2012. szeptember 7., péntek

Popcorn meccshez és filmekhez

Folytatom a miért szeretem a szeptembert sorozatot, hiszen mindig jut eszembe újabb és újabb dolog, aminek örülni lehet.
Ha a névnapomra a superbowlt kaptam, akkor a szülinapomra a kickoff-ot. Ennyi kell a boldogsághoz, football season, tojáslabda, szűk gatyák, amerikai foci.
A meccsnézés rituáléjánál elengedhetetlen a pattogatott kukorica, a superbowl-nál az összes többi finomság is! (Ha nem vagy dietetikus és nem kapsz szívrohamot ennyi étel láttán, akkor a legutóbbi készletet itt láthatjátok.)
Ma mutatok pár nyomtatható kukoricatartót, amitől hangulatosabb lehet a meccs- vagy a filmnézés.



Kisétkűeknek vagy cicásoknak, pedig kis cica formájú papírkosárkák:
 

Szoktatok nassolni? Láttatok már amerikai foci meccset? Azt nem is kérdezem, hogy szeretitek-e, mert ha láttatok, biztos szeretitek!
Szép hétvégét mindenkinek, hétfőn találkozunk!

6 megjegyzés:

  1. a cicás kosárka nagyon aranyos!:D

    VálaszTörlés
  2. én menthetetlen Sparos ropi függő vagyok, ha van itthon, azt eszem meccs alatt.=) ha pedig meccs: európai foci, olasz bajnokság, Juventus. első látásra. kis megszakítással négy éve lelkesen. azt hiszem, ezt hívják szerelemnek.

    VálaszTörlés
  3. Cuki a cicás. Én sajna nem vagyok ennyire kreatív, ha kész a pattogatott kukorica, bele egy tálba és már el is fogyott :)

    VálaszTörlés
  4. kardinális pintyek <3 és michael oher <3

    VálaszTörlés
  5. apolka: nem beszünk össze, tiéd lehet! :))

    NOrsi: na azért nálunk se mindig ilyen a tálalás!

    bree: oher a film miatt? a mieink ma este játszanak! jeee!

    VálaszTörlés
  6. már a film előtt néztem, mert szerintem zseniális, és olyan cuki mackós... szerintem bukom a pufifánkokra :) de azt hiszem, a film is rátett egy lapáttal, igen. bár ott inkább Junior volt a kedvenc. :)

    VálaszTörlés