2013. március 21., csütörtök

Kincs(ek) a Tescoban

Vásárlás közben épp azon gondolkodtam, hogy úgy írnék ma valami rövidet a blogra, de nem jutott eszembe mi legyen az, márpedig csak azokról szeretek írni, ami úgy jut eszembe, hogy a fejem fölött kis izzó jelenik meg. Ez ma a Tescoban megtörtént, találtam valamit, ami hasznos lehet.

A neve hivatalosan Flexi Tub 42 literes műanyag dézsa. Nem gyönyörűek?


Szívem szerint mindegyikből hoztam volna haza egyet, annyi mindenre lehet használni. Szennyes, vagy játék tartó, tűzifa hordó vagy akár bevásárló kosár (amint az alábbi ábra is mutatja).
Tegnap a Butlersben egy hasonló műfajt néztem, de nagyon drágának találtam és megpakolva nagyon kényelmetlen volt a fogása, ez szuper kényelmes, puha műanyagból van, tehát a két füle összefogható. 1000ft-ba került, úgyhogy jött velem haza!



Amint látható elfér benne irreálisan sok smoothie, babapopsitörlő és jégsaláta, a 3 kedvenc termékem a Tescoból.
Ha felmerült volna pár kérdés, most megválaszolom őket: igen, miattam hiánycikk Pécsen a smoothie, nem, Kalács még nem próbálta ki és nem, nem lett titokban gyerekünk, csak ezzel a kendővel takarítok mindent, nem. Nézzetek körül, ez a típus nyert a dívány tesztjén, popsin nem teszteltem, de egyébként szuper és most a 4db-os 1200 ft, amíg a 2db-os 1000. Nincsen kirakva fő helyre, kicsit kutatni kell, de megéri.

Mire használnátok ezt a dézsát, ami lengyelül kosz névre hallgat? Melyik szín tetszik a legjobban? Van valami, amiből irreálisan sokat vesztek? Mi az amiért szerintetek érdemes tescozni?

26 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon jópofák. :D Nekem az a rózsaszínes vagy milyen szinű tetszik. :D Használni meg, hm... a kreatívoskodós cuccaimat tudnám elképzelni benne, vagy állítva a füzeteimet könyveimet, legalább nem csak úgy az ágy alatt kötnének ki. :P :D

    VálaszTörlés
  2. sziasztok!
    bár gyerkőc nekem sincs, a keresztlányomat az anyukája bizony ilyen kisdézsában fürdette, míg elfért benne. és ahogy írtad is, egész olcsó, nézzetek utána, mennyiért lehet hivatalosan is fürdetődézsaként forgalmazott, egyébként pedig ugyanilyen holmit kapni. :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg remek! Jó kis dézsák :)
    A popsitörlővel takarítasz??? Ez mekkora ötlet! Én eddig antibakteriális kendővel törölgettem a kilincseket, meg a távirányítókat, de marha drága (és pikk-pakk kiszáradnak a kendők, hiába zárod le a dobozt rendesen), a flakonos-fújós kiszerelés jobban bevált, ráfújtam a kiszáradt kendőkre (ez meg már tiszta blama).
    A múltkor fűszeresvajas pisztrángot vettünk leárazva (4.000,- Ft helyett 750,- Ft volt és isteni finom), illetve volt szerencsénk fűszervajas lazacfiléhez is...az nem volt ennyire akciós sajna (1.500,- Ft helyett kb. 700,- Ft) Amúgy a tigris vekni verhetetlen, meg imádom a karamellás fánkot is (tömény!!!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én most az egész házat ezzel sikáltam végig, csodát művelt! 1-2 csomag fogyott el csak! :)

      Törlés
  4. Ez szinte mindig kapható a Lidlben és az Aldiban is, különböző színekben.:)

    VálaszTörlés
  5. Mi a Jysk-ben vettünk nekünk rózsaszín van, de kb. 2 használat után leszakadt az első füle, aztán a másik. Nem bírta a mosott ruhákat.. :D nagyon nehéz dolgot nem érdemes bele tenni mert nem bírja el. Persze kitudja :) De mái napig használjuk fülek nélkül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj de jó, hogy írod, azóta vigyázok vele nagyon!
      én az emelet-földszint közötti pakolásra használom, arra szuper!

