2012. június 25., hétfő

Új és régi kedvenc sorozatok

Még az egyetemi rajzolások alatt szoktam rá az egyhuzamban sorozatnézésre és a legtöbb sorozatot meg is néztem (sokat kellett rajzolni). 
Amióta végeztem és kevesebb csak rajzolós-nem gondolkozós dolgom van, a sorozatok is kikoptak kicsit. Magukban nem tudom nézni, annyira megszoktam, hogy valamit csinálok közben, néha a vasalás vagy mosogatás az, ami közben sorozatozom, de elenyésző, a korábbi nagyüzemhez képest.
Ha nagyon pozitívan nézem az életet, márpedig miért ne, akkor kifejezetten jókor jött egy többnapos alvásmegvonással egybekötött gyomorrontás. A történet további részletei nélkül térjünk át az egyetlen programra, amihez van erőm: sorozatokat nézek! Újakat, régieket vegyesen, olyanokat, amiket szerintem Ti is szeretni fogtok.

New Girl


A napokban az első számú kedvencem, egyelőre csak angolul lehet nézni, az első évadon vagyunk túl, remélem lesz több is. 
Szívmelengető, kedves történet, sok szóviccel és kínos-helyzetkomikummal. Kétféleképp is megkönnyeztem, volt, amin annyira nevettem és volt, hogy nagyon meghatódtam.
A történetben egy kicsit különc lány, Zooey Deschanel, beköltözik 3 fiúhoz egy albérletbe és próbál új pasit fogni magának. A fiúk nagyon megkedvelik és segítik az útján.
Nézzétek meg az előzetest, ha az tetszik a sorozatot is szeretni fogjátok.


2 broke girls


Félem a bajt, hogy ha magyarul is láthatjuk, akkor a Csóró Csajok néven fog futni, de addig van még idő angolul nézni és élvezni, mert a rengeteg szóviccből biztos sok el fog veszni a fordítás során.
A történet szuper ötlet, nem is értem, miért nem dolgozták fel ezt még többen. Van két lány, akik a lehető legjobban különböznek, az élet mégis ugyanabba a helyzetbe sodorja őket. Pénzt kell szerezniük. Kolléganők, lakótársak és bár Max sose vallaná be, barátok lesznek.
Egy évadot láthatunk egyelőre és Amerikában hatalmas sikere volt. A lányok részről-részre egyre jobban belejönnek a karakterükbe, úgyhogy az előzetesnél a sorozat sokkal jobb.


Pretty Little Liars


Nem az újak, de a legjobbak közé tartozik ez a sorozat. Egy könyvsorozatra épül, úgyhogy, aki szeret olvasni, annak érdemes azzal kezdeni.
Még mindig csak azok élvezhetik, akik tudnak angolul, de úgy vettem észre, hogy ez a sorozat az előző kettőnél jobban érthető, nem annyira a pörgős, szlenges párbeszédekre épít, illetve a cselekmény akkor is érthető, ha nem minden szó tiszta és magyar felirat is szinte azonnal van.
A kezdetektől nézem ezt a sorozatot és az első rész után már nagyon megszerettem. Egy rész 40-45 perc hosszú és a végére egy hosszú körme se marad az embernek.
Engem a hangulata kicsit a Született feleségekre emlékeztet, abból is az olyan szálakra, amikor valami megmagyarázhatatlan fura dolog történik, hiszen ez a sorozat erre épül. Megmagyarázhatatlan, fura dolgokra.
5 barátnő, akik közül az egyik (a legellenszenvesebb, igazi gonosz, gyerek-szépségkirálynő fejű lány, aki rendszeresen bekapcsolva felejti a szarkavaró gépet) eltűnik. Ennek még örülnénk is, ha nem derülne ki, hogy igazából már nem él, de azért sms-eket küldözget a barátnőinek. Vagy ha nem ő, akkor valaki, aki tud olyan titkokat, amiket csak ő tudott.
Nem árulok el többet a történetből, nézzétek végig, de ne részenként, hanem egyhuzamban, mert kibírhatatlan a várakozás.
Most indult a 3. évad, nincsen nyári szünet, mint a legtöbb sorozatnál, úgyhogy van pár órányi izgalom.
Egyértelműen fiúkkal nézhető sorozat, legalábbis azokkal a fiúkkal, akik a Született feleségeket is nézték a barátnőjükkel, vagy nélkülük.




