kezdem nem csak elfogadni a nem túl nagy kebleimet, de még értékelni is.
    Melltartóból két fehér, két fekete merevítős és 3-4 sportos fazonú van. Van olyan triumph melltartóm, amit kb. 8 éve vettem, tökéletes állapotú most is. Az újabb, fele annyi idős, mégis ramatyul néz ki. Pedig nem hordtam többet. Megbékélnék az árával, ha tényleg tartós lenne, de... már a Triumph sem a régi :D

    VálaszTörlés
  22. én minden téren bajban vagyok, ugyanis 75/E mérettel, és fehérnemű-mániával lettem megáldva :)
    nem csak a melltartó vásárlás okoz sajnos problémát, ha vennék pl egy blúzt, jó az ujja, jó a válla... hát az fix, hogy mellesleg nem ér be :)))

    korábban előfordult, hogy 2 hónapomba, és baranya megye teljes körtúrájába telt, mire találtam 1 fehér melltartót a méreteimre.
    megörültem, amikor a tesco-ban elkezdték forgalmazni a nagyobb kosarú, jobb minőségű f&f cicfixeket, de ezek sajnos nem bizonyultak a legtartósabbnak :S
    ha bementem pécsen a triumph márkaboltba, 2 modellt tudtak mutatni, az egyik nagymamafazon, a másik libafos színű volt. mutogattak egy-egy modellt, amiből létezik nagyobb kosár, de hát csak pesten kapni....
    sokat keresgéltem, akkor találtam rá a la senza oldalára, ahonnan 70/F, 75/E melltartókat rendeltem, potom pénzért, 7Ł házhozszállításért.
    http://www.lasenza.co.uk/
    a honlap jelenleg átalakítás alatt van, de nyugodtan körbenézhettek az amerikai oldalon is, meseszép fehérneműket lehet kapni.

    nemrég viszont ráakadtam pécsen egy "turira" a frencesek utcája elején, ahol triumph/sloggi/bee dees stb. outlet modelleket szoktak hozni, nagy kosárral. 1500-2000 Ft-ért. na mostanában itt szoktam vásárolni. a család többi tagjának is találtam több 80/F, illetve 85/E méretű melltartót. csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a közelben lakik! amióta ráakadtam a kincsesbányára, nem is vettem máshol melltartót :)

    VálaszTörlés
  23. én bizony örülnék ha átlagos méretű melltartó kéne, jelenleg 90G kosarast hordok. nyugodtan mondjátok végig magatokban az abc hogy ez mekkora is lehet. ezen az oldalon sok szép fazon van de azt el kel mondanom hogy az én méretemben itt is elég kevés van. itthon általában úgy rendelik az üzletbe a méretet mert általában nincsen. viszont elég kritikus vagyok a melltartóval próbálás nélkül biztos nem venném meg akkor sem ha vissza küldhető. egy triumph melltartónak borsos ára van ezért ha megveszem akkor tökéletesen kel tartania nem nyomhat sehol. egyébként a legújabb problémám azt vettem észre hogy a merevítő belóg a honajamba nem is értem miért, talán nekem ez a rész rövidebb. mostanában azt szeretem amin minél kevesebb a csipke de az gondolom egy múló szeszély

    VálaszTörlés
  24. kérdésem lenne, melltartóhoz hol lehet kapni merevítőt. fél évente a menzesz előtt rettenetesen megduzzadnak a melleim, azt hogy mennyivel fel sem mértem csak mikor kedvenc beltartalomban elpattant a merevítő. szóval ebbe kellene. van valami ötletetek? a gyártóhoz már fordulat tőlük nem lehet szerezni

    VálaszTörlés
  25. 75/D vagy E melltartókra vadászom már egy ideje, Márkától és fazontól függ, hogy kell e az e v agy sem. De már ez is kihívás, pedig ez eléggé átlagosnak mondható, a 75/J-hez sehol sem vagyok! :D
    Sajnos próba nélkül én sem merek elhozni egy darabot sem.

    Tudtok olyan pánt nélküli melltartóról, ami jó minőség, nem nyúlik, tart és Budapesten lehet kapni? Most arra vadászom, nyárra nem lenne rossz a pánt nélküli ruhák alá. :)

    VálaszTörlés
  26. 80 D-mmel együtt köszönöm ezt a linket Dorka. :) És a képregényeset is, nagyon vicces :). Nekem jelenleg 2 db hordható melltartóm van, mindkettő Triumph, az egyik fekete a másik testszínű. Illetve 2 db sportmelltartó, azok is Triumph, csak már megkezdte őket az idő és a mosógép, kezd megereszkedni az anyag sajni. Nyakbapántos, X alakúra csatolható és pánt nélküli melltartókról csak álmodom. Fürdőruhám sincs még idénre, tavaly Tescoban találtam és össze lehetett turkálni a tetejét meg az alját, és még olycsó is volt.

