2013. november 8., péntek

Új kedvenc

Mindig is voltak lakberendezés-dekoráció szerelmeim. Először természetesen az IKEA, aztán egy elég nagy ugrással és soha be nem teljesülő szerelemmel a high end márkák, amik között dolgoztam. Újra elérhetőbb szerelem volt a Butlers és most megint van egy új. Sejtitek?
Természetesen a H&M Home. Azt kell mondjam én már elég rég márkahű vagyok. Gyerekkoromban még Ausztriában az LOGG öltöztetett, aztán amióta itthon van H&M azóta szinte csak onnan vannak ruháim. Most megnéztem direkt, ma 1 dolog van rajtam, ami kilóg a sorból. Máskor is maximum 3. Úgyhogy képzelhetitek milyen boldog voltam, amikor kiderült, hogy az összes ruhámon kívül az összes dekor tárgyamat is megvehetem egy helyen.
Abban a pillanatban, hogy elkezdenek zöldséget, kávét/teát és könyveket árulni, becserélem az összes pénzem ajándékutalványra, mert úgysem fogok máshol fizetni.
Ott tartottunk, hogy megnyílt a Home és én a hülyehülyehülye és nagyon elhúzódó lakásfeltúrás miatt hetekig nem jutottam el. De múlt héten egy laza órán át mentem polcról polcra tátott szájjal. Megígérem, hogy legközelebb ha ilyen történik, viszek kamerát, hogy láthassatok ebben az állapotban. Egyértelműen a sírás határán kapkodom a levegőt. Mindig ez van, ha túl nagy a választék olyan dolgokból, amikért rajongok. Mondd csak egyszer nekem egy könyvesboltban, hogy válassz, amit csak akarsz és én azonnal hiperventillálok. Szóval úgy voltam vele, hogy veszek 1 dolgot, mert vagy 1 valamit veszek, vagy mindent. Úgyhogy vettem egy gyertyát és azóta ha meggyújtom egy igazi jellembajnoknak érzem magam. 
Bár nem éreztem sose magaménak a haul/zsákmány műfajt, de most mégis megmutatom, hogy miket vettem volna, ha mondjuk Donald Trump pénztárcájával megyek a Westendbe.


Az igazi kegyelemdöfés a karácsonyi kollekció volt, amiből rengeteg (még ezeknél is jobb) darab nincs fenn a honlapon, úgyhogy érdemes körülnézni.
Ami igazán csodálatos, hogy idén karácsonykor nagyon könnyű lesz az ajándékozás. 3000forintos limitet vezettünk be a nagy családi karácsonyra és a barátokkal se szoktunk egymáson túllicitálni és ebbe az árba a képekről szinte minden belefér, sőt, van amiből kettő is.


Úgyhogy kedves Jézuska / Donald Trump, jó voltam idén, nézd meg a képeket és képzeld hozzá, hogy sokat sejtetően kacsintok egyet!

Ti hogy ejtitek ki a H&M-et? (Én: háundemm) 
Mi tetszik legjobban a válogatásomból?
Volt már, hogy ilyen erővel tört rátok a bőség zavara?
Ha csak egy márkát választhatnátok, mi lenne az?

9 megjegyzés:

  1. Én is háundemm (Sopron környéki vagyok :))
    Uhh nem is tudok választani, a true love story... meg a happy holidays közül. Úgy érzem most már nekem is el kell mennem megnézni.
    Az egy márka mostanában nekem a Tchibo, na meg Tom Taylor, de ha tényleg csak egyet szabad választani, akkor a Tchibo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó meglátás-nehéz döntés! :))
      Tschibo jó tipp, másik nagy gyerekkori beszerzőhely és persze azóta is!

      Törlés
  2. Masnis nekem is. Brüsszelben nincs ilyen:((( Haza kell menni:)

    VálaszTörlés
  3. Masnis nekem is. Brüsszelben nincs ilyen:((( Haza kell menni:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi, meg is van egy ajándék a zuramnak! :))

    VálaszTörlés
  5. AHH ez nagyon jó, főleg h. jövő áprilisban költözünk külön és lesz mivel variálnom az IKEAS cuccokat. De lenne egy lehet buta kérdésem: ez a H und M Home ujdonság, vagy eddig is létezett és csak nálunk Szlovákiában nincs? vagy nem minden üzletjükben?

    VálaszTörlés
  6. a H&M egy svéd vállalat, egyik ismerősöm Stockholmban él, ott úgy mondják, hogy hoem (Hennes och Mauritz rövidítése)

    VálaszTörlés