Dallas


 
Szerintem aki velem nagyjából egyidős, az legalább egy Dallas részt látott már az életben, vagy legalább a paródiáját.
Azonban vannak olyan szerencsések, akik olyan fiúval laknak együtt, aki otthonról dolgozik és sorozatokat néz munka közben, legtöbbször a Dallast. Ezek a szerencsések több részt is láttak, majdnem az összeset.
Vannak akik játszottak Dallas-játékot és vannak, akik túlélték. Vannak akik a Dallas étterembe járnak. Vannak akik rendeztek Dallas-farsang bulit és vannak akik zuhanyzó Bobby-nak öltöztek.
Akire a fenti felsorolásból több is igaz, az valószínűleg 1 éve várta a júniust, hogy az új részekkel folytatódjon az olajozás.
Mitadisten mi láttuk az első részt és annyira nagyon nagyon tetszett. Megmaradt a régi Dallas-hangulata, de sokkal fogyaszthatóbb lett azoknak is, akik most először látnak bele a Ewingok és Southfork életébe. 45 perc egy rész, felirattal már nézhetitek is.
Aki még mindig olvas és nem a Dallast nézi, annak itt az előzetes, hogy kedvet kapjon.


How I Met Your Mother


Van aki nem ismeri? Ha nem is így, de a botrányos Így jártam anyátokkal néven?
2007-ben véletlenül akadtam rá, olyasmi sorozatot kerestem, mint a Jóbarátok, mert azt nem akartam 4-edszerre végignézni.
Ennek tetszett a neve és adtam neki egy esélyt, mára annyira megszerettem őket, mint a Jóbarátokat és az is előfordult már, hogy mint régi ismerősökre, úgy gondoltam a szereplőkre.
5 new york-i fiatal életébe láthatunk bele, most már 7 teljes évadon keresztül. Aki kicsit is tud angolul, az nehogy magyarul nézze, mert összehasonlíthatatlanul jobb úgy a sorozat, ha vannak benne poénok, ha 5 embernek nem 2 fajta hangja van és ha nem tikkel attól a szemed, hogy Marshall azt mondja, hogy cicám?!?!


Big Bang Theory


Szerintem őket sem kell bemutatni. Ami csodálatos ebben a sorozatban, hogy magyarul is elég jó. Nem tudom melyik szereplőt szeretem a legjobban, mindegyikük fantasztikus.
5 évadnyi sírva röhögés után az 5. évad végén, meghatott könnyek is elpottyantak, nem mondom meg miért, nézzétek végig!
Még gyerekkoromban néztem a Rosanne és a Blossom c. sorozatokat, imádtam őket és itt ugyanaz a humor és rengeteg közös szereplő köszön vissza. Úgyhogy lehet, hogy aki szereti ezt, annak azokat is érdemes megnézni, jópofa látni, hogy annak idején Amy Farrah-Fowlernek saját sorozata volt és ugyanolyan menő volt, mint most.
Nem találtam ajánlót, de berakom a leghíresebb jelenetet, ami miatt az IKEA-ba is betörnék éjjel.
Egyetlen veszélye a sorozatnak, hogy folyamatosan esznek, vagy otthon, vagy a munkahelyen, vagy Penny munkahelyén és ha nem épp akkor ettük agyon magunkat, tuti, hogy megéhezünk.


Agatha Christie: Poirot és Miss Marple

  
A könyveket is imádtam, a sorozatokat is nagyon szeretem, a hangulatuk szuper, az új Poirot-k gyönyörűen vannak filmezve, imádom a kort, amiben játszódik és rajongok David Suchet-ért (főleg, miután láttam, hogy mennyire másmilyen magánemberként vagy más szerepekben).
Mivel mindegyiket annyiszor láttam, szeretem főzés közben nézni, rég tudom, hogy ki a gyilkos, de a hangulata miatt ezredszerre is megnézem.

Csengetett, Mylord?


Talán ezt a sorozatot láttam a legtöbbször, volt egy idő, amikor nem lehetett hozzánk úgy beállítani, hogy nem ez ment. 
Akik szeretik az angol humort, vagy az 1920-as éveket, azok nem fogják tudni abbahagyni ezt a sajnos elég rövid sorozatot. A magyar hangok csodálatosak, a legtöbb esetben jobbak az eredetinél.
Már a blogon is idéztem egy részt (itt) és az itthoni szókincsünkbe is beépült jópár mondat.

