2014. január 2., csütörtök

2014

Boldog új évet drágáim, remélem csodálatosan telt a karácsonyotok és a szilveszter is. 

A lakásunk még nyomokban konfettit tartalmaz, a hűtő még gyerekpezsgővel teli, de ma már megkezdődött a munka és én valami nagyban mesterkedem, más miatt nem indítanám ilyen szorgosan az évet. 
Egyelőre még legyen titok, hogy miről van szó, de ígérem a hónap végére már sok minden kiderül. Emiatt az új munka miatt szorult ki többek között a blog a "van rá időm" pixisből, amit nagyon sajnálok, de vannak élethelyzetek, amikor boldogság a blogolás és van, amikor nyűg és én szeretném ezt mindig csupa szívvel és nem kötelességből írni.
Most csak beköszönök, hogy felcsigázzalak Titeket, mert valami van készülőben, aminek remélhetőleg sokan fogtok örülni, legalábbis azok, akiknek a közeljövőben lesz az esküvőjük...ha minden jól megy, többet fogok tudni segíteni annál, minthogy megosztom a tapasztalataimat és drukkoljak Nektek a nagy napon. No de első körben ennyi elég legyen, további részletek hamarosan, addig is meséljetek.


Milyenek voltak az ünnepek? Ki mivel ette magát halálra? Mit hozott a Jézuska? 
Ki hol szilveszterezett?


14 megjegyzés:

  1. gyerekpezsgő?
    uhh, hát ha meghallom a bejgli szót vagy ne adj' Isten meglátok egyet, egyből elfutok az ellenkező irányba... idén minden más kiszorult valahogy és még szilveszterkor is bejgli volt mindenfelé. :D
    és hát életem egyik legjobb "ünnepek"-időszaka volt ez, nem is igazán az ajándékok miatt, hanem az emberek miatt, akik körülvettek...ők nekem az igazi ajándék <3
    örülök hogy újra van blog :)) hiányoztál Dorka :) de persze, velem is rengetegszer van, hogy nincs kedvem blogolni, olyankor nem is szoktam... jobb ha ez a kedvenc hobbim marad nem valami kötelesség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak a gyerekpezsgő!!
      imádom, az igazit magában nem nagyon tudom meginni :/
      ez az igazi, nagyon jó lehetett :)

      Törlés
  2. Dejóóóó, hogy itt vagy megint! Nekem is érdekesen teltek az ünnepek, nem annyira a karácsony-feeling volt a meghatározó, sokkal inkább azok a "fejhelyretevős" beszélgetések, amikre most volt időnk, lehetőségünk. És amiknek köszönhetően, az Újév már teljes harmóniában és boldogságban talált minket... <3 Azt hiszem, szeretem 2014-et!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3
      nagyon jól hangzik, és nekem is tetszik 2014! :))

      Törlés
  3. Oh Dorka, eskuvo?:) nekunk majusban lesz es most van egy kis tanacstalansag....hat nagyon varom:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eees termeszetesen BUEK:)

      Törlés
    2. hát gratulálok, írj a facebookon üzenetet és segítek, ha tudok! :))

      Törlés
  4. Nekünk nyáron lesz az esküvő, úgyhogy nagyon várom a meglepit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hurrá, gratulálok, összekapom magam, hogy mielőbb mondhassam! :))

      Törlés
  5. Jó, hogy újra írsz. Csak kreatívan, hajrá:) Nálunk betegséggel teli volt a karácsony, nem is tudott együtt lenni az egész család. Amúgy nagyon jól telt minden, csupa olyat hozott a Jézuska, amit kértem is, szóval elégedett vagyok. A szilveszter úgy telt, ahogy tavaly, csak most itt voltak anyuék, és rájöttem, terhesen nem lehet órákon át röhögni (másnap, azaz elsején órákon át fájt a hasam). És persze most is elröhögtem a Himnuszt, mert megint ugyanaz a gyerekkórus énekelte, mint tavaly, és ugyanaz a szemüveges Ödönke került képbe.
    Nálam a blogban ez a jó, soha senki nem várja a bejegyzéseket. Ha hetekig nem írok, nem történik semmi. Hát, ez a népszerűség átka:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj szegénykéim :/
      ajaj, hát akkor a mi szilveszterünk se segített volna, hajnali 3ig folyt a könnyem a nevetéstől! :)
      himnusz dettó, énekléssel meg se próbálkoztunk már, ájtatos csend is akadozott, Ödönke itt is megvolt! :))))

      Törlés
  6. Jaj de jó megint olvasni téged! :) Nálam idén a szamócás kölyökpezsi volt a favorit! :D
    Kíváncsian várom, hogy mivel fogsz előrukkolni, de úgy gondolom biztos szenzációs lesz! :) Boldog új évet! :*

    VálaszTörlés
  7. De jó, de jó, már várom! 2014 az esküvőnk éve :) Június 14. a mi dátumunk!

    VálaszTörlés
  8. BUÉÉK! :) Én nagyon örültem hogy végre magam mögött hagyhattam 2013-at, még ha a szilveszterezés nem is sikerült túl jól. A karácsonyi ráhangolódásom sem a legjobban sikerült, ugyanis a tervezett szabim helyett dolgoznom kellett. De majd 2014-ben :)
    Örülök hogy újra írsz, hiányoztál. Puszi!

    VálaszTörlés