2013. március 26., kedd

Csakazértis húsvét

A bejegyzés bekezdésébe képzeljetek el egy 200 szavas puffogást, amiben megemlítem a nálunk leszakadt 30 cm (!) havat, a napok óta tartó, hasztalan hólapátolást és azt a csomó tervet, amit ez az egész keresztbe húzott. Képzeljétek ide, mert leírni nem akarom, nehéz lenne kikerülni a csúnya szavakat és nem akarom, hogy az anyukám innen tudja meg, hogy én ilyeneket használok.
Tehát akkor térjünk is a tárgyra, húsvét, most hétvégén, csakazértis.

Tudom, hogy keveseknek van tavaszi hangulata, ezért kerestem valamit, ami ezen segíthet. Nagyon örültem, hogy a keresést nem kellett tengerentúlra kiterjeszteni, sőt az országhatárt se kell végre átlépni, hogy találjunk csodálatos húsvéti dekorációt. Annyi dolgunk van, hogy felkeressük Karcsi papírboltját. A szezonális fül alatt vannak a nyuszik. Ilyenek:

Azoknak is akad, aki inkább a barikat preferálja...


...vagy a tojásokat.

Álomszépek, igaz? És a szervezetre gyakorolt pozitív hatásukat is meg tudom erősíteni, történt ugyanis, hogy tegnap egy rettentően bunkó ember annyira felbosszantott, hogy remegtem az idegességtől, úgyhogy leültem a gép elé és hosszú perceken át a selyempapír pomponokat néztem. Hatott! Kell ennél jobb ajánlás?

Kedves Kata, ismeretlenül is gratulálok, szeretem amit csinálsz, csak így tovább!

Titeket mi nyugtat meg? Mivel dekoráltok húsvétkor? 
Ha stipistopisat játszanánk, mit választanátok Karcsi papírboltjából?

25 megjegyzés:

  1. énis sztrájkolok
    edzőcipő+dzseki pulcsi cseszd meg nagykabát és csizma :D csakazértsemveszemfelpunktum :P

    VálaszTörlés
  2. A báránynál széles mosoly került az arcomra :)
    Tudom, miről beszélsz, pécsi vagyok :D A hó a kisebb problémám, szeretem, csak nem normális március végén, és megint aranyáron lesznek majd a gyümölcsök. Inkább az a rossz, hogy napok óta nem sütött a nap... az utóbbi hónapokat ez mérgezte meg nálam, amúgy imádom a téli időt és a hosszú, bélelt bőrkabátot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pécsiek a blogon! <3
      D-vitamin túladagolást tudok javasolni!
      én amerikában vettem észre, hogy kevesebbet alszom és nem bírom abbahagyni a mosolygást!
      süss fel nap!!

      Törlés
  3. Én is pécsi:) Amikor reggel felhívott a szerkesztőm (miközben tojást festettem húsvétra a lányommal), hogy már megint a havazásról kell forgatnom, eléggé kiakadtam... Már nem tudok több szinonimát a havazásra: másfél hete 3 teljes napon át erről kellett beszélnem... Csakazértis kinthagyom a nyuszis koszorút az ajtón, hiába lóg róla tízcentis jégcsap:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pécsiek a blogon! <3
      jaj én rengeteg szinonimát tudnék a hóra, de nem tudom használhatod-e őket! :)))

      Törlés
    2. szerintem már az ÖSSZES létező variációt ÉS kombinációt használtam... Legyen egy otthonka-blogtali valamikor:) a helyszín: Pécs:)

      Törlés
    3. benne vagyok! kíváncsi vagyok rátok! :))

      Törlés
    4. szervezzük vagy szervezed? :) Húsvét után?

      Törlés
    5. jaj lemaradtam kicsit, így egyértelmű, hogy húsvét után!
      még barátkozom a gondolattal és ha összeszedtem a bátorságomat, akkor megszervezem! :)

      Törlés
  4. Siklós jelenkezik :) A hóra már nem tudok mit mondani... :/ fura volt a szánkót húzva a húsvéti teendőkön gondolkozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Siklós <3
      haha, gondolom! tipikusan olyan tavasz ez, amit majd mesélünk az unokáknak!