Jeeves and Wooster

Amikor már annyiszor néztem végig a Csengetett Mylordot, hogy fenyegetett a kilakoltatás veszélye, kerestem valami mást, ami hasonlóan vicces, angol és valamilyen módon emlékeztet a kedvenceimre. P.G.Wodehouse írta a híres Jeeves könyveket és már akkor tökéletesek voltak, de amikor egy zseni kitalálta, hogy Stephen Fry és Hugh Laurie játssza a világot titokban irányító komornyikot és a nyegle urát, csodálatos dolog született.



Ezek a sorozatok a legújabb és az örökös kedvenceim, velük fogom tölteni azt a pár napot, amíg jobban nem leszek és egyáltalán nem bánom, hogy lebetegedtem és egy könyvet tartani sincsen erőm, mert unatkozni biztos nem fogok.

Nektek melyik a kedvencetek? Mindegyiket ismeritek? Melyikhez kaptatok kedvet? Melyik az a sorozat, ami ezek alapján biztos, hogy tetszene nekem, de nincs a listán? Hogy telt az elmúlt pár napotok? Aludtatok eleget? Hogy van a pocakotok?

41 megjegyzés:

  1. Üüüüühm, Big Bang Theory! Imádom :DD

    VálaszTörlés
  2. a Downton Abbey-t nagyon ajánlom, ha szereted a '20-as évek Angliáját! :)

    VálaszTörlés
  3. A New girl-t én is nézem, az új Dallas pedig kötelező, hiszen annó azon nőttem fel.

    VálaszTörlés
  4. Még csak nem rég jelent meg, a sorozat címe Grils. Eddig csak az első 2 részt találtam meg fent, de várható a többi. http://www.youtube.com/watch?v=Q_L52eExAHU
    Íme az előzetese. Van, aki azt mondja túl sok, de szerintem az egyik legjobb. Ajánlom, biztosan tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  5. Big Bang Theory <3 Angolul a legjobb nézni:) számomra Sheldon a legkedvesebb karakter a sorozatban, olyan kis szeretni való.

    VálaszTörlés
  6. How I met your mother, Szex és New York, Született feleségek a kedvencek.=) néztem a Gossip Girlt meg a Vámpírnaplókat is, előbbit másfél évad után meguntam, utóbbi első évadát befejeztem, de a másodikat már nem kezdtem el. a Pretty Little Liarst sokan dicsérik, lehet kipróbálom, meg a New Girl is érdekesnek tűnik. ja, és anyával hatalmas Agatha Christie rajongók vagyunk, a könyvek közül szinte az összes megvan, a filmeket is szeretjük.=)

    VálaszTörlés
  7. Lehet a New girl-be belekezdek! Nekem a jelenlegi kedvencem amit a napokban találtam a Jane by design! http://filmekaneten.blogspot.hu/2012/01/jane-by-design-1-evad-jane-by-design.html -> ha véletlenül belenéznél!:)

    VálaszTörlés
  8. A New girl abszolút kedvencem, Bálinttal már sokadszorra nézzük a részeket elalvás előtt, vagy kajálás közben. :)
    Én még a Szex és New Yorkkal vagyok így, milliószor láttam minden részt de sosem unom meg.
    Mi nagy sorozatfalók vagyunk egyébként, nézzük a Himymet, Big banget, True bloodot, Walking deadet, Game of thronest, How to be a gentlemant, meg több rajzfilmet is.
    Én mondjuk kizárólag mindent angolul, de ebben amúgy is nagyon sznobok vagyunk. Big bangből egy-két bemutatót láttam csak magyarul de majdnem sírva fakadtam, engem kiakasztott. Egyedül a Szex és New Yorkot nézem magyarul, meg régen amikor őrült Jóbarátok néző voltam még az volt magyar nyelvű.

