2013. június 10., hétfő

Nem én találtam fel a spanyolviaszt

Ki hitte volna? Ma szinte arcon csapott a felismerés a nagybevásárlás során, hogy a múlt heti nagy felfedezésemre már többen is gondoltak. A lépcső portalanító mikroszálas sünikémről lenne szó, ugyanis egyik közeli rokonával találkoztam ma a Tescoban. 


Amint hazaértem, tejtermékeket és gyümölcsöket a kosárban hátrahagyva rohantam a lépcsőt feltörölni, komoly élmény volt. Boldog vagyok.
Nem tudtam leállni és az ágyunk alól is kisöpörtem minden porcicát egy mozdulattal.
Az a teóriám, hogy ott születnek a porcicák, ott lehet az almuk és onnan rajzanak ki a lakás minden részére, úgyhogy, ha már ott elkapom őket, akkor egy mozdulattal az egész lakás tisztább lesz. Mindenképp megírom, ha így lesz, levédetem a teóriát és megírom az "én találtam fel a spanyol viaszt" című bejegyzést.
Addig is, hajolgatás nélkül űzöm a porcicákat, Ti meg ha kedvet kaptatok, nézzetek be a Tesco-ba, mert most 1000ft-ért lehet megkapni a célszerszámot, botostul, sünöstül, kék és rózsaszín színben.


Mi újság Veletek? Arra is esik a jég? Árvíz van a közeletekben?

13 megjegyzés:

  1. Repülök a tescoba! 2 hét múlva költözöm, lesz lépcső meg parketta meg minden mi porcicák kedvence! Köszönöm az ötletet :)) Jég szerencsére nem esik itt, de az eső jön...ami nem kéne :(

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tippet, megyek én is ilyet venni.
    Nálunk jég nem volt, csak nagy eső. Árvíz a szomszéd városban van, nem túl rózsás a helyzet. :-(
    Bp-re járok dolgozni, 50 perc helyett 1,5 órát utaztam, el is késtem.

    VálaszTörlés
  3. Egy ilyet be kell szereznem, természetesen rózsaszínben.
    Nálunk sajnos van árvíz, úszik az egész Duna sétány. Nagyon félelmetes ennyi víz!

    VálaszTörlés
  4. Álmaim takarítószeres szekrényében ilyenek sorakoznak egymás mellett, a falról pedig kesztyűként felhúzható társaik lógnak... na majd egyszer, ha nagy leszek :)

    VálaszTörlés
  5. Ennyi pénzért? Kettőt is :) Nem ér nevetni, de én rózsaszínt szeretnék.
    Szerencsére olyan helyen lakunk,amit elkerült az árvíz, lévén két kis patakocska csörgedezik a városkánkban, azoknak még direkt jót is tett a plusz víz. :)

    VálaszTörlés
  6. ez lehet h nekem is jól jönne. főleg, hogy olyan nehéz az emeletre cipelni a porszívót, de a poroszlánok mindig előkerülnek:)

    VálaszTörlés
  7. Most rögtön kell nekem! Az ágyunk alatt randalíroznak a dinoszauruszok, majd egy ilyen rózsaszín csodával ellátom a bajukat:)

    VálaszTörlés
  8. Szóval ez jó parkettára? Nálunk az van meg egy szivacsszerű végű seprű, de nem az igazi. Porcica meg ilyesmi is akad bőven. Lehet, be kéne szereznem egy ilen süniszerűt amiről írtál

    VálaszTörlés
  9. Anya vett az ikeában 1 évvel ezelőtt egy ilyen kis kukacos találmányt... bélboholynak hívom. Az nem seprűs, hanem egy 40 centi hosszú és 8-10centi széles nyeles akármire van ráhúzva, amivel polcot, reluxát, csillárt lehet törölgetni... hajlítható is, mert drótos.. és lehúzható a nyélről, mosható. Azóta vadászok hasonló találmányra, de azóta nem láttam az ikeában :( Pedig praktikus a csillártörölgetéshez nem kell székre állni... irigylem is anyutól rendesen :D

    VálaszTörlés
  10. Én is vettem ilyet még régebben, pont a tescoban :) Aztán visszamentem, és vettem még két fejet hozzá, így most van 3 :) Én felmosásra használom, és mivel 3 van, így nem kell öblítenem, végig tudok menni 3-mal úgy a lakáson a felmosószeres sünikkel, hogy ha koszos, cserélem a másikra..

    VálaszTörlés
  11. Én a hétvégén találkoztam ezzel a bejegyzéseddel,és azonnal ellenálhatatlan vágyat éreztem iránta.El is futottam gyorsan a tesco-ba.Most jelenleg 1500ft-ért árulják,de nem tudtam ott hagyni.És milyen jó,hogy haza jött velem,imádom!! :)

    VálaszTörlés
  12. Én tegnap vettem 344 Ft.-ért. Nem írtam el :D

    VálaszTörlés