    VálaszTörlés
  27. lolli:
    ahogy olvasom megfájdul a hátam! :) tudsz linkelni ebayről, hogy honnan rendelsz? én se bánnám, ha olcsón megúsznám! :)
    pántnélküli melltartó...édesistenem! jobban vágyok rá, mint a világbékére! :))

    Perta:
    én ott sajnos nem találtam nekem megfelelőt, mind túl nagy volt a hátamra és kicsi a cicimre! :(

    Ami:
    nekem egy szandálom van, amit 10 éve vettem és már nem makulátlan tiszta, de tökéletes, félek, ha most vennék egy ugyanolyat, már nem bírná ennyi ideig. :(

    hajni:
    fúúú akkor találkozunk a ferencesek utcájában, tudom is melyik az, sokszor mentem el mellette és mindig be akartam menni, csak nem volt időm! :)
    nagyon köszönöm a tippet! :)

    Magdi:
    átváltottad angol méretre? mert ott a d nem ugyanaz, mint nálunk! én is találtam magamnak, pedig nekem nagyobb!
    ha a merevítő a hónaljadban van, akkor túl magasra van húzva a pánt, engedj kicsit rajta!
    merevítőt a müllerben láttam, de méretet nem néztem, ebből kiindulva lehet, hogy méteráru boltok is tartanak, vagy az ebay.

    Eraa:
    olvass vissza, írtak jókat a lányok, anita boltot érdemes szerintem!

    barbie: fürdőruha atyaég, arra gondolni se merek! :)

    VálaszTörlés
  28. szia Dorka, hát, ebay-es linket nem tudok, de ha írsz egy emailt nekem, kislolli@gmail.com-ra akkor adok egy elérhetőséget viszont nem ebay-est hanem magyaroraszágit. :)

    VálaszTörlés
  29. a méretet a nálunk kapható melltartó méretet írtam most már csak és általában Triumphot használok. természetesen a kalkulátorral átváltottam a méretet és sajnos így már nem volt nagy választék. és a próba még így is egy fontos mozzanat nálam

    VálaszTörlés
  30. lolli: írd ide, szerintem sokakat érdekelne! :)

    Magdi: akkor eleve ki van lőve ez az oldal, hacsak nem játszol azzal, hogy rendelsz és visszaküldöd, ha nem jó!

    VálaszTörlés
  31. az a baj h csak a csaj emailcímét tudom, akitől rendeltem, azt meg nem akarom így kiírni.. de majd megkérdezem tőle, hogy lehet e.

    VálaszTörlés
  32. ok, ha lehet, írd meg, biztos sokan örülnének! :)

    VálaszTörlés
  33. Sajnos én is a nagymellű lányok táborát erősítem.
    Egyszerűen felháborító, hogy nem nagyon kapni nagy méretben, ha lehet akkor horror áron. Én a triumph-ban veszek de 10.000Ft-ot borzasztóan sajnálok kiadni érte(ezért nincs is sok melltartóm kb 3-4db). Ismerek még pár oldalt, ahol lehet venni nagyobb méretet, de ott az árak a 20.000Ft-hoz közelítenek inkább.
    ez lenne az a bolt: http://angelinafehernemu.hu/

    A Tescoban ritkán találok, de ott jó áron van, szóval arra mindig lecsapok, csak az anyagától viszketek, mert műszálas, így azokat leselejteztem már.

    A bon prixtől is rendeltem már, de az sem volt tökéletes.

    Ráadásul szivacsos melltartóm pl nincs is, csak az öregasszonyos vastag pántú szivacs nélküli kapható, ami szivacsos az meg push up (bár nem értem a logikát nagy mellre minek push up?). 24 éves vagyok és lelombozó a látvány, mert van egy fekete egy fehér és egy fehér alapon fekete mintásom jelenleg. Ráadásul egyáltalán nem érzem magam nőiesnek benne.

    Nekem fazontól függ, de átlagosan 85E-90E kell. De van F kosarasom is és D is.
    Kiszámoltam több táblázat alapján és mindenhol más méret jött ki.

