2013. március 28., csütörtök

Nyomtatható nyuszis dolgok húsvétra

Nagyon régen jártam Mr.Printables oldalán, de amint húsvéti nyomtatható dolgokat kerestem, egyértelmű volt, hogy hol a helyem. Szerintem a húsvét (templomon kívüli része) a gyerekekről szól, vagy azokról a gyermek lelkű felnőttekről, akik ilyenkor is kúsznak a fűben csokitojásokat keresve. 
Ez a bejegyzés nekik (nekünk) szól, nézzük is sorra az idei nyuszikat:

free printable party favors bunny bag 2 free printable party favors bunny bag 1

Kedves arcú, nyuszi-dobozok, azoknak, akik nem akarnak keresgélni, hanem minél előbb a tárgyra térnének. Akik szeretnek keresni, azoknak kedves ötlet lehet a dobozban elrejteni utasításokat, hogy hol vannak elrejtve a finomságok, amiket aztán lehet a dobozba gyűjteni. 
Innen tölthetitek le őket: csíkos, zöldpiros, nagyrózsaszín, kisrózsasszín

Maradva a nyuszis vonalon, jöjjenek a cupcake tartók, amiről én (az anarchista) el tudom képzelni, hogy tojásokat teszek bele.

printable cupcake wrappers

Barna és fehér nyuszi, szinte már túl cukik lesznek, ha az egyik fülüket félig lehajtjuk!

Akik szeretik a dolgokat rendeltetésszerűen használni, azoknak pedig itt vannak a -hivatalosan is- tojás tartók. Nagyban megkönnyíti a tojást festést, ha helyette tojás-bajusz-rajzolást tartunk és nem  színezzük be egy életre a körmeinket és a konyhabútort lehetetlen lilára.

easter-crafts-for-kids 
Őket, illetve a ruháikat innen lehet letölteni. 

Hasonló ötlet, de a fiúsabb vonalon, a tojás felek alá nyomtatható autók, innen.

printable easter crafts for kids

Remélem találtok kedvetekre valót! 

Hogy álltok a készülődéssel? 

Én egyelőre nagyon hálás vagyok, hogy nem azon múlik Jézus idei feltámadása, hogy a lakásunk rendben van-e, megkockáztatom, hogy soha nem volt ilyen felfordulás nálunk. 
Szerencsére a húsvéti nyuszinak nincsenek olyan magas követelményei, mint a Mikulásnak, úgyhogy talán benéz idén is, ha belát az ablakon, remélem ijedtében elszórja az összes csokiját a kertben.

4 megjegyzés:

  1. Jópofák :) ha lesz még ereje a nyuszinak két orrfújás között bizti gyárt ajándéktartókat :) A lakás takarítás szempontjából szerencsére jól áll, de azon kívül sehogy sem.. hoztam be aranyesőt, h majd húsvétra kinyílik, de már el is nyílott.. A kisfiam is és én is betegek vagyunk, azon túl, h a szívem szakad érte, katasztrófa, h nem tudom átadni magam némi horizontális döglődésnek. Mindketten nyűgösek vagyunk, neki se állok közösen dekorálni, sztem lebontanánk a házat.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cukik!
    Amúgy sehogy sem állok :(

    VálaszTörlés
  3. Ismétlem az előttem szólót. Irgalmatlanul nyűgös vagyok, másnaponta fogorvosnál verem el az időt és a pénzemet. Utálom ezt a hosszúra nyúlt telet, ráadásul megjelent a talajvíz a pincében-->ez éjszakai inspekciót, esetleges holnap reggeli "mindent fel kell hordani" akciót, szivattyúzást jelent. Voltam már ünnepélyesebb hangulatban is. Kati

    VálaszTörlés
  4. jaj de jó visszaolvasni kis lemaradással, lányok, itt a tavsz!!!

    VálaszTörlés