    VálaszTörlés
  9. Hart of Dixie és Bunheads a legjobbak! Utóbbiból még csak 2 rész jött ki. Régebbiek közül meg Gilmore Girls. :)

    VálaszTörlés
  10. Big Bang Theory hatalmas kedvencem, de magyarul nekem nem tetszett, főleg Sheldon hangja irritált :D Azt hiszem most kezdték adni az RTL-n, nem?
    A How I Met Your Mother kötelező, az összes osztálytársam nézi, egy-egy új rész után adott a beszédtéma (bár a foci EB ezt néha átírja :D).
    Mi a legjobb barátnőimmel Pretty Little Liarst szoktunk nézni, kizárólag együtt, úgy sokkal jobb szerintem. :D
    A New Girl mellett én a Whitneyt kezdtem el nézni, hasonlóan imádnivaló sorozat, és a főszereplő lánnyal (Whitney) nagyon tudok azonosulni, szerintem megér egy próbát :D
    És persze a Gossip Girl is elmaradhatatlan, megunhatatlan, imádnivaló :D
    A baj az hogy sok sorozatból már csak egy évad van hátra, de remélem az utánpótlások is jók lesznek.

    VálaszTörlés
  11. Scrubs és Boston legal, imádtam mindkettőt. Meg anno a Szívtipró gimit, de az igen sok éve volt.

    VálaszTörlés
  12. Hatalmas sorozat-fan vagyok,rengeteget nézek év közben,de inkább csak az újabbakat :') New girl-t, How i met your mother-t, és Pretty little liars-t én is nézek, de a PLL a legnagyobb kedvenc a három közül :) a jóbarátokat pedig én is másodjára,vagy harmadjára fogom kivégezni mindjárt...de csak úgy falom a részeket :)
    Nem tudom Szex és NY-kal hogy állsz,de azt is imádtam, egy hónap alatt végeztem 6 évaddal, és idén is tuti megnézem! :) illetve a Gilmore girls hatalmas kedvenc volt régen :)

    Egyébként elkezdtem idén több új sorozatot is,aminek csak egy évada van, de szerintem a Lying game, és a Secret circle tetszene :)

    a 2 broke girls-höz pedig meghoztad a kedvem :)))

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!Lehet kinevettek de ezeket a sorozatokat hol nézitek?

    VálaszTörlés
  14. Katalin, (Dorkba remélem nem baj h teszek be linket) én például a http://filmekaneten.blogspot.com -on szoktam nézni, ha épp nincs kedvem letölteni őket. Hatalmas volt a választék, csak megszűnt a megaupload, de folyamatosan töltik vissza, már sok fent van.

    Régen gyűlöltem a sorozatokat, a kolis élet megszerettette velem. :)
    Szex és New York,
    Gossip Girl,
    Pretty Little Liars,
    Big Bang Theory,
    New Girl,
    How i met your mother,
    The Lying Game,
    Two and a half men - ő az új kedvenc, kivételesen egy magyarul is élvezhető sorozat :)-,
    The Vampire Diaries,
    Skins,
    The Secret Circle,
    Game of Thrones,
    Glee,
    Jane by design - ő is elég új sorozat, első évad fut éppen, csekkoljátok!

    VálaszTörlés
  15. *Dorka , de figyelmetlenül gépelek ma..

    VálaszTörlés
  16. Katalin én Ncore-ról és Isohunt.com-ról töltök le. Az Isohun-t angol oldal, de a "http://www.feliratok.info/" vagy a "http://hosszupuskasub.com/" oldalak nagyon jó feliratokat gyártanak hozzájuk.

    haha, úgy látom sokan vagyunk és jutottunk arra a sorsra, mint te. ha eljön a vizsgaidőszak kezdete akkor egyszerűen bármit csak azt tanulni ne kelljen alapon sorozatfüggésbe kezdek. nagyon szeretem a szituációs komédiákat, az orvosos, nyomozós, krimis, vámpíros, animációs sorozatokat.
    kedvenceim:
    Jóbarátok, Így jártam anyátokkal, Agymenők, Rejtély (új kedvenc♥ - AJÁNLOM!), Dr. House, CSI Miami, Dr. Csont, Gyilkos számok, Született feleségek, True Blood, Vámpírnaplók, Amerikai fater, Simpsons

    VálaszTörlés
  17. Szia Dorka, ha körömrágós-rejtélyes borzongós és az amerikai 20-as (30-as)évek, akkor a Carnivale (két évadot ért meg)a nagy kedvenc. Aztán az In Treatment (Gabriel Byrne-fanatikus vagyok), és a Firefly (space-western, ha van ilyen műfaj egyáltalán).
    Ja, és nagyon szeretem a blogod, a sminkest és ezt is szinte egy nekifutásra olvastam végig az archívumból. :)

    VálaszTörlés
  18. Abszolút kedvenc a Jóbarátok,legalább 10x végignéztem az összes évadot,nagyon szeretem a Grace klinikát(mostanában kezdtem újra nézni,éppen a 3. évadnál tartok),és pár hete "fertőzött" meg a párom a Két pasi meg egy kicsi-imádatával.Én elsősorban könnyed szórakozást,kikapcsolódást várok 1 sorozattól(film bekapcs,agyalás kikapcs,vörösborocska kitölt:),ezért is a talán igénytelennek tűnő választás...

