2013. március 18., hétfő

Motiváció a hétre #8

Most pont így látom az évszakokat. Örök-tél, 1 márciusi nap, ami igazán meleg és indokolatlan optimizmussal tölt el, megint tél, épphogy-tavasz, nyár, épphogy ősz.
Nagyon remélem, hogy most már abban a kis szelet télben vagyunk, amit a tavasz követ, ugyanis rengeteg tervem van a tavaszra, de egyszerűen nem tudok addig neki állni, amíg minden havas és 0 fok van.
Nademajdha...

Nektek vannak évszakhoz köthető terveitek? Melyik évszak a kedvencetek?

10 megjegyzés:

  1. nekem a tavasz és az ősz a kedvenc évszakom, mikor lábalunk ki a télből, akkor a tavasz, mikor már elegem van a melegből, akkor az ősz. már nagyon várom a tavaszt!!! erre persze rátesz, hogy a kedvenc youtube vloggereim mind Kaliforniában laknak, ahol vígan járkálnak kisruhában, ujjatlan topban és rövidnadrágban nyitott cipővel... én is ilyen időt szeretnék!=) tervek tavaszra... nem túl hosszú távú, de szeretnék sütni egy isteni finom húsvéti kalácsot, vagy akár többet is. rákaptam a kelt tészták készítésére, és a család azt mondta, jó is vagyok benne.=)

    VálaszTörlés
  2. Hát nekem a tavasz az örök favorit, több szempontból is:
    1, Születésnapom. :)
    2, Végre kezdhetek sminkelni rendesen, mert a hűvös szél, nem fújja ki a szememet. (Ebből a szempontból az Őszt is szeretem, mert akkora már nem izzadom le a sminket)
    3, Hőmérséklet szempontjából a kedvencem. Lehet, hogy dilis vagyok, de nekem a kényelmes öltözet a hosszú ujjú póló és egy halásznadrág. :)


    ************
    www.imadeitiloveit.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Én most bukkantam rá a blogodra, de csudi jó estét szereztél nekem, marha jó tippjeid vannak! Ha nem lennék álmos, mindent elolvasnék, holnap bepótolom! :)
    Köszönöm neked! :)) Bocsi, hogy ide írtam. :)

    VálaszTörlés
  4. Igazi nyárpárti vagyok :) Kora reggeli kávé a teraszon, vacsi kint, bejönni csak ha tényleg fontos. Idén tavasszal- majd ha egyszer eljön..- szeretném kicsit virágosítani az udvart, teraszt. Már nem tapossák szét a mesteremberek, hogy "majd kinől az, angyalom.." A klematiszról nem tudtam leszedni a vakolatot :(

    VálaszTörlés
  5. Régen a nyár volt, most már a tavasz mert a nyár rendszerint túl meleg, a hőséget nem bírom :( (öregszem?) Várom a tavaszt, különösebb tervem nincs csak hogy végre ne kelljen 3* feladnom sálat, sapkát, kesztyűt, kabátot a gyerekekre, hanem csak egy pulcsi, vagy vékonyabb kabát és mehessünk... már ennyinek is nagyon fogok örülni :))) De azért fura lesz a Húsvét ha marad ez a hideg vagy az "évszakhoz képest hidegebb" idő. Bár ha nem fog esni, nem fúj orkán, azzal is kiegyezem egyelőre :)

    VálaszTörlés
  6. Én vagy "kinyaraltam" és feltöltöttem magam a múlt nyáron, vagy csak simán jól állok a dolgokhoz, de engem nem zavar a tél. Ez van, örülök az esőnek,a szélnek, a sálnak, meg a hosszabb nappaloknak. Ha tavasz lesz, akkor annak fogok! Inkább a folytonos időjárás-témázás zavar egy kicsit. Szerintem fogadjuk el, ami van, és ne sürgessük az időt - így is, úgy is megöregszünk! :) :) :)

    VálaszTörlés
  7. A tavasz az abszolút kedvenc, mert akkor még sok van hátra az évből, de a kezdeti kiadós sokkon már túl vagyok (év elején van a szülinapom, meg ugye az új évszámmal is barátkozni kell, ez nálam eltart 1-2 hónapig, addig mindig elrontom a dátumot).
    Egyébként minden évszakban szeretek valamit. Tavasszal nem bírok betelni az életigenléssel és a virágba boruló tájjal. Nyáron imádom a kellemes estéket, hogy nyitott ablaknál csiripelnek a madarak, ciripelnek a tücskök. Ősszel elvarázsolnak a színek, egyik barátnőmmel mindig sétáltunk régebben és élveztük ahogy belegázolunk a lehullott falevél halmokba, közben kávét kortyolgattunk és beszélgettünk. A tél pedig az igazi begubózás számomra. Az ember befelé koncentrál fizikailag és lelkileg is, jönnek az ünnepek, ha szerencsénk van és hó esik, akkor éjjel is világos van, olyan különleges...és aztán jön megint a tavasz :D Hát nem csodás???

    VálaszTörlés
  8. Zh...hát én is így érzem most! Ma is arra ébredtem, hogy havazik. :( S mivel közvetlenül az ablak alatt található az asztalom, akarva-akaratlanul (még behúzott sötétítővel is) látom, ahogy szép lassan beterít mindent a hó. Ismét.

    VálaszTörlés