2014. október 29., szerda

Menütervezés

Megígértem, hogy megmutatom, hogyan áll nálunk össze egy heti menü, remélem örültök neki és annak is, hogy most nem írás, hanem videó született.


Lehet, hogy valami miatt a blogger nem engedi a kommentelést, úgyhogy, ha hozzászólnátok, akkor a facebookon találkozzunk!

12 megjegyzés:

  1. Szia Dorka! Regen is szerettem a videoidat de mar el is felejtettem hogy milyen varazslatos, megnyugtato hangod van. Meg csak 1:27-et neztem meg a videobol de muszaj volt gyorsan ideirnom ezt. :) Meg sok sok ilyet! :))

    VálaszTörlés
  2. <3 <3 <3 nagyon köszönöm! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyebkent a video is szuper, szakacskonyv ajanlasok mindig jol jonnek. Nekem az a legnagyobb bajom hogy neha ramjon a valtozatos fozes iranti igeny, akkor keresek recepteket, aztan szep lassan elfelejtodik, es visszaterek az uncsi receptekhez. Valoszinuleg listat kene vezetnem... Ja es REPA! :))

      Törlés
    2. Úú, igen a lista nagyon jó ötlet, nálam is vannak hullámok, de nem erőltetem, akkor főzök újat, akkor kísérletezek, ha nagyon jól esik, ha nem, akkor maradok a rutinnál, a lényeg, hogy ne haljunk éhen.
      Basszus a répa...hogy juthatott pont az eszembe?? Annyira ciki! :))

      Törlés
  3. Majd ha elaludt mindkettő, megnézem. Mert én is imádom a hangodat (célzás a személyes találkozó sürgetésére ;) )
    nálam úgy néz ki a menutervezes, hogy egyszer összeírtam egy excel-be az összes kaját, amit szeretünk, szoktunk főzni, stb. Aztán hónapról hónapra egymás alá pakolom a rubrikákat, így nincs ismétlés, látom, mikor lenne túl sok tészta vagy krumpli, stb. Persze ettől lazán eltérek, ha közbejön valami, de legalább van egy mankó, amihez nyúlhatok. (áá, és Nóri itt kacag mellettem, álmában. Kész vagyok... :D Bocs az off-ért :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vettem a célzást és nagyon jó lenne már újra látni Titeket! :)
      Biztos voltam benne, hogy Neked van erre trükköd :*
      Nórinak pedig milli ó puszi, lehetne még ennél is aranyosabb?

      Törlés
  4. Annyira kedves személyiségnek tűnsz ^^ Ha időd engedi, legyen több videó! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádtam!!!!Köszi érte! :))))))))))

    VálaszTörlés
  6. Ez szuper volt!!! Hasznos is :) Köszi!

    VálaszTörlés