    VálaszTörlés
  19. Dallas, te jó ég
    (vagy inkább igazi angolos vonyítással elképzelve OMG - egyszer hallottam a szomszéd asztalnál két hölgyet dumálni, az egyik folyton ezt ismételgette, nagyon "jó" volt),
    nem is tudtam, hogy vannak új részei! Anno péntek a telekre menős nap volt, amikor nyolc órára tuti oda kellett érni, hogy Dallas-nézés közben tudjunk vacsorázni.

    A Csengette Mylord is nagy kedvencem! Én vasalás közben szoktam nézni, felváltva a Büszkeség és Balítélet 6 részes verziójával. És nálunk is vannak már szállóigévé vált mondatok belőle :)

    VálaszTörlés
  20. Ja, és majd elfelejtettem a Dilizsarukat. Sokkal jobb, mint a Mr. Bean.

    Meg a Sherlok Holmes-t, de nem ám a mostani ficsúros verziót, a régi, korhű változatot.

    VálaszTörlés
  21. Boardwalk Empire-t senki nem néz? 20-as évek Amerikája, pontosabban Atlantic City és szesztilalom. Ez mondjuk az a fajta sorozat, ami filmnek is beillik.
    Downton Abbey-t én is ajánlom, kosztümös, romantikus családregény.
    Trónok harcát nem szerettem, mert olvastam a könyveket. Azok az ismerőseim, akik csak a sorozatot nézik, nagyon szeretik.
    Mondok még olyat, amit senki nem említett:
    Cougar Town és Raising Hope. Az előző elvileg Scrubsra hajaz, asszem ugyanattól a producertől van, az utóbbi Nevem, Earl-re.
    Az első háromba majd belenézek, és a Hugh Laurie-sba is:), a többit ismerem:).

    VálaszTörlés
  22. nagyon jókat írok, köszönöm, megnézem amiket javasoltatok!
    Big Bang-et angolul nézem, amit láttam magyarul, akkor pont jó volt, legalábbis a többihez képest, de akkor maradjunk ennél is az angolnál! :))
    Jóbarátokat magyarul és angolul is megnéztem és tényleg szuper mindenhogy!
    Sex és New Yorkot 10 éve németül, 5 éve angolul végignéztem, nagyon tetszett, magyarul egy részt se tudtam megnézni, annyira fura volt, hogy nem a saját (vagy német) hangjukon beszélnek!
    a nemletöltős oldalt nem is ismertem, de meg fogom nézni, köszi!
    A space-westernel kicsit zavarban vagyok, nem nagyon tudom elképzelni sem! :)))

    ez a bejegyzés nekem volt a leghasznosabb, annyira nagyon jókat írtatok, köszönöm, köszönöm! édesek vagytok! puszóóó

    VálaszTörlés
  23. Na kihagytam a Grimmet, azt is szeretem nagyon. :)

    VálaszTörlés
  24. Én néztem a Boardwalkot, legalábbis az első évadot, aztán mikor jött a második akkor nekem nem volt energiám sorozatnézés közben gondolkozni, túl komoly volt, könnyedebb szórakoztatásra vágytam. De lehet most nyáron megnézem a második évadot is, mert egyébként szerettem.

