2013. május 1., szerda

Youtube trükk és tanulság

Mielőtt belevágnánk, mutatok egy szuper videót a youtube-ról, amit ha becsületesen végigcsináltok, akkor olvashatjátok tovább a bejegyzést.


Ijesztő lehet a címe, jó is, hogy nem látszik, ha beszúrom a videót, de nyugodjatok meg, senkinek sem lesz tőle olyan a karja, mint Madonnáé, csak simán jól átmozgatja a karokat. Egy hónapja csinálom hébe-hóba, mondjuk hetente kétszer és azt kell mondjam, hogy észrevettem, hogy elmozdultam a konyhásnéni-madonna-skálán a kívánt irányba.

Most pedig, elárulom a trükköt, ami remélem, hogy legalább olyan jól jön nektek, mint anno nekem, amikor egy munka miatt, internettelen helyen kellett egy youtube videót lejátszanom.
Előre utánanéztem, hogy hogyan lehet ezt megoldani, hogy a videó a gépemen is meglegyen. Döbbenetesen egyszerű az egész, úgyhogy remélem nem égek be, hogy ezt már rég tudja mindenki, csak nekem újdonság, mint az, hogy az őz férje nem a szarvas és még sorolhatnám. Tehát:

1. Válaszd ki a letölteni kívánt videót a youtubeon, mintha csak meg akarnád nézni, nem baj ha el is indul. 
(Itt szeretném megemlíteni, hogy nem támogatom a kalózkodást és letölteni bűn, ne csináljatok ilyeneket, én se fogok...)

2. A www. után írj be két s betűt, így:

 
...és nyomj egy entert.

3. Erre az oldalra fog navigálni:


Kattintsatok valamelyik felbontásra azok közül, amikre a nyíl mutat, erre felugrik egy ablak, ami megkérdezi, hogy mentse-e a file-t. Természetesen azt kell mondani, hogy mégse, különben letöltenénk a file-t nézhetnénk internet nélkül és megtennénk az első lépést a bűnözővé válás felé.

Ismertétek ezt a trükköt? Hogy tetszett a torna? 
(Akinek nem sajog a tricepsze kommentelés közben, az lebukott!)
Mi az, amit a többi embernél később tudtatok meg?
Láttátok a fenti Jenna Marbles videót?

23 megjegyzés:

  1. nekem teljesen újdonság ez a trükk, köszi! Én youtube downloaderrel szoktam vacakolni, de utálom, mert mindig erőszakoskodik, hogy mindenfélét akar a böngészőmre tenni :P
    Legközelebb ki is próbálom ezt a módit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is volt és én sem szerettem, folyamatosan frissíteni kellett, különben nem ment minden videó!

      Törlés
  2. nekem újat mondtál vele, így legalabb nem megy el mindig 5 perc mire megtalálom a torna programom a youtube-on /gondolok itt a smart TVn való videók betöltésére :)/.Ezer hála érte :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is emiatt lett kedvencem, utálom, ha tornázásnál 2 videó között bejön egy reklám!

      Törlés
  3. na, akkor mától én is elkezdem megszüntetni a szárnyaimat! köszi a videót :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, a Te szárnyaid ennél masszívabbak! :)

      Törlés
  4. Nekem nem akar működni! Nem hozza elő a letöltés ablakát. :(

    VálaszTörlés
  5. Én erre esküszöm: http://www.freemake.com/
    De ezt a trükköt is kipróbálom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ehhez le kell tölteni a programot, nem?

      Törlés
    2. igen, le kell, de gyorsan és jól működik, utána pedig már csak ctrl+c ctrl+v az egész.

      Törlés
  6. Jujj, de jó! :) Mindig az unokaöcsémet szoktam ilyen ügyben zargatni, már volt, h úgy vette fel a telefont, h "mit nem tudsz nyanya?" :) Ismertem ezt a tornát, akkoriban kezdtem körülnézni tízperc ügyben, amikor párat feltöltöttél. Kicsit sem sajog a karom, de van egy majd' 20 kilós súlyzóm, szóval edésben vagyok. Fáj helyette a comb- popsi- has trió, így is ér? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. máskor zargass engem! :)
      jaj azok a legjobb súlyzók, én is nagyon szeretnék végre egyet! :)))

      Törlés
  7. Nagyon szeretem az általad linkelt tornás videókat, szinte mindegyik leszedtem, és rendszeresen tornázok rájuk. Én egyébként eddig YTD-t használtam, ez némi alkalmi makacskodást leszámítva jól működik, de az új trükköt is kipróbálom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pont ma gyűjtöttem még rengeteget, tesztelem őket és ha jók, meg is mutatom!

      Törlés
  8. Na én most lebuktam :( de olyan fáradt vagyok hogy felkelni se tudok :( amúgy számomra tökéletesen új dolog ez a fajta letöltés, nem mintha töltenék le bármit is... :D bár Magyarországon letölteni saját célra úgyis szabad, csak eladni nem :D

    VálaszTörlés
  9. Köszi, hogy leirtad, hogy nem lenne szabad videót letölteni! :) végre tornázhatok Tiffany-val, akkor is ha szakadozik a net! :)) és amugy ha már itt tartok, imádom Tiffanyt, és örülök, hogy megmutattad! hihetetlen milyen rövid idő alatt meglátszik az eredménye! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó, hogy ezt írod, pont ezen gondolkoztam, hogy nem hiszem el, mennyire látványos, de azt hittem, hogy csak én mesélem be magamnak, de ha már ketten vagyunk, az más! :))

      Törlés
  10. Én sem tudtam eddig erről a módszerről, de örülök, hogy megosztottad velünk!
    El is határoztam, hogy az összes olyan videót, amire tornázni szoktam egy mappába összegyűjtöm és így már csak el kell indítani, nem kell keresgélni, jaj de szuper, köszönöm Dorka!!! <3
    Eddig nem sokat edzettem, mert iszonyat lusta vagyok, de ezek után végre újra csinálom a vidiket, hol Rékázok, hol ezeket a 10 perceseket nyomom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is pont emiatt szeretem a legjobban ezt a módszert! :) örülök, hogy tetszik!!

      Törlés
  11. Köszi!!! A videót és a tippet is.

    VálaszTörlés