      Törlés
  5. Én Szegedről jelentem, hogy a hó súlya alatt behajolt az ablakba egy bazi nagy fa... Csak lestem...konkrétan nekidőlt az üvegnek (a második emeleten lakunk). Kitartást mindenkinek. Kedvem támadt hozzákezdeni a színes nyuszi gyártáshoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hello Szeged! :) lehet, hogy csak benézett hozzád a fa?!

      Törlés
  6. Én Bécsből írok. Kérem szépen én már napok óta úgy kelek, hogy nem merek kinézni az ablakon, napok óta ugyanis csak a hófehér tetőt látom ami a szemben lévő épületé... Már sírni van kedvem reggelente. Ráadásul most töltöm már a második napomat a kéthetes szabimból, de az időjárás-jelentést elnézve az egészet hasonló ka*i idő fogja jellemezni... :(

    Én már csináltam sok-sok húsvéti dekort, saját kezűleg, például a koszorú most készül, kéremszépen WC-papír és papírtörlő gurigákból! :) A nyuszis papírkák nagyon aranyosak, de én vagyok elég elvetemült, hogy magam rajzolgassam és vágjam ki őket! Azért megsasolom a webáruházat is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én ha felébredek látom, hogy túl világos van a lakásban, tehát van hó...
      itt még semmi húsvéti nem készült, de hétfőn sütöttem karácsonyi sütit! :))
      koszorúról fotóóóót!!

      Törlés
    2. Hát az ötlet innen jött, de az enyém sajnos nem lett ilyen szép. Majd ha elkészül akkor küldök neked róla fotót, de még tenni szeretnék rá pár dolgot.

      http://kiflieslevendula.blogspot.co.at/2012/03/re-recycling-avagy-husveti-koszoru-ujra.html

      Törlés
  7. A bari milyen édes! *.*
    öö hát engem a 200 szavas csúnya-csúnya kifejezésekkel tarkított puffogás szokott megnyugtatni, meg a csoki, meg a barátom kis aranyos hülyeségei.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tuti trükkök, nem mondom meg melyiket, de én is alkalmazom! :))

      Törlés
  8. Hazafelé az oviból- szánkóval hoztuk haza az ovis nyuszit- megkérdezte a kisfiam, h akkor most megint jön a jézuska? Itt már őröletes tempóban olvad, hétvégére nem hó/ fű fészek lesz, hanem térdig érő sár..

    VálaszTörlés
  9. Én is pécsi vagyok, és bár szeretem nagyon a havat meg a telet, sőt még a sötét, szürke eget is, de ami most van, már szinte nekem is sok egy kicsit.Tegnap viszont, amikor hazautaztunk anyukámékhoz Zalába, végig fantasztikus idő volt, sütött a nap és 8 fok volt. Gyorsan sétáltunk is egy nagyot, és magamhoz vettem egy kis napfényt, mert állítólag egész hétvégén esni fog az eső. Ilyenkor én azzal szoktam magam vigasztalni, hogy legalább nyugodtan mókolhatok a gép előtt, vagy olvashatok akármennyit, senki sem fog azért nyaggatni, hogy miért nem vagyok kint a szép időben.

    VálaszTörlés
  10. Én is pécsi vagyok, és bár szeretem nagyon a havat meg a telet, sőt még a sötét, szürke eget is, de ami most van, már szinte nekem is sok egy kicsit.Tegnap viszont, amikor hazautaztunk anyukámékhoz Zalába, végig fantasztikus idő volt, sütött a nap és 8 fok volt. Gyorsan sétáltunk is egy nagyot, és magamhoz vettem egy kis napfényt, mert állítólag egész hétvégén esni fog az eső. Ilyenkor én azzal szoktam magam vigasztalni, hogy legalább nyugodtan mókolhatok a gép előtt, vagy olvashatok akármennyit, senki sem fog azért nyaggatni, hogy miért nem vagyok kint a szép időben.

    VálaszTörlés