      Törlés
  6. Ezer éve nem jártam TESCOban, de mist lesz egy köröm, mert én is kinéztem a Butlers-ben ezeket a kosarakat, csak drágállottam kicsit. :) Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én szinte csak ott vásárolok már! butlers a leárazásoknál a kedvencem!

      Törlés
  7. Már egy ideje én is szemezek vele a Tescoban. Nálunk Tolnán kicsit olcsóbbért 799 ft-ért osztogatják.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jónak tűnnek ezek a dézsák, anyukámék jól tudnák használni őket szüretkor. Számomra a babatörlőkendő kicsit drága lenne törölgetésre, én papírtörlőt használok, de csak nagyon módjával, illetve szoktam vásárolni antisztatikus törlőruhát, ami mosható, és sokáig lehet használni. Mostanában igyekszem egyre zöldebb lenni, és minél olcsóbban és környezetbarátabban megoldani mindent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vigyázz, mert állítólag nem bír ki nagy terhet!
      teljes áron drága lenne, de így nagyon jól jártam, kevés fogy belőle!

      Törlés
  9. hihi:) pont tegnap vettünk ilyen popsitörlőt (bár mi az eredeti funkcióját használjuk) ugyanott... közeli szomszédság:) A tescoban leginkább lakásdekorációs holmit szoktam venni, mert (szerintem) jól néznek ki, és az áruk sem vészes. Főleg, ha szezonvégi akcióban veszem meg, akkor pláne olcsó, és hát mivel nem követem annyira a divatot, azaz nem cserélem évente a színeket-formákat, úgyis felhasználom majd egy év múlva... (A halloweeni és a húsvéti dekoráció mindig ilyen leértékelésekről van.) Ami még verhetetlen: a tesco sajátmárkás konyhai tisztítószere. Nagyon szeretem: olcsó, jó illatú, szépen tisztít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, aki tudja arra használni, annak nagyon jó.. :)
      most rengeteg halloween és húvéti cucc van fillérekért!
      ki fogom próbálni, köszi!

      Törlés
  10. én kb 2-3 éve szereztem be ezt a "dézsát",mosás után mindig ebbe pakolom bele a vizes cuccokat és viszem teregetni, nagyon strapabíró anyagból van! ha sok lim-lom felhalmozódik és nincs időm elrakni, csak ebbe beleömlesztem és később elpakolom, nagyon hasznos kis eszköz. és mivel ilyen klassz rugalmas anyagból van, szűk helyekre is volt már hogy bepaszíroztam,semmi baja nem lett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj remélem, hogy akkor a miénk is hosszú életű lesz!

      Törlés
  11. sárgát!!! Kedvenc színem :)
    Tároló mindig jól jön, pláne ha elég beledobálni a cuccokat, cska már nem férne itthon :o
    tescoban a svaanyúságos pultot szeretem, itt nálunk van kimérős, olyan, mint a piacokon, remek és minden nagyon finom, nincs az a befőttízük ami a tartósítószer miatt van minden egyéb, csomagolt verzióban. A gyerek meg az autós bevásárlókocsit szereti
    Te miylen smoothiet veszel ott? Eddig ilyesmit csak Pennyben láttam, de a tesco túl nagy, sosincs türelmem/időm körbekutakodni és utálom, hogy sosem találom meg az egyszerű dolgokat sem :(
    És köszi a törlőkendőtippet, ez tényleg jó ár! Úgyis mennünk kell, eszembe is jutott, a pelenkát is itt vesszük csak. de ez nem olyan izgi dolog, mint a dézsa :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gyümölcsöknél van rózsaszín és narancssárga smoothie, dobozos és kis palackos. csak gyümölcs van benne és isteni. a téli vitaminbevitelem szinte csak ebből állt!
      pelenkánál nincs izgibb! :)

      Törlés
  12. váóóóóóóóó
    én eddig jysk ben néztem ki ilyet, 2990ért de úgy látom akkor létezik olcsóbban is úgyhogy megyek veszek :)

    VálaszTörlés
  13. Smoothieeee :D az olyan finoom :D te mennyiért szoktad venni és milyen márkájút, fajtájút? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a Tesco-sat szoktam venni, 200ft körül van!

      Törlés