    VálaszTörlés
  25. Én nagyon szeretem a sorozatokat :)) Bár amiket most leírtál azok közül csak a HIMYM-et, a Dallast, Poirot-t és Marple-t, meg a Csengetett, Mylord-ot? ismerem. :D

    VálaszTörlés
  26. Dorka, szuper a blogod, nagyon tetszik! A mai napihoz eszembe jutott, hogy az angolul sorozatoloknak ajanlok egy oldalt:
    http://watchseries.eu/
    Viszonylag rengeteg sorozat fenn van, online nezos valtozatban, felirat nelkul. Jo szorakozast hozza! :)

    VálaszTörlés
  27. végignéztem az összes trailerét, amit megemlítettetek, nagyon jó tippeket adtatok, csak győzzem megnézni őket! :)
    első körben Downton Abbey, The Lying Game és Whitney jönnek, vááá nagyon jók!
    kösziköszi <3

    VálaszTörlés
  28. Blanche: örülök, hogy tetszik, köszönöm! a viszonylag rengeteg kifejezést imádom és meg is nézem az oldalt mindjárt! kösziii

    VálaszTörlés
  29. Nekem az idén a New Girl abszolút kedvenc, viszont míg most áll a Vampire Diaries, Game of Thrones, és a Walking Dead addig elkezdtem egy újjat, ami Revenge néven fut:) nem bírom abbahagyni ezt sem:)

    VálaszTörlés
  30. Igazi angol humor: The Vicar of Dibley, Fawlty Towers. Ezeket is nagyon szeretem: Drop Dead Diva, Pushing Daisies, Providence, Ally McBeal, Boston Legal és még rengeteg. :)
    Agatha Christie ♥

    VálaszTörlés
  31. Pretty little liars, HIMYM, Big Bang Theory abszolút kedvenceim :)
    A 2 Broke Girlhöz meg a New Girlhöz kedvet kaptam :))
    amit én ajánlok neked, az a The Lying Game (hasonló, mint a PLL, van egy ikerpár, akik nem tudtak egymásról, szerepet cserélnek és a szülőanyjuk után nyomoznak), akkor: Internátus (spanyol sorozat egy bentlakásos suliról és annak titkáról, 7 évad, egy rész 1 óra- 1 óra 20 perces, szóval jó sokáig tart, én egy hónap alatt végeztem vele az utolsó évad már nincs szinkronizálva, szal spanyolul kell hallgatni, de van felirat :D)
    Tuti Gimit biztos nézted, szerintem nagyon jó az is :) hm mm mit nézek még.. Vámpírnaplók :D
    meg Once upon a time: arról szól h a gonosz királyné olyan átkot szór a mesék szereplőire, hogy elfelejtik h ők kik valójában és hétköznapi életet kezdenek élni. viszont Hófehérke és a herceg gyerekét sikerül megmenteni az átok alól és vissza kell térnie megtörni azt. Csakhogy nem hiszi el.. az örökbeadott fia keresi meg őt, és próbálja meggyőzni az igazáról. Szerintem nagyon cuki történet, a gonosz királynő meg a hétköznapi életében is egy bitch. :D
    amire rákaptam mostanában az a Jane by design, de eddig csak 14 rész van. arról szól, hogy Jane-t, egy gimis csajt egy hatalmas divatcég gyakornoki állása helyett a főnök asszisztensi munkáját kapja meg. azt hiszik h felnőtt, ezért kettős életet él. sok helyzetet megold, és a 12. rész végére igencsak körülveszik a pasik, a kedvencem Jeremy és az akcentusa *-*
    Szerintem a férfi fán terem is abszolút tetszene neked. modnjuk abban semmilyen nyomozás nincs, de imádnivalóak a főszereplők :)
    jujj, gossip girl, gilmore girls. :D
    meg Family Guy- bár ez elég beteg ><
    akkor régen néztem a Dirty Sexy Money-t, azóta van már második évad is, szal elkezdem elölről :D
    Glee - bár ez olyan semmilyen, énekelgetnek, én mégis szeretem :)

    úristen.. sorozatfüggő vagyok :D
    remélem kedvet kaptál párhoz te is ;)

    VálaszTörlés
  32. ja és én sokat a http://nezzsorozatokat.info oldalon nézem :)

    VálaszTörlés
  33. Én is nagy sorozatfüggő vagyok és amit nagyon tudok ajánlani az a mad men, touch, fringe, homeland, american horror story (kicsit beparáztatos, de annyira jó a story illetve a kivitelezés, hogy ez a félek, de akarom nézni kategória.:D De a walking deadet is várom már szeretettel. :)Na meg a misfits!! Fu majdnem kihagytam.