    VálaszTörlés
  34. Én is D kosaras melltartókat hordok, és sok előttem szólóhoz hasonlóan sajnálok tízezreket költeni a Triumph-ra. Ráadásul ott is úgy jártam legutóbb, hogy az egyetlen ami jó volt, egy egyszerű fehér volt. Mostanában viszont a Tesco-ban találtam néhány elég szép mintásat. A műszálasat nem igazán bírom, én is viszketek tőle, ezek viszont eddig elég jól teljesítettek. Kényelmesek, tartósak és még szépek is! :)

    VálaszTörlés
  35. Divatbolond:
    nekem tegnap jött meg a legújabb az uplifted lingerie-től és álomszép! egy szépet érdemes venni!

    réka:
    én a tesco-ban nem találtam a méretemben, marad az uplifted, amivel 100%ig elégedett vagyok! :)

    VálaszTörlés
  36. én megint túl vagyok a lehetetlen küldetésen :D
    fehér pánt nélküli melltartó, amit a nyári, "normál" kivágású ruhákhoz hordanék. rendelni nem mertem, mert eddig ilyet akárhányat próbáltam a méretemben, egy sem volt jó. furcsán "madonna-clip" effekttus, ilyen hegyes cicit formáltak.
    két hete jártam a megyét, amíg végül rátaláltam a tökéletesre, ami pedig a vicc a dologban, hogy a pécsi konzum áruházban a kínai közepén kitelepült triumphban kaptam :) éééééééés "D" kosaras csak, csoda a köbön.
    "Body Make-UP" a modell, egyszerűen fantasztikus! bár mostanában igen jó áron sikerült melltartókat vennem, így rendesen húzták a fogam, 7500 ft volt, de (eddig úgy néz ki) minden forintját megérte! ♥

    VálaszTörlés
  37. úúú ez tényleg lehetetlennek tűnik, de milyen jó, hogy sikerült! hurrrá!

    VálaszTörlés
  38. en otthon kuzdottem ezzel rendesen, mert nagy a mellem, viszont nem vagyok nagy darab... szoval kinzas volt. nem volt meret, se semmi... alapba mindi ideges es frusztralt voltam.
    kijottem angliaba, unokatesom egybol mondta, hogy jolvan megyunk venni, mert ez botrany... en megvoltam gyozodve, hogy jo meretet hordok...
    otthon a 95C volt az atlag, de mindig azt vettem meg, amit ugy ereztem jo volt, nem igazan foglalkoztam a szamokkal meg minden, mert total marka/fazon fuggo, szal ugy erzesre mentem...
    na itt aztan... kertunk idopontot a marks&spencerbe "igazitasra"... teljesen megvoltam halva, hogy majd engem itt nezegetnek meg minden. 48 perc alatt sikerult a neninek kitalalnia, hogy nekem 32G kell, ami otthon 85H, aztan igy nem hittem a fulemnek. :D es arban is kb 5000 ft-ra jottek ki, szepek, jo minoseguek... total megerte. fazonban is legalabb lattam 15 fajtat, nem csak a merevito-merevito nelkul-push up trio...
    azota sokkal jobb, mert ez tenyleg, mindent ott tart, ahol lennie kell. a hatam sokkal kevesbe faj, es tenyleg... a ruhak, minden mashogy all rajtam. szal a jo melltarto onbizalommal is jar ;) :D

    VálaszTörlés
  39. minden szavaddal teljesen egyetértek! :)

    VálaszTörlés
  40. Szuper ez a bejegyzés, jó volt olvasni, és a kommenteket is. Köszönöm. 90D, nem győztem bólogatni.

    VálaszTörlés
  41. Szia! Nem tudom még olvassa-e majd valaki ezt, de azért gondoltam megírom. Én a brastop.com oldalról rendeltem mostanában melltartót, az akciósak között egész olcsón lehet találni nagyon szép darabokat.

    A mértékegység átváltó nekem egy kicsit fura, hiányzik pl. a UK méretek közül az FF, GG, HH stb.

    Amúgy én ez (http://www.reddit.com/r/ABraThatFits/comments/rh26h/is_getting_fitted_for_a_bra_as_humiliating_as_it/c469bi0) alapján a leírás alapján mértem le magam, ajánlom, hogy te is próbáld ki. Elég ijesztő méret jött ki (32FF, ami itthon 65H-nak felel meg :) ), de baromira kényelmes az a melltartó, amit ez alapján rendeltem; hazaérkezve végre nem az első dolgom a melltartó leráncigálása magamról :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Nekem hazaérve még mindig első dolgom, hogy a melltartót lecibáljam magamról.
      Lehet, hogy nem is jó méretet veszek, de amikor felpróbálom a 75E -t még az üzletben jó (persze 20próbából 1db), de egy hónapon belül a körmérete kitágul, ás a melleim elindulnak a merevítő alatt kifelé. Kb 18 éve küzdök ezzel, de most lett teljesen elegem belőle. Én is düh rohamot kapok, de őszintén-minden reggel, amikor öltözésre kerül a sor. Abból a kettőből ami van azt válasszam amelyikből alul bújnak ki a cicik, vagy azt, amiben középen összetolódnak, és egy labdává formálódnak. Kényelmesnek egyiket sem mondhatom.Rendelnék én, adnék 10000,- is egy darabért, de akkor ne lötyögjön, de ne is szorítson. Ne csússzon le minden mozdulatnál a pánt a vállamról, és ne kelljen minden mosdóba menéskor felrángatnom a melleimet, mert kicsúszott a kosárból. Biztos van ilyen, de hol?

