2013. november 6., szerda

Van 10 perced?

Ha a testalkatomat megpróbálnám besorolni a megszokott kategóriák egyikébe, akkor tuti alma lennék. Viszont ha igazán jó hasonlatot keresek, akkor az alma nem a legpontosabb, sokkal inkább olyan az alakom, mint egy cake pop. Pálcikán gombóc. Úgyhogy minden szabad percemben a törzsemet kéne edzenem.
Lehet, hogy csak én vagyok telhetetlen, de nagyon kevés jó törzs-edzést találni az interneten. Ma viszont egy olyanra akadtam, amit nagyon élveztem végigcsinálni és rég esett ilyen jól egy edzés.


Mielőtt még bárki kifogásolná, hogy én egy helyről szeretnék fogyni, amellett, hogy továbbra is tartom ezt a vágyamat, tudom, hogy fontos a kardio edzés is, úgyhogy tessék, még 10 perc torna, Ti akartátok.
Akármennyire is kardio, nem unalmas és egyáltalán nem fájt az egyébként nagyon érzékeny térdem a végén.

2x10 perc az egész, úgyhogy nagyon nyomós indokok kellenek, hogy elfogadjam, hogy nem tornáztok ma velem. Gyerünk! Különben nincs cakepop! (illetve az én esetemben éppenhogy van...)

Milyen mozgás esett a legjobban mostanában nektek? 
Mit mozogtok, ha hűvösebbre vált az idő? 
Milyen gyakran?

5 megjegyzés:

  1. most sikerült úgy beszerveznem, hogy hetente 3x táncolok, kétszer néptáncot (rendesen, egyórás melegítéssel-erősítéssel), egyszer meg swingtáncot amit most kezdtem. itthon meg ilyeneket csinálgatok (főleg Tiffany Rothe-ot, tőled ismerem) :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, ez most pont jókor jött motivációnak! :)

    VálaszTörlés
  3. ha az alkatodat kéne megnevezni, akkor egy két lábon járó mosoly lennél csini testbe bújtatva! Ne legyél már túl realista:) Én most könnyen beszélek a partvonalról, se kardió, se has- és törzsizomedzés nem lehet... Szóval: majd hét hónap múlva visszakattintok:)

    VálaszTörlés
  4. Ma egy vérmes biológia témazáró előtt a tesitanárunk megengedte, hogy egy kis futás után erősítés közben egy felmentett felolvashassa nekünk hangosan az anyagot. :) Persze azért nem hagyta, hogy bárki lazsáljon, de mivel mindenki feszülten figyelt a bioszra, szinte fel sem tűnt, hogy mennyire megizzadtunk a végére... :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kifogásom van, a tegnapi egy óra Béres edzéstől olyan izomlázam van, hogy fel sem tudok állni. Nálam most épp az ő edzései a befutók, szeretem, hogy gyakran váltogatja a gyakorlatokat, így nem válik unalmassá, és kábé mindig van párhuzamosan karra-törzsre-mellre-hátra erősítés a többi gyakorlat mellett/közben. Ha gyorsabb megoldásra vágyom, (vagy jó és gyors receptre), akkor Zuzka. Amúgy meg a tél közeledtével korcsolyaaaaa! :)

    VálaszTörlés