    VálaszTörlés
  34. segítsetek!szeretnék letölteni ezekből a sorozatokból ,de nem tudom,hogy hol hogyan!!xdkérlek segítsetek!
    Dorka,imádom a blogot ne hagyd abba!!tetszik ez a téma mert ilyen színvonalban magyarul nem sok megy!!:)
    válaszotokat köszi előre is:))

    VálaszTörlés
  35. így jártam anyátokkal és a pretty little liars a legjobb ! :))

    VálaszTörlés
  36. Húúú, sorozatfüggőség itt is jelen van! :) Régebben Jóbarátok, Sex and the City, Heroes, LOST (ezt félbehagytam, be kéne fejezni), Kés/Alatt (ez meg nem bírtam :D) volt a nézettek között, most év közben House - SzülcsiFelcsi - SKINS (mindnek vége :S), C.S.I. (nem bírom megunni), HIMYM, Gossip Girl, Big Bang Theory, nyáron True Blood :) Ja, és még tavaly télen elkezdtem újranézni a Buffy-t, az is rettentő vicces.. :)
    Most a véget érők miatt kerülnek majd újak a listára: Californication, Pretty little liars, talán Game of Thrones, LOST újra... illetve ősszel kezdődik a Revolution, azt is várom :)

    VálaszTörlés
  37. azta lányok, most már elég sok jött össze, elkezdtem nézni és azt hiszem egy új bejegyzésben írok majd a fejleményekről!
    köszi nagyon a sok ötletet! :))

    Stadora: fentebb írtak a lányok pár nagyon klassz tippet, amit én sem ismertem, nézd meg azokat, ha nem jön be, akkor választhatod azt az illegális utat is, amit sokan, de nyilván én nem, hogy letöltöd az utorrent.com-ról a torrentletöltő programot és onnantól kezdve csak rákeresel a google-ban, hogy bármilyen sorozat torrent és kiad valami jó emgoldást! de vannak fizetős ftp-s oldalak is, de ez rossz dolog és bűnös! ;)

    VálaszTörlés
  38. Én nagyon szeretem a brit sorozatokat, főleg azért mert ők az esetek nagy többségében végesre csinálják őket. egy évadban van 6 rész, van mondjuk öt évad és csókolom.A történetet lezárják a karakterek fejlődnek és ennyi. Sajnos nagyon gyorsan rá tudok unni egy sorozatra ha olyan rétesszerű lesz. De ezek a rövidebb sorozatok legtöbbször olyanok amiket bizony többször is meg lehet nézni, szóval íme néhány a kedvenceim közül hátha találsz valamit ami érdekel:
    Coupling -anno páran párban címmel ment asszem...
    It crowd
    Spaced
    Teachers
    The fast show
    Az abszolút févorit: Black books

    Ezekre mind érdemes rácuppani egy kicsit.

    Jó szórakozást!

    VálaszTörlés
  39. én még nagyon rég coupling néven néztem németül, nagyon szerettem! :)
    többinek utána nézek, köszönöm a tippet! :)

    VálaszTörlés
  40. Pontosaaan! ... nem telik el úgy BigBang rész, hogy ne sóhajtanám el magam, hogy "de ennék most valamit dobozból..." :D

    Az utolsó általad ajánlott magyar címe: "Majd a komornyik", és nagyon jó a magyar szinkronos változata is (mellesleg előbb volt, mint a House... furcsa is volt megszokni az utóbbit)

    És ha ez és a csengetett bejött, akkor ajánlom az Igenis, Miniszter úr! című nagysikerűt (asszem 4 évad volt az eredetiből, folytatása az Igenis MIniszterelnök Úr!) /nem könnyű beszerezni, de szólj, ha nem sikerül ;)/

    Illetve a Sherlockból is van egy kortárs sorozat... sajnos csak kábé 4 rész van évadonként, de azok vagy másfél órásak, és szerintem elég ütősek lettek.

    Ami nálunk még megy (kizárólag a nyomozás izgalma miatt) az a Castle, a Bones, a Criminal Minds...
    Illetve üres, aktuális rész-mentes estéken az On the Spot doku, meg a How It's Made végtelenre állítva. :)

    VálaszTörlés
  41. már az említésétől is megéhezek! :)
    igen, én is magyarul néztem, csak a címére emlékeztem valamiért angolul.
    azonnal nézem a miniszterelnök urat, remélem megy.
    kortárs sherlock nagyon klassz, végig is néztem azonnal! :)

    VálaszTörlés