      Törlés
    3. één úgy szoktam venni, hogy a legbővebb kapcsolásnál is picit szűk legyen, pont azért, mert enged az anyag és így mindig feszes marad.
      amit leírsz, az alapján szerintem túl nagy a körméreted és túl kicsi kosarat hordasz!
      mérd le magad, nézz utána, mert a jó melltartót nem kell igazgatni és nem is érzed, hogy rajtad van, még a nap végén sem!

      Törlés
    4. Próbálj meg egy 70F, vagy 70G méretet. Nekem is ez volt a problémám, mint Neked Lakati, de hál Istennek megoldódott. :)

      Törlés
  42. szia cilaa!
    én még kaptam értesítést, úgyhogy olvaslak.
    nekem is sokkoló volt az első átváltás és az is, hogy nem kell fulladozni a melltartó alatt.
    köszia linket, meg fogom nézni!

    VálaszTörlés
  43. Én az angol eBayen is szoktam kutatni. Én 80H méretet hordok és még ebben a méretben is van választék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én valami miatt szkeptikus vagyok az ebay-jel szemben! :)

      Törlés
    2. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele és hát... az a Fantasie vagy Freya melltartó ami vagy 30 font webshopban, itt pl. 15-20 fontból itthon van.

      Törlés
  44. Válaszok
    1. nem tudom, de azt hiszem nem feltétlenül, mert van külföldi f is, szerintem a betűduplázás a kosarak közötti félút!

      Törlés
    2. A DD, az a D és az E közötti félkosár.

      Törlés
  45. Ejha .. kissé megnyugtató látni, hogy nem csak nekem vannak ehhez hasonló problémáim.. nos ami nagy melleket illeti jelenleg 85 g-h közötti méretekkel rendelkezem és már a gondolat is megrémít, amikor arra gondolok, hogy eljön a szoptatás ideje.. eddig a bonprix-től rendelem de lassan új "boltot" kellene keresni mert itt a G kosár a max. sajnos..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szoptatás tabu, hacsaknem kiderül, hogy attól összemennek a cicik! ;)

      Törlés
  46. Hűű, mit találtam! Itt egy oldal, ahol a külföldről rendelhető melltartókról alapos leírásokat tesznek föl a szintén nagyobb kosárméretű viselőik, pontos méretek megadásával, személyes tapasztalatokkal. Nagyban megkönnyítheti a webshopokban, eBay-en való vásárlást!
    http://www.bratabase.com/

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok!

    Nekem is nagy cicim van, 75F-es méret. Nekem eddig legjobban az angol Panache melltartói váltak be (www.splendi.hu), imádom őket! Nem kell ráncigálni, igazgatni, szóval minden a helyén van.
    Próbáltam már F&F-es melltartót is, de óborzalom! Úgy vagyok vele, hogy inkább ritkábban veszek, de az tökéletes legyen!

    VálaszTörlés
  48. sziasztok
    Én két gyermekes anyuka vagyok. 12 éves korom óta szinte minden évben melltartóméretet váltottam volt mikor 2-3 méretet is ,és ráadásul nem ikrek mert az egyik nagyobb. 18 évesen már 10 ezerért volt rám melltertó. Jelenleg szoptatok és a kosár méretem 85K. Sohasem voltam kibékülve a melleimmel főleg hogy még most is nőnek és 28 éves vagyok. Jelenleg van 1 db ami jó rám. De nagyon vásárolni sem tudok ilyen árak mellett. Téboj. Köszönöm hogy végre traláltam valakit aki segített kicsit. Kisvárosban élek nagy lehetőségek nincsenek és idáig a neten sem találtam semmit. Nem tudom hogy rendelek e neten én óckodom tőle mivel boldban is kiakadok sokszor a lehetőséghiány miatt. Fürdőruhám már 7 éve nincsen a silány választék és horibilis árak miatt. Hát nem egyszerű ilyen méretekkel élni. De mütéttől tartok és másodsorban a péztálcám sincs hozzá.

    VálaszTörlés