2013. május 25., szombat

Fazon a kertszegélynek

Elmondhatatlanul sok tennivaló vár ránk a kertben, úgyhogy semmi oka nincs, hogy ezzel a szinte lényegtelen feladattal kezdtem, de szemet szúrt és azóta nagyon zavar, úgyhogy jöjjön az első kerti szöszmötölésem videón.
 

Valamiért megint nem lehet beszúrni, idővel javítom, addig ide kattintva nézhetitek meg.

Ti minek álltok/álltatok neki először a kertben? Mi az amit ha egyszer kiszúrtok, onnantól kezdve annyira idegesít, hogy másra nem is tudtok koncentrálni legyen szó kertről, vagy bármi másról?
Miben hasonlítotok a szüleitekre?

15 megjegyzés:

  1. első kommentelő!!! jajj Dorka annyira jó hogy a sok ösztökélésre végre kedvet kaptál a videózáshoz és rendszeresen posztolsz, én naon örülök neki személy szrint. ez maradjon is így. ( nyári hűsölési tippek, stb, szúnyog ellen, h ne csípjen a hagyma és stb, receptek, főzések várhatóak, ill. vicces idóta sminkek ? mint a Marlene Dietrich, kb farsangi, de naon profi, és aranyos.) ja és a LÉNYEG (remélem elolvastad eddig) szakadtam ezen az apukám lánya, ugyanis OLLÓVAL VÁGOM AZ ÚTTESTET !!!! naon jó a humorod te lány, enyje, te egyeneskedvelő építész. tervező v műszaki diplomád van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm köszönöm! :)
      szerkezettervező áll a papíromon...nem tudom mit is jelent, a lényeg, tervezni szerettem mindig jobban.

      Törlés
  2. Hú nem csodálom, hogy idegesített, az ilyen apróságok engem is az őrületbe tudnak kergetni. :)
    Sosem voltam még kertben, úgyhogy nem tudom minek állnék neki, de nagyon remélem hogy egyszer kertészkedhetek majd a saját kis udvaromon.

    Én apura hasonlítok abban nagyon, hogy megérzem ha felém néz az evőeszköz a tányérról, és zavar. :D Nem szeretem ha felém fordul a kanál vége a bögrében, a merőkanál a levesben, el kell forgatnom. Ha nem arra nézek is érzem hogy valami nem oké, és elforgatom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj ez de fura és egyben milyen kedves is! :)

      Törlés
  3. Nekem nincs saját kertem, de a gyerekkoriba még mindig hazajárok.
    http://inkabringa.blogspot.hu/2013/05/varazslatos-kert.html

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ki csinos lett az a szegély ;)
    Én inkább a nagyszüleimre/dédszüleimre hasonlítok nagyon viselkedésben, a szüleimre leginkább csak külsőleg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én őket sajnos nem ismertem, nem veszek észre hasonlóságokat :( úgyhogy a szüleimben keresem magam! :))

      Törlés
  5. sokat gondolkoztam, de beugrott: apukámmal a kedvenc párnakombinációnk a nagypárna+kispárna. ha valamelyik nincs, egyikünk se tud aludni :D

    VálaszTörlés
  6. Ez műfű, hogy ennyire egyben feljön? o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, csak nem tud mélyre nőni az aszfalt miatt!

      Törlés
  7. Most azért megnyugodtam, hogy nem csak nekem vannak bogaraim :D Nekem ami a kertben szemet szúr az a gaz. Egyik ismerősünknél voltunk háztűznézőbe és kivitt minket a kertbe megmutatni, hogy milyen szuper kis fűszeres kertje van, én meg majdnem kértem egy kapát, hogy had gazoljam ki, hát az úgy nem kert, hogy derékig érő gazok vannak benne :D Nekem a gaz szúrja a szemem... mert ha valakinek nincs ideje, kedve kertészkedni akkor inkább ültesse be fűvel... de a veteményes legyen már rendezett :D Ezt a gazfóbiát nagyikámtól meg a szüleimtől "örököltem" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ezzel én is nagyon egyetértek! a gaz rettenetes egy dolog!!

      Törlés